Jump to content

Sony Vaio CW17FX Help! Experienced with OSx86


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
tadbattery

tadbattery

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
I am having some issues getting OS X Leopard 10.5.8 running on my laptop. I have it installed and am able to boot into the loader. There is a pic attached where it hangs. Any help would be great. Thanks.

Attached Files



#2
lizz123

lizz123

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts
hello this is lizz Its great that uou able to boot into the loader.congratulation for that.

#3
tadbattery

tadbattery

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
I've gotten iAtkos S 10.6.3 installed. I can not boot into OSX and use my Atheros AR9285 wifi. Still working on proper video for my Nvidia GeForce 210M 256Mb and Realtek HD Audio.

#4
ricardoplugins

ricardoplugins

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
has anyone tried with a sony vaio VPCF13PFX/B ???
or any experience with this next hardware ??

Processor: i7-740QM 1.73 GHz
VIDEO: NVIDIA® GeForce® GT 310M / GT 425M
AUDIO: Realtek® Audio HD PCEE

ETHERNET: Marvell® Yukon® 88E8057 PCI-E Gigabit Ethernet
WIRELESS: Marvell® Atheros® AR9287 Wireless Network Adapter
MOTHERBOARD: Intel® 5 Series 6 Port SATA AHCI

Please anything you know will be really helpfull
Thanks
skydivemail@yahoo.com

#5
mti

mti

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:India

I am having some issues getting OS X Leopard 10.5.8 running on my laptop. I have it installed and am able to boot into the loader. There is a pic attached where it hangs. Any help would be great. Thanks.


are u using windows 7 side by side...

#6
tadbattery

tadbattery

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
It's been a while since I've been on here. Yes, I am running Windows 7 off the same HDD. It turns out that Sony uses some sort of weird voodoo when they setup graphics on their laptops. I've had trouble installing Linux also (tried Ubuntu and Mint). It seems that full graphics might be a possibility if I can figure out how to get the OS to recognize the internal display. I will keep playing at it, as this is a hobby that jumps at me every once and a while. Progress, if any, will be posted.

#7
tadbattery

tadbattery

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
As I have the same issue with Linux no wanting to run right, I did some more research. This link details how to fix the issue of blank screen on Linux with the Nvidia 210M. http://www.nvnews.ne...mp;postcount=22.

Anyone think there is a way to do something like this in OSX?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy