Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Installed menufella beta and now 499 won't boot.

2 posts in this topic

Recommended Posts

So, I really wanted to auto-hide my Finder bar. So, I tried menufella, by Ninjakitten. It installed, and put Application Enhancer on with it. From then on, Leo just refuses to boot. It goes through the grey Apple screen. It comes up to the all blue screen, and then the pointer comes up. That's it. =(

I have 10.4 loaded on a seperate partition (it's a MacBook Pro), so I can access the 10.5 partition. Any ideas on how to change the startup process so it doesn't start up with that, and I can remove it from my system?


Oh, and if you're going to tell me to use Terminal, would you write out the commands? That would be nice =D

Share this post

Link to post
Share on other sites

If you can access the 10.5 drive, just delete the application. ApplicationEnhancer should be located in ~/Library/PrefPanes or /Library/Prefpanes.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.