Jump to content

[Pre-Release] macOS Big Sur 11.4


84 posts in this topic

Recommended Posts

With the price of these cards at the moment, can we really afford them? :lol:

  • Like 3
  • Haha 2
  • Sad 1
2 minutes ago, eSaF said:

With the price of these cards at the moment, can we really afford them? :lol:

Have had one on hand since Nov and got it MSRP. Been waiting

  • Like 6
4 minutes ago, Pavo said:

Have had one on hand since Nov and got it MSRP. Been waiting

Oh how I hate you rich boys (just kidding). :hysterical:

  • Like 3
  • Haha 3
14 minutes ago, dehjomz said:

Big Navi is fashionably late to the macOS 11 party

Welcome my friend, let the music begin. :lol:

  • Like 2
  • Haha 1
1 hour ago, nazrm said:

Well, this is nice

 

 

 

Screenshot 2021-04-21 at 22.25.15.png

Did you have to do anything special? so far none of my ports are coming up, but I'm seeing it register fine in system info. Super excited to finally have this coming online!!!

  • Like 4
2 hours ago, eSaF said:

With the price of these cards at the moment, can we really afford them? :lol:

Of course not. We need our excellent RX 580s for now. 

  • Like 1
  • Haha 1

Just a FYI, if you plan on using RX 6xxx XT Series GPU, you need to disable WhateverGreen. Also suggest using MacPro7,1 SMBIOS.

  • Like 5
  • Thanks 2

Hi guys me again here with fresh baked 11,4 Beta everything is still
intact No big deal  no issue

Emulated NVRAM
Open Core Bootloader
X58 The Beast:boxing::thumbsup_anim:

Screenshot 2021-04-21 at 23.52.30.png

Screenshot 2021-04-21 at 23.50.41.png

Edited by Rocky12
  • Like 5
8 hours ago, danlor said:

Did you have to do anything special? so far none of my ports are coming up, but I'm seeing it register fine in system info. Super excited to finally have this coming online!!!

 

Negative, I just updated, booted, shut down and swapped GPUS and it was working. Running the latest OC and extensions

 

And all ports seem to be working: 

 

 

Screenshot 2021-04-22 at 08.45.17.png

Edited by nazrm
  • Like 4
5 hours ago, nazrm said:

 

Negative, I just updated, booted, shut down and swapped GPUS and it was working. Running the latest OC and extensions

 

And all ports seem to be working: 

 

 

Screenshot 2021-04-22 at 08.45.17.png

 

hello,  my 6900 XT only showing: Metal: Supported

 

@thunder72fr

Something to say about 6800XT? WhateverGreen yes or not? Pikera in boot-args? Images are beautiful but I appreciate some information about the process.

23 minutes ago, miliuco said:

@thunder72fr

Something to say about 6800XT? WhateverGreen yes or not? Pikera in boot-args? Images are beautiful but I appreciate some information about the process.

As far as I understand 

1. Install 11.4b1

2. Set MacPro7,1

That's all.

  • Like 2
2 hours ago, wern apfel said:

Here is the Hello screensaver for Big Sur 11.0. Have fun.


Thanks for this! It runs fine on 11.2.3 after copying it to ~/Library/Screen Savers.

Edited by Riley Freeman
  • Sad 1
  • Allan locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...