Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Aldaro
      So I've had my current hack up, and running now for several months, and it has been great up until now. I took the 10.15.4 update, as well as its supplemental update, and things went downhill really fast. For one, the dreaded, wake from sleep = black display issue has once again popped up, as well as an issue in which the display, if it does wake from sleep, has a weird color to it (the bug closely resembles the pink display problem). Moreover, clover will not boot into single user mode, or properly boot in verbos mode. The system will boot, but it's like the -v flag is being completely ignored. I cannot seem to figure out what's going on, but the situation is pretty bad (especially since at the start of this week, I had a rock solid build). Any insight into this would be greatly appreciated, as I can no longer get some of my work done; thank you to all who read this. I have attached a picture of the display glitch I'm experiencing below.

      System specs:
      Motherboard: Asus prime Z370-A MK ii
      CPU: Core i5 9600k
      GPU: Sapphire pulse RX 580 rev. 2 (This variant has a switch on the card for "gaming" and "compute" modes).
      Storage: 2x Samsung 970 evos (500 GBs) and a 4TB HDD for data
      PSU: Seasonic 750w 80+ platinum
      Wi-Fi + bluetooth: Broadcom BCM 94630CD - works OOB
      Ethernet: Intel i210 gigabit PCIE x1 - again, works OOB
       
       

    • By IDON-NO
      Supplemental update
      macOS Catalina 10.15.4 (19E287)
       
      Update went Fine 
       
      https://developer.apple.com/news/releases/?id=04082020b

    • By End3rPower50
      Hi, i want install MacOS catalina in my laptop.
      i created a USB bootable with Catalina and Clover but it crashed at startup.
      Thanks in advance. 
       
      P.S I upload my EFI’s folder and crash screenshot
       
      Sorry for my bad english.
       
      This is my laptop: 
      CPU: intel i7 6500U 
      Graphics: Intel HD Graphics 520
      Ethernet: Realtek FE Family 
      Wireless: Dell 1820A (BCM94350ZAE)
      USB 3.0
       

      EFI.zip
    • By Rohan20
      Opencore is running really really slow on Catalina 10.15.4. So It was running perfectly before I put the ssdt-pnlf for enabling Brightness control. it is running really slow and I verified my config with the sanity checker and its all correct. can someone please help. I am attaching my oc folder.

       
      https://www.dropbox.com/s/drkek0eaz19ina5/OC.zip?dl=0
       
    • By Sagnik Ganguly
      Hello I'm Sagnik Ganguly, I'm trying to dual boot macOS 10.14 and Windows 10 (already installed) on a PC with Legacy BIOS. I've two hard drives one in where the windows is installed and another which is converted to GPT to install macOS Mojave 10.14 with a partion of Mac OS Extended (Journal) or APFS but when I went to the Install Disk Selection page, I'm selecting the partition but it says "This version of macOS 10.14 cannot be installed on this computer." can you help me please? 
      P. S. My motherboard doesn't support UEFI. 
      I'm attaching some pictures of the screens.


×