Jump to content
narayan

M4800 HIGH SIERRA working at 80%

6 posts in this topic

Recommended Posts

Hello mates

I'm on my own struggle with my M4800.

Working:

- Wifi broadcom

- Battery status

- Nvidia Quadro K1100M (Internal & External DP/HDMI) (Disabled switchable graphics in BIOS)

- Audio (internal & headphones)

- USB 2.0 (ALL PORTS) || USB 3.0 (1 on the right) (Why this happens if all are 3.0?)

- Trackpad (3 fingers movements)



Doesn't work:

- Brightness bar & keysoot

-Very slow boot


Thanks for the help!!

debug_17337.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Why you don't upgrade your hard disk SSD.

Scan virus with your laptop.

I using laptop dell M4600 with Ram 8Gb and ssd samsung 860 evo 250gb. VGA had been died ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok.

 

I get progress with this.

 

- All 3.0 ports are working good.

 

Still without brightness control. (NVIDIA Quadro K1100M) LVDS Display

 

Any help??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys.

 

I have a DELL M4800 hackintosh almost perfect. 

 

I get the keys brigthness with BRT6 method and RehabMan 's VoodooPS2controller.kext but with that kext I lost the trackpad because it is ALPS.

I found this ALPS VoodooPS2controller.kext that works perfectly with the trackpad but it doesn't work with the brigthness keys. When I push fn+UP interact with "brigthness UP" and "sound DOWN" at the same time. And fn+DOWN is going "brigthness UP" too.

 

I need help!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×