Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
UsamaShahid036

Track Pad not working on Lenovo Ideapad 320S 14IKB

1 post in this topic

Recommended Posts

I was previously using clover with Catalina and on that everything worked very good, now i shifted to Opencore everything is working on laptop except trackpad, from windows is searched that my trackpad is "Microsoft HID" and i have tried all the VoodoI2 kexts, seperately like VoodoI2CHID, VoodoI2CELAN, VoodoI2CSynaptics but trackpad won't work. Previously i was using VoodoI2CHID on clover and trackpad was working very fine.
Kindly help me in that, a little help would be appreciated.
 I have attached my OpenCore EFI Folder

 

OC EFI.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements

  • Similar Content

    • By datta0
      Hi, I have a small problem with my Open core Hackintosh build.
      I actually got EFI from someone on the internet and tweaked it a bit so I could get up and running.
      Here is my EFI.
      My laptop boots fine but while booting, it shows the apple logo for the first 5 seconds, then goes blank for 2-3minutes and then I see apple login screen.
      This happens every time. I tried a few config edits but didn't work.
      Can someone look into my EFI and suggest any necessary changes that can improve boot times?

      Thanks in advance 
    • By Raffay1234
      I'm transitioning from Clover to Opencore. I thought the process will be simpler but it turns out it isn't. I have created a bootable Catalina USB with Opencore but stuck at this error. I have attached my EFI and the verbose output. Anyone please provide some guidance please?
       
      The laptop is HP Pavilion 15 Gaming:
      Intel Core i7-9750H
      16GB RAM
      256GB SSD + 1TB SSD
      PS2 Keyboard + I2C Trackpad
       

      EFI.zip
    • By rawmassen
      Hi there,
       
      If anyone could help I'd be very grateful, I'm trying to move from Clover to OC but have hit a brick wall for the last 2 days.
       
      It's an ACPI table error: SB_.PCIO.XHC_RHUB.HS11, Namespace lookup failure.
       


      Skylake Build:
      OpenCore 0.5.9
      Mojave 10.14.6, iMac17,1
      Asus Maximus Hero VIII
      6700K
       
      I've attached the config.plist and ACPI folder.
       
      EFI Drivers: OpenRuntime.efi and HfsPlus.efi
      Kexts: IntelMausi, Lilu, VirtualSMC, Whatevergreen
       
      Things I've tried...
       
      1) Clearing NVRAM (as it was previously booted by Clover)
       
      2) Hackintool USB Mapping: both the SSDT files and the USBPorts.kext
       
      3) USBInjectAll.kext (with and without SSDT files)
       
      4) SSDT-RHUB.aml. This seems to be directly involved, spent a long time with this but with no luck.
       
      I followed this guide:
       
      https://dortania.github.io/Getting-Started-With-ACPI/Universal/rhub-methods/manual.html
       
      Everything is XHC in my DSDT, except these definitions at the top (line 72 and 73):
       
          External (_SB_.PCI0.XHC_.DUAM, MethodObj)    // Warning: Unknown method, guessing 0 arguments     External (_SB_.PCI0.XHC_.RHUB.INIR, MethodObj)    // Warning: Unknown method, guessing 0 arguments  
      So I edited the SSDT-RHUB.dsl to this:
       
      /* * Goal of this SSDT is to shut off the RHUB to force macOS into * manually building ports when the ACPI is screwed up */ DefinitionBlock ("", "SSDT", 2, "DRTNIA", "RhubOff", 0x00001000) { External (_SB_.PCI0.XHC.RHUB, DeviceObj) // Full pathing to RHUB, change to yours Scope (_SB.PCI0.XHC.RHUB) // Full pathing to RHUB, change to yours { Method (_STA, 0, NotSerialized) { If (_OSI ("Darwin")) { Return (Zero) // This disables the device only in macOS } Else { } } } } Which results in this AML version:
      DefinitionBlock ("", "SSDT", 2, "DRTNIA", "RhubOff", 0x00001000) { External (_SB_.PCI0.XHC_.RHUB, DeviceObj) Scope (_SB.PCI0.XHC.RHUB) { Method (_STA, 0, NotSerialized) // _STA: Status { If (_OSI ("Darwin")) { Return (Zero) } Else { } } } } But I get the same error. 
       
      I'm at a complete loss, can anyone help?
       
       
      config.plist
      ACPI.zip
×