Jump to content
  1. ricoc90

    ricoc90

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements

  • Similar Content

    • By rusbs
      The first time I installed Catalina, everything was working as it is now. But the initialization took a long time and in one of the EFI attempts gave KernelPanic and I had to install it again.

      I installed Catalina in a new container with OpenCore vanilla tutorial.


       
       

      NVRAM working, everything apparently working except quicklook and icon preview, cant see a PSD in quicklook (iGPU is enabled in BIOS).
       
      1. How to fix Quicklook in Catalina?
      2. How to enable Default Boot Os with OpenCore?
       
      Ah.. I need this APPLE folder on EFI?

       

      Any suggestion?
      Thanks!
      config.plist
      EFI.zip
    • By Higgie
      Hi all
       
      I've got a fully working install of Catalina 10.15.5 using OpenCore 0.5.9 and I've managed to get everything working perfectly. It's my first PC Build ever (Let alone Hackintosh) so I'm pretty pleased that I've managed to get everything up and running so far, including Thunderbolt 3 (with hotplug), Sidecar, onboard HDMI Audio, Wifi/BT pairing across both OS (Windows 10 and MacOS). The only thing that now bugs me is the time taken to boot from the Opencore picker to my login screen. It's not super slow by any means, but with my specs I believe it should be faster. Here is what I'm running:
       
      Intel Core i7 10700K
      Gigabyte Z490 Vision D
      Noctua NH-D15S
      Corsair LPX 3000MHz 32GB RAM (2x16GB)
      Adata XPG SX8200 1TB NVMe SSD (MacOS)
      Adata XPG SX8200 1TB NVMe SSD (Windows 10)
      Crucial BX200 1TB SSD (Storage)
      Crucial MX500 2TB SSD (Storage)
      Asus 8GB Dual Arez RX580
      Corsair RM650
      Fenvi HB1200
       
      Windows boot is pretty sharp - Usually under 10secs. MacOS on the other hand usually is in the region of ~70secs. When I first installed Catalina it would boot super quick, but it's gotten more and more sluggish over the last few weeks. Is there anything I can do to speed it up? I can attach my EFI if needed.
       
      Thanks!
       
    • By EmriBG
      Hello everyone,
      I found a guide on how to install Catalina on Lenovo M920q, everything works well but the installation is freezing up.
      The USB bootable drive is a recovery one with internet based installation. The internet is working well on the pre-installation setup (I tested it, when you can use the utilities).
      The installation is freezing whether I am installing the macOS or not.
      I've attached my EFI partition so you can check if there's anything to add.
      Will realy appreciate any kind of help (quit noob to the whole thing).
      Thanks in advance and stay safe!
       
      NOTE: I did followed up the troubleshooting guide of OpenCore installation forum and the answer was to add the  NullCPUPowerManagement.kext to the kexts and configure it on the .plist file.
      This is the original EFI folder: EFI.zip
      Thats the one with the NullCPUPowerManagement.kext added: EFI.zip
       
       
       
       
    • By chris1111
      Here my theme of OC 
      Resources.zip

       
      Resource with new Tool icon
      Resources-New Tool icon.zip
       
      Black version Update sector 30
      Black version Selector30.zip
       
      Change the selector in the simple theme 
      thanks @blackosx
      Selector 10
      Resources Slector10.zip
      Selector 40
      Resources Slector40.zip
      Resource 10 with new tool icon
      Resources Slector10 new tool.zip
       
       
       
       
×