Jump to content
Mork vom Ork

[pre-release] macOS Mojave 10.14.1

151 posts in this topic

Recommended Posts

9 hours ago, Pavo said:

Interesting, really nothing major different, are you using APFS or HFS+?

APFS

this is my driver64Uefi 472701602_ScreenShot2018-10-15at08_26_18.png.b94a34bb878f0af71fb4cf630207a563.png

for Yosemite n Mojave

I'm using fakesmc (slice version), virtualsmc make 2-3 time reboot before reach desktop

Edited by pico joe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
1 minute ago, pico joe said:

APFS

this is my driver64Uefi 472701602_ScreenShot2018-10-15at08_26_18.png.b94a34bb878f0af71fb4cf630207a563.png

for Yosemite n Mojave

Yeah I have the same, this only started with Mojave, I don’t know what to look into the narrow this issue down.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using fakesmc (slice version), virtualsmc make 2-3 time reboot before reach desktop

I occasionally get that too with VirtualSMC, I thought it was just me so i haven’t logged a bug. And even when it does boot the progress bar goes almost all the way to end of the loading bar for first stage but backs off a little when second stage occurs then boots to desktop.



Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, Andres ZeroCross said:

Found the change of binary, but i try to patch it with no result :(

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
 

 

 

I changed the patch like discussed on the first page of this threat. It works but only 480mb/s lost the usb3 speed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Something like this in verbose! IGPU not loaded, framebuffer driver not loaded... Skylake in my specs... someone with some miraculous plist/EFI for Mojave? I've tried practically everything without full graphics success...

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Fergarth said:

Something like this in verbose! IGPU not loaded, framebuffer driver not loaded... Skylake in my specs... someone with some miraculous plist/EFI for Mojave? I've tried practically everything without full graphics success...

Wrong setup,, you just neeed set ig-platform-id= 0x191B0000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update made Mojave beta 10.14.1 beta 4 18B67a all is well and all my kexts remain the same, and continue to have sound... :thumbsup_anim:

Captura de ecrã 2018-10-17, às 20.59.34.png

Edited by MorenoAv

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, MorenoAv said:

Update made Mojave beta 10.14.1 beta 4 18B67a all is well and all my kexts remain the same, and continue to have sound... :thumbsup_anim:

Captura de ecrã 2018-10-17, às 20.59.34.png

 

are you using a port limit patch for usb ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 
I changed the patch like discussed on the first page of this threat. It works but only 480mb/s lost the usb3 speed

You need to make your own SSDT for usb to work properly



Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I lost DRM support with the latest update, I cannot longer watch Netflix or Prime video using safari :( otherwise everything else is working fine as usual.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Andres ZeroCross said:

Great,, very smooth. No obstacle to update



Screen Shot 2018-10-18 at 03.57.25.png

 

Is it only me seeing that your screenshot is "reddish".. uhmmb?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, dvil said:

I lost DRM support with the latest update, I cannot longer watch Netflix or Prime video using safari :( otherwise everything else is working fine as usual.

 

Netflix is working fine here with latest beta 4

 

lancar jaya :)

1229832624_ScreenShot2018-10-18at06_20_12.thumb.png.398d236bb7f3ebb1a13d3ea6a85cdb2a.png

Edited by fireedo

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm envious, how could you make safari work with Netflix, what kext, shenanigans whatever use to make it work?

 

 

Edited by MorenoAv

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, MorenoAv said:

I'm envious, how could you make safari work with Netflix, what kext, shenanigans whatever use to make it work?

 

 

Nothing, it is almost the same kext I use since High Sierra, but I keep always updated my kexts 

List of my kext(s) : AGPMEnabler, AppleALC, IntelMausiEthernet, Lilu, SMCProcessor, TSCAdjustReset, VirtualSMC, and WhateverGreen

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fireedo, me too I update my kexts regularly, and with some differences I have basically the same kexts that you have... and mine don't work, but work in Chrome, and for now is enough...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×