Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
magarcan

PS2 keyboard

9 posts in this topic

Recommended Posts

I'm using Sierra 10.12.6 on my laptop.

 

The fact is that I am having problems with voodoops2controller.kext (last version).  Some times it works and other times that it does not. I haven't been able to find out why sometimes it works and other times it doesn't.

Needless to say I installed it following the instructions of https://github.com/RehabMan/OS-X-Voodoo ... to-Install

 

Until I'm able to solve it I can't move forward and even though I've searched the Internet I haven't found anyone with similar problems.

 

 

PD: I've uploaded my EFI folder just in caseyou find it useful. 

EFI.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Quote

Discussion of commercial spin-offs of the OSx86 scene is allowed if it’s to understand their existence, but no discussion of how to use them, nor any support for these commercial spin-offs are allowed as they are not in the spirit of the OSx86 scene. Example of commercial spin-off: tonymacx86.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, styrian said:

That's the one I'm using.

 

My laptop specs:

ACER PREDATOR G3-572
i7-7700HQ
Intel HD 630
NVIDIA GTX 1060
Qualcom Atheros QCA61x4A
Intel 100 Series/C230 SATA AHCI
Standard PS / 2 keyboard (ACPI\VEN_MSFT&DEV_0001)
Synaptics HID Device (HID\VEN_SYNA&DEV_7DB5&Col04)
HID I2C Device (ACPI\VEN_SYNA&DEV_7DB5)
Realtek High Definition Audio Device (INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0255&SUBSYS_1025118A&REV_1000\4&168E264&0&0001)

Edited by magarcan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edit you clover config to inject the kexts not detect    


 

<key>SystemParameters</key>
    <dict>
        <key>InjectKexts</key>
        <string>Detect</string>

change to 

    

<key>SystemParameters</key>
    <dict>
        <key>InjectKexts</key>
        <string>Inject</string>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, bronxteck said:

Edit you clover config to inject the kexts not detect    


 


<key>SystemParameters</key>
    <dict>
        <key>InjectKexts</key>
        <string>Detect</string>

change to 

    


<key>SystemParameters</key>
    <dict>
        <key>InjectKexts</key>
        <string>Inject</string>

 

Tried that. Nothing has changed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

then make sure you only have your kexts in only one location. check Library/Extensions and System/Library/Extensions for duplicates then rebuild your prelinked kernel and caches.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After have been playing for a while I've found that the problem is related with AppleHDA. After removing it, keyboard works well.

 

As I've removed AppleHDA I've tried with VoodooHDA but I've had tons of problems. Everybody surest use AppleHDA instead.

 

Any idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×