Jump to content

How to Install 10.6.x on This system?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
djwappy

djwappy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
How do i install SL on This System? i successfully installed 10.5.2 but unfortunatly my Graphics Card is not supported by it and as i saw here it should work on 10.6.x

Here are my Specs:
> Mainboard : Packard Bell BV Berkeley

> Chipset : ATI Xpress 1250

> Processor : Intel Core 2 Duo E4500 @ 2200 MHz

> Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )

> Video Card : NVIDIA GeForce 210

> Hard Disk : FUJITSU MHV2080BH PL ATA Device (80GB)

> DVD-Rom Drive : PIONEER DVD-ROM DVD-115

> Monitor Type : JTF1905UE - 32 inches

> Network Card : Realtek Semiconductor RTL8139/810x Fast Ethernet Adapter

Thanks for help in Advance

#2
HUSABER

HUSABER

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 876 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cyprus
  • Interests:HusabergFC-600 FourStroke,KTM500 TwoStroke,TM300 TwoStroke
    Free Time-My Hackintosh&Ap...
Try with Hazard 10.6.6i ISO image,this is work for you,burn with PowerISO on DVD and boot :wink2:

#3
djwappy

djwappy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
i tried it but for some reason i keep being stuck at "still waiting for root device"

#4
HUSABER

HUSABER

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 876 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cyprus
  • Interests:HusabergFC-600 FourStroke,KTM500 TwoStroke,TM300 TwoStroke
    Free Time-My Hackintosh&Ap...
How to boot?with -v or?Flags?

#5
djwappy

djwappy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
rd=disk0s1 -v and then i get a message the the HDD cant be mounted

#6
HUSABER

HUSABER

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 876 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cyprus
  • Interests:HusabergFC-600 FourStroke,KTM500 TwoStroke,TM300 TwoStroke
    Free Time-My Hackintosh&Ap...
try only -Enter
Or only -v

#7
djwappy

djwappy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
then i get still waiting for root device

#8
HUSABER

HUSABER

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 876 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cyprus
  • Interests:HusabergFC-600 FourStroke,KTM500 TwoStroke,TM300 TwoStroke
    Free Time-My Hackintosh&Ap...
Here is Hazard 10.6.6i screen with boot flags,try everythings to boot,

Attached Files



#9
djwappy

djwappy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
trying hazard now lets see where it goes

#10
djwappy

djwappy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
Ok After Husaber spend a felt eternity helping me i finally got it to work now running on 10.6.6 with full QE/CI and ALl integrated devices Working flawlessly, now i have to get my Wireless working :-)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy