Jump to content
gengik84

[pre-release] macOS Mojave 10.14.5

179 posts in this topic

Recommended Posts

hack 1 signature

SMBIOS iMacPro1,1
-wegoff
-disablegfxfirmware
device/fake ID --> 0x3E988086
ig-platform-id --> 0x3E980003
inject intel spuntato/flaggato

Schermata 2019-04-22 alle 20.02.51.png

Schermata 2019-04-22 alle 20.04.15.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Posted (edited)

Update made, app store, all is well and working as it should... :)

Captura de ecrã 2019-04-22, às 19.13.43.png

Captura de ecrã 2019-04-22, às 19.19.07.png

Edited by MorenoAv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Two observations on 10.14.5 ΒΕΤΑ 3

The first is this message when use KCPM

on clover i use 0x67.

 

_pre-release__macOS_Mojave_10_14_5_-_Page_5_-_New_Releases_and_Updates_-_InsanelyMac_Forum.jpg.829187d5d09c5686d8051f5415d15c10.jpg

 

The second is what about USB port limits ? Anyone check it ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, MorenoAv said:

Update made, app store, all is well and working as it should... :)

Captura de ecrã 2019-04-22, às 19.13.43.png

Captura de ecrã 2019-04-22, às 19.19.07.png

What  Application are you using to display "Hardware Info"?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi @Mroverst,

At this moment I don’t remember the name of the program but is the same of the @iCanaro, and when I return home I’ll see the name of the program and tell you...

Edited by MorenoAv

Share this post


Link to post
Share on other sites

anyone else having issues with embedded video in firefox after this update? (sorry i know its a tad off topic, but still related to the new video drivers)

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, MaLd0n said:

MaLd0n 2019-04-22 às 22.57.40.png

MaLd0n 2019-04-22 às 22.57.55.png

Captura de Tela 2019-04-22 às 23.49.19.png

Captura de Tela 2019-04-22 às 23.49.48.png

 

Am I reading this correctly? Is. b3 properly recognizing your 9900k natively?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/10/2019 at 5:50 PM, Max.1974 said:

Hi all, im notice that without any patches in clover or in kext, my Vega RX 64 Vega in Mojave beta 10.14.5 have glitches on boot...

Any idea? Thx!! :(

 

 

On 4/11/2019 at 2:29 AM, Moviemakergr said:

Νο idea but i have the same,some glitches close to the end of boot screen.. :)

 

Known bug since beta 2 with AMD dGPU's. Same for me (purple lines before white flash) with RX560 or 580. But like @CMMChris told me, not a big deal...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
19 hours ago, Wackymac said:

anyone else having issues with embedded video in firefox after this update? (sorry i know its a tad off topic, but still related to the new video drivers)

My Z370 & Z87/Z97 hackintoshs had the same issue with Firefox (and Safari in Z370) in which green screen interfered video play, but audio output was normal. No such an issue with Google Chrome or at 10.14.5 beta2. GPU GTX-680, GT-730, AMD R9 380, Intel HD 4600 & Intel UHD 630 were involved. No problem in P6TSE hackintosh with R9 290X GPU alone.

I'll check whether it can be fixed by different versions of Whatevergreen.kext or not. At present only roll-back to 10.14.5 beta2 can fix it now.

[Edit]

After update of Lilu, AppleALC, & Whatevergreen no more green screen issue of Safari in Z370 hackintosh now ! Only in Firefox alone with this green screen issue.

Edited by jsl2000

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, jsl2000 said:

My Z370 & Z87 hackintoshs had the same issue with Firefox and Safari in which green screen interfered video play, but audio output was normal. No such an issue with Google Chrome or at 10.14.5 beta2. GPU GTX-680, GT-730, Intel HD 4600 & Intel UHD 630 were involved. No problem in P6TSE hackintosh with R9 290X GPU alone.

I'll check whether it can be fixed by different versions of Whatevergreen.kext or not. At present only roll-back to 10.14.5 beta2 can fix it now.

so strange, how something so random can break on an update...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
12 hours ago, Wackymac said:

so strange, how something so random can break on an update...

I think Apple had changed Intel/Nvidia/AMD related graphics kexts during the update which resulted in some incompatibility of video play with Firefox and Safari browsers.

[Edit]

1. This green screen issue occurred in many hackintoshs of mine including Z370, Z97, Z87, & Z77 as well as real mac, and only in Firefox alone.

2. Even without hardware acceleration in Firefox which still got green screen.

3. We can only hope that Firefox can be fixed as soon as possible because it seems something should be fixed by Firefox to keep compatibility with newest Mac OS X.

Edited by jsl2000

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys  try patch Fix Old NVIDIA macOS Mojave  for 10.14.4  but its bring to kernel panic

 

my cpu:

i3
Asus H81MK 
asus en210 silent 1GB

please advice

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, kambing said:

hi guys  try patch Fix Old NVIDIA macOS Mojave  for 10.14.4  but its bring to kernel panic

Uhmmb, not really sure what did you mean with "Old NVIDIA". Any specific model? Tesla is dropped since Mojave #AFAIK.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

For my part I have considered enough! In my X-99 with a reasonable configuration and until here with the lastest Mojave, from now it will be for good Windows games. I was saturated to use it only for MacOS experiences, without proper Nvidia drivers... I even pondered getting an recent AMD, but in the last few good games, Windows will always be a few miles ahead. As a hackintosh, I'll just leave the Lenovo notebook...

Edited by Fergarth

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

hi...

to me the @chris1111 "the fix old patch Nvidia..." worked ok on a g210 on a 10.14.5 b2 but did not  can make the update with it to b3 ...would be great an app that  can uninstall the patch restoring  to previous mode..so you could update to the new beta, than apply the patch again..

 

c.frio

Edited by C.Frio

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, C.Frio said:

hi...

to me the @chris1111 "the fix old patch Nvidia..." worked ok on a g210 on a 10.14.5 b2 but did not  can make the update with it to b3 ...would be great an app that  can uninstall the patch restoring  to previous mode..so you could update to the new beta, than apply the patch again..

 

c.frio

Its work see my post here 

 

no need uninstall just follow instructions 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×