Jump to content

Issues with booting 10.4.8

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

Cameron S.

Cameron S.

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
So I've decided to make a Hackintosh out of my old SB51G Shuttle computer. I installed OS X using OS X 10.4.8 JaS AMD-Intel-SSE2-SSE3 w/PPF1 & PPF2. I currently have it installed in a Debian-Windows-Mac triple boot, with the Chameleon boot loader chained after GRUB.

I have been unable to get the system to boot successfully. It immediately turns dark after the Apple logo appears with the "Restart Your Computer" message. When booting in single-user mode, it kernel panics and the following appears:

ACPI: System State [S0 S3 S4 S5] (S3)
panic(cpu 0 caller 0x001A3129): Unresolved kernel trap (CPU 0, Type 14=page fault)

Posted Image

I have tried installing the extra drivers from the CD and setting cpus=1. At install time I chose to install the Intel drivers.

What can I do? I have access to the HFS+ partition from my Debian install, so I can change the files if needed.

My specs are the following:
Shuttle SB51G Mainboard (Intel 845GE/ICH4)
Pentium 4 2.66GHz (Northwood Core)
ATI Radeon X700Pro Graphics Card
Sound Blaster Audigy Audio



    InsanelyMac V.I.P.

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,081 posts
Is there something to take in the Installation about ACPI or PCI?

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy