Jump to content
  1. Allan

    Allan

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements

  • Similar Content

    • By ALGhackintosh
      Hi @chris1111 i have a tenda w311ma usb wireless adapter , i wanted to make it work with my catalina hackintosh so i installed the driver from the official site , the Rt2870driver.kext file and your wireless panel utility but i have a problem : The software dosent always connect to the acess points and when it does , and everything seems to be ok (even in network section of the system preferences ) when i go to safari for example it tells me that im not connected . I tried to connect the pc to my phone using hotspot , same problem in the pc it shows connected to network but in the phone the pc doesnt appear in the list of the connected devices . What to do ? Please help me !
       
    • By ltooz_audis
      So, I cheap out and got a $20 dw1820a for my laptop hackintosh - EliteBook 820 G3 macOS Catalina 15.5. Clover wouldn't boot or work properly, OpenCore works perfectly with some adjustment.
      https://www.youtube.com/watch?v=46hanWDwZLA
      Cheers,
      Louis
    • By JijiTheFox
      Hi All,
       
      I'm trying to install Catalina via Clover, however, it hangs on ACPI errors. I've managed to reduce this from 6 to 4, but there's still some outstanding. 
       
      I'm thinking this may require DSDT patching to get by, but on the below information, how to do I gauge what I need to locate, and change values to?

      I've been lucky with past machines, rarely required a DSDT edit. The EC patch for Catalina has been applied.

      Model - Lenovo A540
      CPU - Intel® Core® i5-4258U (2.9 GHz)
      Chipset - Haswell
      Boot - UEFI Clover
      GPU - Intel Iris / HD Graphics 5100
      Resolution - 1920 x 1080
      Storage -  1TB hard drive
      RAM - 8GB

    • By MrPaulfpv
      Hi Im am a complety noob on this of the hackintosh world, and with all im from spain so its difficult.
      I have installed HIgh SIerra woth Aorus Z390 pro wifi, 16GBRam, 8700K, GTX 1060
      I have succesfully follow the guide from Dortania.
      But i`ve figured out i need a patch for mi SSDT-PLUG acpi to work well on mi mobo,. i will link it.
      Then hardware aceleration doest work, ive iltalled nvidia web drivers and lilu and watervergreen are wonking properly, tested witrh comands on Dortania GUide NVRAM works too.
      and for the best part im having freezes that are sooo anoying. Ya i need so much help im asking for a lot but.
      The help will be so much appreciate it.
      good night guys. Have a nice year.
      SSDT-PLUG.aml


×