Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

ATI x1900 all-in-wonder HELP

2 posts in this topic

Recommended Posts

I have installed Kalyway (no drivers installed with it) with combo update to 10.5.2 in GUID on a intel d820 3.2ghz, intel p945psn MB. no vanilla obviously.


I have an ATI X1900 all-in-wonder in PCIe with monitor hooked up via DVI.


I have tried to install the driver on the Kalyway 10.5.1 (ATYinject) with no luck, also I have tried jcools installer for x1900 XT with no luck.


All it has done is crash my install, which i have had to recover. Each attempt costs me ~1 hr as a result.


Any sage words of advice would be GREATLY appreciated.


I AM A SUPER NOOB. It's a wonder that I got this far (thanks in large part to the great info collected here).


Thank you in advance.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.