Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
FinalMacPro

Avid Media Composer running on Hackintosh

15 posts in this topic

Recommended Posts

Just install Jas 10.4.8 and upgrade to 10.4.9. Get FCP 2.0 running and i also have the Mc soft OSX so I install it and see if it can run on a Hackintoh or not.

 

Well, it runs and boot up even faster than Windows version. :)

post-58405-1187221679_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
what the.. howd you do that? avid requires a dongle.. without any patches you made i think its fake.

 

I have a copy of media composer with the dongle with me .... so i dont need any patch in this case ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep, with dongle it works!

i have avid xpress pro 5.7 here, works like charm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finaly it's everyone's turns to be happy ! Media Composer 3.01 cracked for mac and runs on 10.5.3/10.5.4 :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Finaly it's everyone's turns to be happy ! Media Composer 3.01 cracked for mac and runs on 10.5.3/10.5.4 :D

 

Hey PM!

 

thanks for the "heads-up" on this!

I use a "legal" AMC on Windows and now I am curious how Hackintosh handles this program... this could be very interesting!

 

regards, ninetto

Share this post


Link to post
Share on other sites
finally thanks to someone who crack the avid mc3.

avid mc3 runs on hakintosh faster than windows.

 

thanks again.

 

hey guys,

I know this is an old thread, but did any of you try activating media composer using software activation on a hackintosh? I don't have a dongle with my version, and it's not letting me activate.

 

Any help would be greatly appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Any help would be greatly appreciated!

 

Yes, if you can't find the medicine you are looking for on the internet, send me a pm and the version of AMC you have, but I have only worked with AMC on 10.5 not 10.6 !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes, if you can't find the medicine you are looking for on the internet, send me a pm and the version of AMC you have, but I have only worked with AMC on 10.5 not 10.6 !

 

 

 

 

Hey, hows it going. This is first post on here :P

 

 

 

 

I'm looking to install both Final cut and Avid on my Snow Leopard installation and came across this thread. I'm a little concerned because my graphics card isn't being displayed at all inside the mac. This, as you'd imagine, would have massive problems when trying to video edit.

 

 

 

 

See this image : http://f.imagehost.org/0086/Untitled-2.jpg

 

 

 

 

Can someone explain how I can get it to recognize my 8800gts 640meg card so that I can run open GL, and then hopefully learn AVID/Final Cut Pro?

 

 

 

 

Thanks a lot :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

i'm trying to install avid 4.0.2 in my leopard hackintosh... but when it plays the video, its become out of sync little by little..is it the graphic card problem? my gtx 275 is well recognized in the system profiler...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey, hows it going. This is first post on here :thumbsdown_anim:

 

 

 

 

I'm looking to install both Final cut and Avid on my Snow Leopard installation and came across this thread. I'm a little concerned because my graphics card isn't being displayed at all inside the mac. This, as you'd imagine, would have massive problems when trying to video edit.

 

 

 

 

See this image : http://f.imagehost.org/0086/Untitled-2.jpg

 

 

 

 

Can someone explain how I can get it to recognize my 8800gts 640meg card so that I can run open GL, and then hopefully learn AVID/Final Cut Pro?

 

 

 

 

Thanks a lot :wallbash:

 

You should ask in the Graphics Cards section!

but I have AVID fully working on my Hackintosh but its version AMC 4.0.5 on an EVGA X58 SLI i7 920 with an HD4850

Can run dual monitors using DVI and DVI. Confirming it works well with my set up but its very polished

 

 

 

Intel High Definition Audio:

(Built in):

Device ID: 0x80863A3E

Audio ID: 889

Available Devices:

Digital Out:

Connection: Digital

Speaker:

Connection: 1/8-Inch Jack

Line Out:

Connection: 1/8-Inch Jack

Internal Microphone:

Connection: Internal

External Microphone:

Connection: 1/8-Inch Jack

Line In:

Connection: 1/8-Inch Jack

Headphone:

Connection: 1/8-Inch Jack

S/P-DIF Out:

Connection: Combo

S/P-DIF In:

Connection: Combo

 

ATI Radeon 4850 Series:

 

Chipset Model: ATI Radeon 4850 Series

Type: GPU

Bus: PCIe

Slot: Slot-1

PCIe Lane Width: x16

VRAM (Total): 512 MB

Vendor: ATI (0x1002)

Device ID: 0x9442

Revision ID: 0x0000

ROM Revision: 113-B7710C-176

EFI Driver Version: 01.00.318

Displays:

VGA Display:

Resolution: 1600 x 1200 @ 60 Hz

Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)

Main Display: Yes

Mirror: Off

Online: Yes

Rotation: Supported

Display Connector:

Status: No Display Connected

 

 

Model Name: Mac

Model Identifier: Mac Pro 4,1

Processor Name: Quad-Core Intel Xeon

Processor Speed: 3.85 GHz

Number Of Processors: 1

Total Number Of Cores: 4

L2 Cache (per core): 256 KB

L3 Cache: 8 MB

Memory: 6 GB

Processor Interconnect Speed: 4.8 GT/s

Boot ROM Version: MP31.00C1.B00

SMC Version (system): 1.30f3

Serial Number (system): CK034KMHK5B

Hardware UUID: 5FFCAF86-9D64-5F3E-AB99-4BBECA44A7D7

 

AMC 4.0.2 would not run at all and I surfed AVID's Forum to find NO IT'S NOT compatible with Snow Leopard 10.6.2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I've tried to run a cracked Avid Media Composer 4. It crush with Bus Error. Avid may start only if I disable Quartz Effects (hold G and O during launch). Therefore it could works without real time 3D only. This is a some problem with a Graphic driver for sure. My card is NVidia Quadro 3500, NVinject 1.2.

 

Please if someone has successful experience with MC (cracked or legal) on Hackintosh with any NVidia card, let me know what graphic driver you use.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×