Jump to content

Ati 5730 Full res With QE/CI (have problem not really good)


  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#41
RichieKotzen

RichieKotzen

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 281 posts
Hello everyone,
sorry for my bad English, I have an Asus N61JQ I followed the guide, it works fine. QE / CI working
The only strange thing is the screen shades are stepped, not smooth.
here is a photo
someone has my same problem?

Many Thanks

Attached Files



#42
Hicks1gb

Hicks1gb

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
  • Gender:Male
  • Interests:**Asus N71JQ, Core i7 - 720QM, ATI Mobility Radeon 5730 VRAM 1 GB
    **P5KPL/EPU, Core2 Quad...
Hi, i have a trouble with it
My notebook restarts always showing starting darwin x86 (ASUS N71JQ)
Ati 5730 is full recognized... see photo.

Any help?
http://img850.images...89/errorati.png

#43
Spartaner25

Spartaner25

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
My shadows are also stepped, but this is not a great problem for me ;).
And Hicks, did you make a EDID for your Laptop?

#44
Hicks1gb

Hicks1gb

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
  • Gender:Male
  • Interests:**Asus N71JQ, Core i7 - 720QM, ATI Mobility Radeon 5730 VRAM 1 GB
    **P5KPL/EPU, Core2 Quad...
May be restarts for edid?

#45
Spartaner25

Spartaner25

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
I´ve got my EDID over Windows and it´s working great.
But there is no way to get it under OSX, i think.

#46
Last-Predator

Last-Predator

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
I have a problem with plist editor. They're supposed to copy the entire contents to a continuation of what already exists by default, or you have to eliminate what it brings and paste the code? .. I've tried different ways and always gives me error or does nothing. Someone can explain how the plist editor? Some Spanish?


This is the code when i open plist editor in lower part:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com...yList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict/>
</plist>


And this is the code i need to put in:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com...yList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>DisplayProductID</key>
<integer>1815</integer>
<key>DisplayProductName</key>
<string>Internal LCD Forced EDID</string>
<key>DisplayVendorID</key>
<integer>1970170734</integer>
<key>IODisplayEDID</key>
<data>
AP///////wAGEF+cAAAAAAgRAQOAIRV4CunVmVlTjigmUFQAAAABAQEBAQEBAQEBAQEB
AQEB3iGgcFCEHzAgIFYAS88QAAAYAAAADwAGECAKCgoKCgoKCgoKAAAA/gBLUzUxNQAx
NTRXUDEKAAAA/gBDb2xvciBMQ0QKCgoKAI8=
</data>
</dict>
</plist>

Thanks

If i delete all in the lower part and paste the code:


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com...yList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>DisplayProductID</key>
<integer>1815</integer>
<key>DisplayProductName</key>
<string>Internal LCD Forced EDID</string>
<key>DisplayVendorID</key>
<integer>1970170734</integer>
<key>IODisplayEDID</key>
<data>
AP///////wAGEF+cAAAAAAgRAQOAIRV4CunVmVlTjigmUFQAAAABAQEBAQEBAQEBAQEB
AQEB3iGgcFCEHzAgIFYAS88QAAAYAAAADwAGECAKCgoKCgoKCgoKAAAA/gBLUzUxNQAx
NTRXUDEKAAAA/gBDb2xvciBMQ0QKCgoKAI8=
</data>
</dict>
</plist>

It return:
ERROR
The outline could not be synchronized because an error occurred: Unexpected character † at line 2


I need help...

#47
artur-pt

artur-pt

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 4,467 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TechManiaco
hello

try to see this

http://olarila.com/f....php?f=18&t=736

portuguese version

http://olarila.com/f...c.php?f=2&t=716

and use plistedit pro

good hack

#48
Hicks1gb

Hicks1gb

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
  • Gender:Male
  • Interests:**Asus N71JQ, Core i7 - 720QM, ATI Mobility Radeon 5730 VRAM 1 GB
    **P5KPL/EPU, Core2 Quad...
Thanks a lot. Making probes ;)

#49
sergmiller

sergmiller

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
I have a laptop Lenovo Y560 with ATI Mobility Radeon HD 5730M. I use a frame buffer - Orangutan. Once he ran my card correctly. The video card is properly detected as 5730, rather than as 5000. EDID for display I have not edited it is not necessary. Everything works fine (DVDPlayer,FaceTime, etc)

#50
Last-Predator

Last-Predator

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 16 posts

I have a laptop Lenovo Y560 with ATI Mobility Radeon HD 5730M. I use a frame buffer - Orangutan. Once he ran my card correctly. The video card is properly detected as 5730, rather than as 5000. EDID for display I have not edited it is not necessary. Everything works fine (DVDPlayer,FaceTime, etc)


Can you please explain all you do to do the graphic card works?
Sorry for my english ;)

#51
sergmiller

sergmiller

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Cargador de Chimera 1.7.0. En org.chameleon.Boot.plist (Extra) establecer GraphicsEnabler = Sí y aticonfig = orangután o Champlist poner una cruz enlos lugares correctos.
Now in English. Loader Chimera 1.7.0. In org.chameleon.Boot.plist (Extra) prescribe GraphicsEnabler = Yes and AtiConfig = Orangutan or Champlist put down a tick in the right places.

#52
Last-Predator

Last-Predator

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
Gracias por la respuesta. Una pregunta, estás trabajando sobre una base de Lion o Snow?
Saludos

#53
sergmiller

sergmiller

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Bueno, ayuda? Lion 10.7.2 - 10.7.3 beta.

#54
Last-Predator

Last-Predator

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
Does not work for me ;(





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy