Jump to content

Asus Vivobook S510


3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi everyone, I have got an Asus Vivobook S510 laptop and I'm trying to install MacOS Catalina (or Mojave but I write here to not create a re-post). I struggle a lot these days and finally yesterday I instelled Mojave but after the first boot it died (many things worked like battery life, USB, integrated graphics). So someone could help me to fix the config.plist or the DSDT (if the problem is there)? I read a lot of thread without came to a solution. My goal is just to use it to develop with xCode, so I can install Mojave even if Catalina would be better. I don't care if i need to use external USB mouse (I already use it because trackpad is I2C and it didn't work) or bluetooh or integrated wifi is not working (I will use USB theatering like on my Desktop Hackintosh), ext... 

System Info (collected with CPU-Z): 

MainBoard AsusTek Computer Ink: 
- Model: X510UF 1.0 
- Chipset: Intel Kaby Lake rev. 08 
- Southbridge: Intel Coffee Lake-U/Y PCH rev. 21 
- Bios version: .303 

CPU Intel Core I5 8250U@1.6GHz: 
- Code-Name: Kaby Lake-U/Y

Memory: 8GB RAM DDR4

Storage: M.2 256GB (with windows) + Samsung EVO 850 256GB (I want to use this SSD)

Graphics Intel UHD Graphics 620 + Nvidia GeForce MX130 

Clover used: Clover v2.5k_r5098 with EFI installation (EFI/Clover folder attached)

I think that the problem is with config that I used because I followed this guide https://github.com/tctien342/Asus-Vivobook-S510UA-High-Sierra-10.13-Hackintosh that is for a similar laptop and first of all for High Sierra

Thank you a lot!

CLOVER.zip

  • 5 months later...
On 11/13/2019 at 3:03 AM, patana93 said:

Oh man that's awesome, thanks for taking the time to come back and post how you solves the problem. I'm trying to do EXACTLY the same thing now with my ASUS and it's proving difficult. I'll give this guide a go and see how I get on. Obviously I'll come back and share my experience. 

×
×
  • Create New...