Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By EvandroAluck
      eu tô muito perdido, sempre que eu tento instalar um driver do [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], ou até atualizar o sistema pela apple ele não incia mais. eu já instalei o sistema e reiniciei sem fazer alterações e funcionou perfeito ...

    • By jamesxxx1997
      Hi everyone~
      Now using mojave 10.14.4 , I am patching my dsdt and ssdt but have four syntax error with my dsdt.dsl , and I don't know how to fix it.
       
      My specs:
      lenovo thinkpad x1 yoga 3rd
      CPU : i7-8550u
      graphics : uhd620
       
      The file of my dsdt and ssdt , ioreg , and my efi is in this link:https://drive.google.com/drive/folders/1T1nv1QgqDtczXrohdlQUJ_8O-kPpoSEf?usp=sharing
       
      thanks!
    • By bcuraboy3
      Good morning everyone. I have a HP Pavillion with the following specs
      I have managed to install MOjave on it, using Rehabman's config for Intel HD5500. 
      But I need some help with a DSDT for it.
      Would anyone be kind enough to have a look at the zip file, which contains the EFI folder, a IOREG, and some screenshots from DPCI Manager,
      and help me with a good DSDT patched and a correct config.plist for it?   
      Thank you very much.  Highly appreciated 
      I have also included a report from Aida64 in case anyone needs it 
       
      15-p200np
       
      Número do equipamento
      L5Z67EA
      Microprocessador
      Intel Core i7-5500U com placa gráfica Intel HD 5500 (2,4 GHz, 4 MB de cache, 2 núcleos);
      Memória
      SDRAM DDR3L de 4 GB a 1600 MHz (1 x 4 GB)
      Placa de vídeo
      NVIDIA GeForce 840M (DDR3 dedicada de 2 GB) >>  disabled already using the config.plist provided 
      Disco rígido
      SATA 1 TB 5400 rpm
      Unidade multimédia
      Gravador de DVD SuperMulti
      Visor
      HD BrightView com retroiluminação WLED de 39,6 cm (15,6 pol.) na diagonal (1366 x 768)
      Placa de rede
      Ethernet LAN Base-T 10/100 integrada
      Conectividade sem fio
      Combo 802.11b/g/n (1x1) e Bluetooth 4.0 (compatível com Miracast) >> It's not supported, but a DW1550 it's on it's way 
      Som
      BeatsAudio com 2 altifalantes >>  it's a ALC 290 
      Teclado
      Tamanho completo tipo ilha com teclado numérico
      Dispositivo
      HP Imagepad com suporte de gestos multi-toque
      Portas externas
      1 leitor de cartões multimédia SD multi-formato
      1 HDMI
      1 combinação auscultadores/microfone
      1 USB 2.0
      2 USB 3.0
      1 RJ-45
      Dimensões
      38,45 x 26,02 x 2,39 cm
      Peso
      2,27 kg
      Alimentação
      Transformador de alimentação CA de 65 W
      Polímero de iões de lítio 4 cél. 41 Wh
      Câmara
      Câmara Web HP TrueVision HD (frontal) com microfone digital de matriz dupla integrado
      Mac-Pro-Noi.zip
      Report.htm
    • By chrisrlink
      hi so I recently upgrade to an Nvidia GT 730 (did an upgrade without needing a new PSU) the graphics card is detected by Mojave but no sound via the hdmi port I read Nvidia is forbidden to make web drivers past High Sierra (must be approved by apple) so how will I go about enabling sound through my HDMI (any additional info/files I'll be happy to supply)
    • By SolarStudios
      Hey I finally got OSX kinda to work. But when I boot with all settings enabled to make HDMI work I only get 10MB VRAM, I already tried changing all the FakeID but all give the same result or make it unable to boot at all. When I don't use any settings in the config.plist and boot without WhateverGreen and Lilu it works fine over VGA with 1500 something MB VRAM. But I need to work over HDMI..

      I also used another kext I saw someone else using on the 8th gen coffee lake CPU but it didn't have any effect aswel.

      I included my EFI Folder as download in this post, hopefully someone knows how to solve this because I've been searching for hours without luck 
      8mbvram.zip
×