Jump to content

My Simple theme OC + OpenCanopy Generator


633 posts in this topic

Recommended Posts

10 hours ago, junaed.rx said:

Hello @chris1111,

 

Nice theme collection you made. I am using your Dark-greenlight version.

It would be nice if you could add an Dark-greenlight-low version where green dot and low arrow both work as selector. Thank you.

 

Regards,

Junaed

Thank you :) nice idea; you only have to change the Selector.icns

I attach the Selector for you :D 

Selector.icns.zip

Edited by chris1111
I attach the Selector for you
  • 1 month later...

Hi @chris1111 , I have a LG49UHD TV 4K, in OP boot menu it shows very big icons, Half the quarter of the screen for each icon, and not 4k. I've tried 01 and 02 in UIScale, but it didn't solve that issue. Here is the screenshot, if you have a solution please.

 

Quote

16145002.thumb.png.38685edcb37cc63fcd7667d0b472f858.png

 

20 minutes ago, ammoune78 said:

Hi @chris1111 , I have a LG49UHD TV 4K, in OP boot menu it shows very big icons, Half the quarter of the screen for each icon, and not 4k. I've tried 01 and 02 in UIScale, but it didn't solve that issue. Here is the screenshot, if you have a solution please.

 

 

I don't think is theme issue, all icons is resolution 144 and already test

Did you set UEFI video in bios also Max resolution config.plist?

1683388902_Capturedcranle2020-11-1610_46_22.png.3bcfce7d2bc6cf2337ea164055cf25d8.png

 

 

1 minute ago, chris1111 said:

I don't think is theme issue, all icons is resolution 144 and already test

Did you set UEFI video in bios also Max resolution config.plist?

1683388902_Capturedcranle2020-11-1610_46_22.png.3bcfce7d2bc6cf2337ea164055cf25d8.png

 

 

 

Yes it's not theme issue, i just wanted a help ^_^. Resolution is set to Max already, disabled CSM in BIOS and used Windows 8 WHQL.

34 minutes ago, ammoune78 said:

 

Yes it's not theme issue, i just wanted a help ^_^. Resolution is set to Max already, disabled CSM in BIOS and used Windows 8 WHQL.

Sorry but its hard to find and fix this kind of issue in addition with OC that I do not know much to compare a clover :angel_not:

6 minutes ago, chris1111 said:

Sorry but its hard to find and fix this kind of issue in addition with OC that I do not know much to compare a clover :angel_not:

 

No thank you, i figured out that it was the HDMI IN port that was dynamic, plugged my cable to another HDMI IN port and voila, everything is correct now! Thank you @chris1111

By the way, i've a Mediatek WireLess USB card, and used your Catalina pkg, can i use it for Big Sur?

4 minutes ago, ammoune78 said:

 

No thank you, i figured out that it was the HDMI IN port that was dynamic, plugged my cable to another HDMI IN port and voila, everything is correct now! Thank you @chris1111

By the way, i've a Mediatek WireLess USB card, and used your Catalina pkg, can i use it for Big Sur?

Good :D Mediatek package not working in Big Sur

  • 1 month later...

Here theme for OpenCore 0.6.6 ModernBadge

ModernBadge.thumb.png.efc6d27163546daedd52ca29abb5685b.png

 

 

See Ful Screen  ModernBadge

 

File theme attach

ModernBadge.zip

Ataching WhiteModernSelector.icns you can change instead of blue

WhiteModernSelector.icns.zip

Edited by chris1111
  • 2 weeks later...
  • chris1111 changed the title to My Simple theme OC + OpenCanopy Generator
×
×
  • Create New...