Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
scottmich

WLI2-PCI-G54S Rev A1 HELP!

Recommended Posts

I installed the card, supposedly I was supposed to see it show up in my /Library/Preferences/SystemCOnfiguration/NetworkInterfaces.plist and I would have then had to modify the en0 to en1 and so on. The only thing that showed up in the plist was my current onboard wired lan interface. I don't have windows running on my machine so I was unable to go and check the devID, I have tried the two that seem to be out there for this card: 4320 and 4306 in the AppleAirportBrcm4311 kext. This does not work. I am wondering if maybe something is different because my card is brand new and is REV A1? Any help here would be greatly appreciated.I failed to mention I'm running 10.4.8. I don't know if this could be related but I had to use the IONetworkingFamily.kext from 10.4.3 to get my Intel Pro/100 VE wired lan working.I failed to mention I'm running 10.4.8. I don't know if this could be related but I had to use the IONetworkingFamily.kext from 10.4.3 to get my Intel Pro/100 VE wired lan working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Pardon my inexperience but i have searched and am unable to find the Jas wireless package. is it on my 10.4.8 (Jas) install dvd? If not does anyone know where I can get it?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×