Jump to content
  1. garethk1979

    garethk1979

  2. PippoX0

    PippoX0

  3. Fergarth

    Fergarth

  4. tikizondo94

    tikizondo94

  5. Maniac10

    Maniac10

  6. Allan

    Allan

  7. C.Frio

    C.Frio

  8. camillionario

    camillionario

  9. ammoune78

    ammoune78

  10. millusions

    millusions

  11. Matgen84

    Matgen84

  12. nmano

    nmano

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By TheAngryYeti
      First, my build:
       
      Asus ROG Strix H370-I mobo
      i5 8400 cpu
      32gb ddr 4 2133
      1tb samsung evo 860 ssd
       
      Ive finally gotten to the point where the installation of HS loads to the language selection screen, but then i lose all usage of every USB port.
       
      Im at a loss of what to do from here.
       
      According to others, i have the proper files in the kexts/other folder as well as the drivers64UEFI folder.
       
      Does anyone have any suggestions as to what i can do? Im getting kinda desperate as ive been at it for a week now and this is as far as ive gotten.
       
      -Sin
       
       
    • By TheAngryYeti
      So I FINALLY got my High Sierra thumb drive to boot and once I got to the language selection screen, I noticed I lost all connectivity to my keyboard and mouse.
       
      i tried plugging in both into all of my USB ports (2.0, 3.0, 3.1) to no avail.
       
      i made sure I had the latest USBInject kext and XHCI-Unsupported kext in the Other folder.
       
      i also noticed whilst troubleshooting, the thumb drive will ONLY boot using Verbose and plugged into one of the 2 3.1 ports.
       
      does anyone have ANY suggestions?? I’ve been struggling for a week now on this!!
       
      thanks in advance
       
      -Sin
       
      Build: Asus ROG Strix H370-I, i5 8400, 32Gb ddr 4 2133, 1Tb Samsung EVO 860 ssd
    • By grisno
      Hi people,
       
      This is a preliminary installer to activate the Combo Mini PCIe Atheros QCWB335 in MacOS.
       
      I want to thank the whole community for their efforts and content provided, because without these it would not be possible to create this installer.
       
      I would appreciate comments and suggestions!!
       
      Status:
      AIRPORT : OK Atheros QCWB335 (AR9565) (168c:0036) Mini PCIe * BLUETOOTH : OK Atheros AR3012 (0cf3:3121) USB 2.0 ** AIRDROP : Not Tested HANDOFF : Not Tested CONTINUITY : Not Tested WOL : Not Tested IMESSAGE : OK FACETIME : OK ICLOUD : OK APPSTORE : OK   Known Issues:
       
      - Partial support with a maximum speed of 10Mbits (10.11.0+) *
      - Don't support Bluetooth Power Off/On by Software (10.10.0+) **
      - Sometimes Lost Bluetooth After Sleep WakeUp (10.10.0+) **
       
      Sources:
       
      Insanelymac
    • By djamiirr
      Hello Guys. I have macOS High Sierra installed on my Lenovo g50-80 laptop. At the beginning, everything was working fine, but recently, usb ports stops working suddenly sometimes when i replug usb device, wake up from sleep or by himself (no action) and the only solution is to reboot. lsusb shows that device still plugged when i remove it. I have USBInjectAll.kext in /S/L/E. how can i identify the problem? And thanks.
    • By grisno
      Installer to activate the Combo Mini PCIe AZUREWAVE AW-CE123H in macOS (10.8.5+)
       
      Status:
      AIRPORT : OK AzureWave AW-CE123H (14e4:43b1) [Broadcom BCM94352 HMB] Mini PCIe BLUETOOTH : OK AzureWave AW-CE123H (17cf:0b05) [Broadcom BCM20702A1] USB 2.0 AIRDROP : OK HANDOFF : OK CONTINUITY : OK WOL : Not Tested IMESSAGE : OK FACETIME : OK ICLOUD : OK APPSTORE : OK SIRI : OK   I want to thank the whole community for their efforts and content provided, because without these it would not be possible to create this installer.
       
      I would appreciate comments and suggestions!!
×