Jump to content
Moviemakergr

Mac'os Mojave 10.14.5 is OuT

42 posts in this topic

Recommended Posts

Advertisement
42 minutes ago, Cyberdevs said:

Update went fine but the USB ports need a new patch. <_<

same patches work

<dict>
				<key>Comment</key>
				<string>USB port limit patch #1 10.14.x modify by DalianSky(credit ydeng)</string>
				<key>Disabled</key>
				<false/>
				<key>Find</key>
				<data>
				g/sPDw==
				</data>
				<key>InfoPlistPatch</key>
				<false/>
				<key>MatchOS</key>
				<string>10.14.x</string>
				<key>Name</key>
				<string>com.apple.iokit.IOUSBHostFamily</string>
				<key>Replace</key>
				<data>
				g/s/Dw==
				</data>
			</dict>
			<dict>
				<key>Comment</key>
				<string>USB port limit patch #2 10.14.x modify by DalianSky(credit PMHeart)</string>
				<key>Disabled</key>
				<false/>
				<key>Find</key>
				<data>
				g+MP0w==
				</data>
				<key>InfoPlistPatch</key>
				<false/>
				<key>MatchOS</key>
				<string>10.14.x</string>
				<key>Name</key>
				<string>com.apple.iokit.IOUSBHostFamily</string>
				<key>Replace</key>
				<data>
				g+M/0w==
				</data>
			</dict>
			<dict>
				<key>Comment</key>
				<string>USB Port limit patch #3 10.14.x modify by DalianSky(credits PMheart)</string>
				<key>Disabled</key>
				<false/>
				<key>Find</key>
				<data>
				g/sPDw==
				</data>
				<key>InfoPlistPatch</key>
				<false/>
				<key>MatchOS</key>
				<string>10.14.x</string>
				<key>Name</key>
				<string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string>
				<key>Replace</key>
				<data>
				g/s/Dw==
				</data>
			</dict>
			<dict>
				<key>Comment</key>
				<string>USB Port limit patch #4 10.14.x modify by DalianSky(credits PMheart)</string>
				<key>Disabled</key>
				<false/>
				<key>Find</key>
				<data>
				g/8PDw==
				</data>
				<key>InfoPlistPatch</key>
				<false/>
				<key>MatchOS</key>
				<string>10.14.x</string>
				<key>Name</key>
				<string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string>
				<key>Replace</key>
				<data>
				g/8/Dw==
				</data>
			</dict>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone gotten their 9900k to show up correctly in 'About this Mac'.

 

Mine currently shows as 3.6 GHz Intel Core i7

 

I know that you can manually change this, but I was hoping to get this to work automatically with the update since apple actually uses this cpu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the Old Nvidia  same patch works

Support: GeForce 5xx, 4xx, 2xx, 8600M(GT) / 8800M(GT), 9400M / 9600M(GT), 320M / 330M

2067231987_ScreenShot210.thumb.png.ec4e7547496fca6b3915a75ee314fafd.png

 

The Step:

Downloads then install Update from➣  Preferance System / Update  10.14.5 (18F132) 

Reboot  nv_disable=1 -v  to the Update Install

Reboot nv_disable=1 -v  to the Desktop

 

Install Package Fix Old NVIDIA macOS Mojave 

1302249328_Capturedcranle2019-04-3007_45_25.png.8ba5ce0540a1ea5b358357d158088173.png.65573e1459bde853d964caf36f272e03.png

 

Reboot DONE 

Edited by chris1111

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Henry2010 said:

itunes 12.9.5.5 keeps crashing after the update.:|

yes itunes  keeps crashing after the update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, Donw35 said:

no issues with iTunes here, check your network settings

network settings looks ok

 

 

Crashed Thread:        3  Dispatch queue: com.apple.FigASMF.InstanceManagement

Exception Type:        EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV)
Exception Codes:       KERN_INVALID_ADDRESS at 0x000000000000044c
Exception Note:        EXC_CORPSE_NOTIFY

Termination Signal:    Segmentation fault: 11
Termination Reason:    Namespace SIGNAL, Code 0xb
Terminating Process:   exc handler [511]
 

Edited by IUTniun

Share this post


Link to post
Share on other sites

WWDC 2019 starts on June 3, 2019.  I'm thinking that this may be the last Mojave update, at least before 10.15 beta comes out.

 

https://www.macrumors.com/roundup/wwdc/

 

 

EDIT:  I was wrong.  10.14.6 Beta 1 is already out.  

Edited by mnfesq

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Pavo said:

Working perfectly fine for me.

I basically resetted iTunes with AppDelete. It still crashes.:|

 

EDIT 1

I opened it via /Applications/iTunes.app/Contents/MacOS/iTunes in Terminal. It returned a Segmentation fault: 11 error. (BTW, my Waterfox also crashes with the same error.)

 

But both iTunes and Waterfox work fine in 10.13 on the same hardware. (I have a backup system in case that my SSD dies suddenly.)

 

EDIT 2

Now iTunes is fixed after updating the Clover config with new XCPM settings. :w00t: But why? :surprised:

 

 

Edited by Henry2010

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried running the update through system prefs and it stops right at "End RandomSeed," which I think is during the aptiofix driver initialization - doesn't attempt to actually boot the installer. I updated Clover beforehand. Still boots fine into 10.14.4 on the same drive. Any suggestions? Should I just do the combo update?

 

Edit: Specs are EVGA X99 Classified, 5960x, RX 590.

Drivers: ApfsDriverLoader, AptioMemoryFix, AudioDxe, CsmVideoDxe, DataHubDxe, FSInject, HFSPlus, NvmExpressDxe, SMCHelper

 

Edit 2: Tried the combo update, same issue.

Edited by jamiethemorris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   1 member

×