Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
SaxMachine

Samba very slow to 10.4.9

5 posts in this topic

Recommended Posts

Download, unzip and run our Automator Application: Download

 

Double click

password

and samba work very fine!

 

This application does the following:

 

* show an info panel

* ask for an administrator account and password

* sets net.inet.tcp.delayed_ack=0

(This tells the TCP stack in the kernel to not delay packet acks.)

* create the file /private/etc/sysctl.conf with content net.inet.tcp.delayed_ack=0.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • SUCCESS!!! Finally all my THUNDERBOLT devices are hotpluggable!!   The solution is unbelievable, seems to work on all chipsets without using SSDT, and shifts the focus on the cause of all problems Thunderbolt: the cable THB_C!! Already in my previous post I noticed strange behavior by inserting the _DSM method in DSB2: PCIHotplugcapable Zero.
      Since then I've been trying to figure out how the XHC controller affected the Thunderbolt hotplug, until Crismac2013 suggested I disconnect the THB_C cable from the motherboard.
      Once disconnected, it was enough to add as an arbitrary inject my first Thunderbolt address (PXSX): <dict> <key>Comment</key> <string>PCI THUNDERBOLT 15d3 first entry</string> <key>CustomProperties</key> <array> <dict> <key>Disabled</key> <false/> <key>Key</key> <string>PCI-Thunderbolt</string> <key>Value</key> <integer>1</integer> </dict> <dict> <key>Disabled</key> <false/> <key>Key</key> <string>IOName</string> <key>Value</key> <string>pci-bridge</string> </dict> </array> <key>PciAddr</key> <string>01:00.00</string> </dict> and it works!! Now I have also added my last SSDT to get PCI information on System info.
      I suspect, however, that in this way the USB-C functionality will be lost, you should do a test!
      In any case this is a huge step forward and makes it obvious that we need to work on XHCs controller to solve the problems with the hotplug with THB_C cable connected.  
    • Normal, rotational hard drives doesn't have attributes for life... (not even all ssds have it).
    • right about logs.... but in my case unpatched apfs are boot slower
    • Test the configplist, copy the folder Other in place of yours, I have filtered the kext you need to your PC ... You should extract ACPI tables from the clover GUI with F4 and post it .... Before doing so, delete all the files you have in Clover Origin ...... We try to make this PC work like a real Macbookpro...... Post Photo DCPI manager Test.zip
    • I have this kinda issue with my monitor, it started a few months ago. Every now and then it will cut out completely, Audio still plays but my monitor like resets. Does it in Windows, macOS and linux. Benq gl2450ht I think my monitor is.

      Sent from my SM-G930F using Tapatalk



×