Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Photo booth doesnt want to work anymore

2 posts in this topic

Recommended Posts

My USB webcam used to work well in photobooth. It still does work well with the macam utility and in ichat. My problem is, somewhere along the line, the webcam stopped working in photobooth.. i just get a black screen now. I think it may have started when the 10.5.2 update.


Since photobooth is the only application i have that uses the macam driver.. and it is the only one not working.. this leads me to believe it is the macam component that is malfunctioning. I have redownloaded and reinstalled.. still no dice


I have a logitech communication stx.


any help would be awesome.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Was just coming to post this ! Suspect 10.5.2 broke it !


I've got the cam working with screenflow, and I assume that uses the macam driver.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.