Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
applehacker

Attempting to install Mojave on RBP

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hey all, 

 

I'm trying to install 10.14 on my Razer blade pro, using the default clover folder from Mald0n. However, as soon as DSMOS arrived, computer reboots. I cannot patch my DSDT, as I don't have access to mac or hackintosh. I've uploaded my DSDT dump in this post. Computer specs:

 

Kabylake 7700HQ

Intel HD 630

Nvidia GTX 1060 (optimus, but also hardwired to HDMI slot)

1920x1080 display via internal eDP connection

256gb nvme ssd + 512gb SATA III ssd (will be installing to sata III ssd)

I2c synaptics trackpad (windows 2015)

killer 1535 wifi (i know this is unsupported)

 

Please help me try to understand why the installer insta reboots. I've already updated lilu + whatevergreen and fakesmc, no effect. 

Razer_Blade_Pro_Dump.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Try this or ask @MaLd0n

 

 

 

Edited by nmano

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, nmano said:

Try this or ask @MaLd0n

 

 

 

Yes that's the guide I used, still insta reboots the installer as soon as it finishes loading. Not sure why, does installer save verbose mode logs? 

Edited by applehacker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×