Jump to content
ukp

a little birdie tweets - 9A559

1,058 posts in this topic

Recommended Posts

In Airport Utility, double click on your base station then go to advanced > port mapping, add a service :: public and private UDP/TCP ports should be 9090 and the private IP address is the IP # of your laptop.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Nothing!

 

"Seeding to 0 of 0 peers - UL: 0.0 KB/s"

 

Help me out please....

I'm a n00b at Bittorrenting...

 

lol no wonder everyone's getting 0bps

Share this post


Link to post
Share on other sites
Check your upload limit

transmission -> preferences => bandwidth, try and upload more than 100kbps

 

There's no limit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maybe you should stop posing all those lame locats and other pictures and ruining the topics.

Maybe you should stop censoring me in the first place. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, it kinda does, and yes, I am on Comcast.

I'm gonna go downstairs and get my disks that came with my Airport, and reconfigure this thing. I should have this torrent up and going by morning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Colonel, but that's for Linux users. =(

 

I have a few tricks up my sleeve yet, and I'm a 3rd shifter, so I'll be up for a few more hours. Like I said...I'm trying!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks Colonel, but that's for Linux users. =(

 

I have a few tricks up my sleeve yet, and I'm a 3rd shifter, so I'll be up for a few more hours. Like I said...I'm trying!

Well go download Linux and install it on your computer. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let me retrieve my file from my friends hdd, and i see if i can help do seeding for u ayanami... the korean bandwidth is jus fantastic here... i'll do it tonight when i get back from touring... (its 3pm here now..)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allright...here's the deal. I went and downloaded Azureus. I went to TPB, downloaded my torrent, let Az recognize it, then closed it. Replaced the downloading file with the complete one, than started Az back up. Looks like it worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Allright...here's the deal. I went and downloaded Azureus. I went to TPB, downloaded my torrent, let Az recognize it, then closed it. Replaced the downloading file with the complete one, than started Az back up. Looks like it worked.

 

I told you to use azureus!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha. I hate the way that VUZE is stuck with it. Hate hate HATE!

I'll do the same thing with Transmission, and see if I can't get two going at once.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×