Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Archeb

Help - Vega64 Display not complete

9 posts in this topic

Recommended Posts

Spec: ASRock B85 Pro4 + E3 1230 V3 + 8GB RAM + Vega64

Clover v4859 with Lilu(v1.3.2), AppleALC(v1.3.5), WhateverGreen(v1.2.7) 

Monitor: ViewSonic VP2468 (1920*1080)

The elements show in the normal size of 1920*1080 but only displayed in a small area.

612247985_QQ20190203033115.thumb.jpg.e2d79f98e9e31cd1c4f76247ab5d46be.jpg

Edited by Archeb

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

How are you connected?   DisplayPort, HDMI, DVI?

 

have you tried calibrating using System Preferences/Displays/Color/Calibrate? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

HDMI and you can't see anything on the screen except the tiny upper left corner to no way to change any settings.

 

Computer is HP Z800 and GPU is Vega 64

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you open your config.plist with Clover Configurator app and look at GUI section do you have a screen resolution setting.   

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/4/2019 at 9:26 AM, jbrewer9811 said:

Yes. One 4K and one 1080p

 

Disable the CSM of the motherboard, problem solved!

 

Edited by Archeb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×