Jump to content
noodlesz

strange issue

5 posts in this topic

Recommended Posts

I just installed macOS Mojave on a aorus gigabyte z390 mobo build... I was using an RTX2070 as the GFX card in the BIOS settings and I had things running smoothly.. I switched the GFX BIOS Setting to onboard gfx and now my hackintosh reboots at about 50% of the apple load screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
31 minutes ago, noodlesz said:

I just installed macOS Mojave on a aorus gigabyte z390 mobo build... I was using an RTX2070 as the GFX card in the BIOS settings and I had things running smoothly.. I switched the GFX BIOS Setting to onboard gfx and now my hackintosh reboots at about 50% of the apple load screen.

Boot with -v and see where the boot process stops.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What a great idea, especially as those Turing cards, like any other post-Kepler cards, are not supported under Mojave!

 

@noodlesz, please post the usual: full system's specs + zipped Clover EFI Folder.

Edited by Hervé

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue with z68, i7-3770 / HD4000 / NVIDIA Titan (natively supported).

Just reboots after.... a while...

Not a solution for you, but it seems not to limited to your board/setup, only.

 

 

 

Gesendet von iPad mit Tapatalk

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×