Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Jared Ward

New Hackintosh Crashing (Help Needed)

7 posts in this topic

Recommended Posts

Hey guys! I'm in need of some major help with my Hackintosh which I put together about a year ago. The build was super easy and had no issues with installing but I've been having random crashes recently when I'm using Photoshop and Final Cut Pro. Mainly when I'm re-sizing things in Photoshop it will just shut down and reboot. At first I thought it could be my graphic's card and went ahead and upgraded it to a Sapphire Pulse RX 580 but it's still crashing. I also tested my ram with memtest and also took each stick out to test them one by one in each slot & that didn't help either. I'm honestly out of options and have no idea what this could be. I've posted a short video below that shows what I'm experiencing. Here are my specs and what I'm running...

 

Gigabyte GA-H170 Gaming 3

Intel Core i7 8700K

Sapphire Pulse RX 580

Corsair CS 750M Power Supply

Corsair Vengeance LPX 48GB Memory

 

 

 

All of my parts are brand spankin' new and I'm running High Sierra 10.13.6. If there is anyone who could help me with this or would have any other suggestions I would appreciate it! It's just frustrating as my main job is graphic design.

 

Thanks so much!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Posted (edited)

Screen Shot 2019-01-08 at 11.14.57 PM.png

 

I also just tried updating to Mojave just to see if that would help anything but it didn't. Other than my problem Mojave is stable though.

Edited by Jared Ward

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol, compress your clover folder and upload it

 

Try this one, I mad some changes, review them before hand, looks like you need to update clover too, 

CLOVER.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Yeah, it wouldn't even boot with that folder, my HD was missing. I have a backup HD that I used to boot into my main but it still crashes. I honestly have little experience with Clover as it's always worked for me but if you have any other suggestions I'm open to them. You think updating it would help?

 

EDIT: I went ahead and updated Clover and no luck.

Edited by Jared Ward

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×