Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By ThatsMatt
      Salve, sono nuovo nel forum e mi serviva una mano nell'installazione dell' ultima versione di MacOs sul mio notebook HP Pavilion 15-ak112nl.
      Specifiche Tecniche: 
      CPU: Intel Core i7-6700HQ (2.60 / 3.50 GHz, 4 core, 6 MB CACHE L3). 
      Scheda Grafica: Intel HD Graphics 530 + NVIDIA GeForce GTX 950M 4 GB DDR3.
      Hard Disk: 1 TB SATA 5400 rpm.
      Ram: 8 GB DDR3L-1600.
      Audio: altoparlanti stereo Bang & Olufsen PLAY. 
      Rete: LAN 10/100, WLAN 802.11b/g/n, bluetooth 4.0 (Miracast).
      Grazie in Anticipo a chi mi risponderà
    • By chrisrlink
      hi so I recently upgrade to an Nvidia GT 730 (did an upgrade without needing a new PSU) the graphics card is detected by Mojave but no sound via the hdmi port I read Nvidia is forbidden to make web drivers past High Sierra (must be approved by apple) so how will I go about enabling sound through my HDMI (any additional info/files I'll be happy to supply)
    • By SolarStudios
      Hey I finally got OSX kinda to work. But when I boot with all settings enabled to make HDMI work I only get 10MB VRAM, I already tried changing all the FakeID but all give the same result or make it unable to boot at all. When I don't use any settings in the config.plist and boot without WhateverGreen and Lilu it works fine over VGA with 1500 something MB VRAM. But I need to work over HDMI..

      I also used another kext I saw someone else using on the 8th gen coffee lake CPU but it didn't have any effect aswel.

      I included my EFI Folder as download in this post, hopefully someone knows how to solve this because I've been searching for hours without luck 
      8mbvram.zip
    • By fusion71au
      Clover r4961 ISO compiled with GCC and minimal config.plist compatible for use in VMWare Workstation.
       
      Tested with unlocked Workstation 15 running OSX 10.9 -->10.14 guest in Windows X64 host.
       
      Installation
      1. Download and unzip "EFI_Clover_r4961 for VMware.zip". Mount Clover-v2.4k-4961-X64.iso by double clicking on it.
      2. Mount your VM's EFI System Partition eg in terminal
      sudo diskutil mount disk0s1   3. Copy EFI folder from step 1 into the EFI partition
      4. Shutdown the VM, add bios.bootDelay = "3000" to your VM's vmx file
      5. Reboot your VM, press <F2> to access the VMware Boot Manager and add CLOVERX64.efi to the boot menu.
       
      Substitute your own unique and valid MLB and ROM variables in the /EFI/CLOVER/config.plist (Rt Variables section) to activate iMessage/Facetime on your VM.
×