Jump to content

Kalaway does not boot


teh_pwned
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi

 

I installed osx kalaway on a seperate hard drive, but after i restarted the computer it no longer boots(vista is on the other hard drive.

 

The leopard hard drive is set as the first boot device

 

nothing happens and i am left at the screen after the POST

 

What should i do?

 

PS :(as soon as i set the vista hard drive as the first boot device it works)

Link to comment
Share on other sites

ok after you partition the drive of after install unmont your os partition and run these commands in termminal

 

fdisk -e /dev/rdisk0 (enter) replace 0 with your drive number, unless it is 0

 

update (enter)

 

f 1 (enter) replace 1 with the patition leopard is being installed or already installed on, if its not 1

 

w (enter)

 

q ( enter)

 

Remember this only works for mbr, and it will set the drive active and bootable

 

Ok in addidition to install the efi boot ,if you have rc 1 ,just add 1 to your hd number so if its rdisk0s1 assume its rdisk1s1 and if its rdisk2s2 assume its rdisk3s2 for the efi boot loader install.

Link to comment
Share on other sites

So is that after i have partitioned the hard drive in the disk utility?

or after i have installed osx?

 

"disk -e /dev/rdisk0 (enter) replace 0 with your drive number, unless it is 0

 

update (enter)

 

f 1 (enter) replace 1 with the patition leopard is being installed or already installed on, if its not 1

 

w (enter)

 

q ( enter)

 

Remember this only works for mbr, and it will set the drive active and bootable

"

 

 

but i was not clear on the last bit

 

"Ok in addidition to install the efi boot ,if you have rc 1 ,just add 1 to your hd number so if its rdisk0s1 assume its rdisk1s1 and if its rdisk2s2 assume its rdisk3s2 for the efi boot loader install."

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...