Jump to content
ShanerWarner

Mojave Shutdown results in restart & USB 3.0 ports not working

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hello everybody...

This is my Build
Core i7 6700K Skylake CPU.
MSI Z170A Gaming M5 Motherboard.
MSI GTX 1080 Gaming X GPU.
Corsair Vengence DDR4 16GB 2333Mhz.
Samsung 850 Evo 1TB SSD. (Running Mojave from Partition)
Samsung 970 Evo 250GB nVME (Windows 10)

 

 

So whenever i shutdown the System it results in a Restart greeting with me an Error on the desktop. I have also configured the shutdownFix in the config.plist but still have no luck with the shutdown.

also the USB 3.0 ports are not working when connecting a 3.0 Device but works when connected with a USB 2.0 Cable

 

 

 

 

1598753491_LWScreenShot2019-02-04at3_00_26PM.png.d0e2ec163597d645ac8a32a4b99b1faa.png1368558604_ScreenShot2019-02-05at06_58_44.png.f736504b7c234aa48fce2de2192a1e7d.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Follow this guide:

https://www.insanelymac.com/forum/topic/321872-guide-sierra-high-sierra-mojave-on-mobos-serie-100-200-300-skylake-kabylake-coffeelake-dsdt/?page=1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×