Jump to content
fantomas

[pre-release] macOS Mojave

2,443 posts in this topic

Recommended Posts

Just now, MorenoAv said:

I have no audio devices 

 

Remove 11 from Devices=>Audio in config.plist

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I have that also, fresh compiled by Pavo, and a fresh lilu also compiled by Pavo and an SSDT-HDEF.aml and yet still nothing... 

Thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This one is v2 compiled by @arsradu, and is the only one that worked for me, try and then report if not worked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Replaced the kext from Pavo with yours and still is a no go... no audio devices... grrrrrrr

But thanks anyway ammoune78

Edited by MorenoAv

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, MorenoAv said:

And after the SSDT-HDEF.aml, nothing... all is equal I have no audio devices 

Captura de ecrã 2018-06-12, às 00.50.30.png

Captura de ecrã 2018-06-12, às 00.52.41.png

Put the kext and SSDT I gave you back in, reboot and run this app, when you start it, do not touch anything else, not even open another window until its finished or you will mess up the dumping. Once its done, upload the saved zip that it puts on the desktop please. 

RunMe.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, MorenoAv said:

here it goes... 

Thanks for all your help

iMac de AC.zip

This is not a complete dump, this is only IOReg dump. Please re-run the app and wait until its 100% completed and upload the zip it creates on the desktop The IOReg dump part might take a few times for it to work. Its glitchy on Mojave.

Edited by Pavo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Woot!!! I am up and running with Ozmosis AND APFS!!!

the Attached APFS.FFS is APFS.EFI Jumpstart from High Sierra. I do not remember who made it or where the Credit is due, I have checked that it still jumpstarts the current APFS.

 

Ozmosis can one again be used.  Kext injection doesn't seem to be working so I had to add Fakesmc to the System folder.

 

HBP

APFS.ffs.zip

Edited by HBP

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, HBP said:

Woot!!! I am up and running with Ozmosis AND APFS!!!

 

Good news MAN, happy OzMojave :thumbsup_anim: :frantics:

Share this post


Link to post
Share on other sites

changed my 750 TI for my 660 have Acceleration with artifacts, but it allowed me to install without the model/ Serial numbers in rom.

Untitled.png

Untitled 2.png

Untitled 3.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, HBP said:

Woot!!! I am up and running with Ozmosis AND APFS!!!

the Attacked APFS.FFS is APFS.EFI Jumpstart from High Sierra. I do not remember who made it or where the Credit is due, I have checked that it still jumpstarts the current APFS.

 

Ozmosis can one again be used.  Kext injection doesn't seem to be working so I had to add Fakesmc to the System folder.

 

HBP

APFS.ffs.zip

 

:huh: MAN what's the real size of that APFS? And you confirm you boot with it only without having another one in Efi? Do you add bcfg or not? :huh:

 

I just want to know :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, ammoune78 said:

 

:huh: MAN what's the real size of that APFS? And you confirm you boot with it only without having another one in Efi? Do you add bcfg or not? :huh:

 

I just want to know :D

remove the other apfs.efi, add this, its just 156b because it is a jumpstarter. it makes your Ozmosis run more like a Mac by triggering the APFS init. if you don't have any apfs drives it does nothing.

that is the only alteration to the ROM you made for me that I have done, I used OZMTool to add it to the End of the Rom that didn't have it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Spoiler
2 minutes ago, HBP said:

Untitled.png

Untitled 2.png

Untitled 3.png

 

 

 

Yeah, i'm gonna give it a try this night once at home, i'm sticking a little bit the ACPI and the kexts and some things on the ROM of my desktop now. Then flash it and see the changes 

Share this post


Link to post
Share on other sites

what is a trip is that iCloud and Appstore Authenticated before I ran my bash script with the serial number and other customizations that I do.

 

note to those who are going to try Ozmosis. you MUST fully disable SIP to add kexts to the S/L/E folder.

 

HBP

Edited by HBP

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, HBP said:

remove the other apfs.efi, add this, its just 156b because it is a jumpstarter. it makes your Ozmosis run more like a Mac by triggering the APFS init. if you don't have any apfs drives it does nothing.

that is the only alteration to the ROM you made for me that I have done, I used OZMTool to add it to the End of the Rom that didn't have it.

 

This is absolutely awesome, as it will allow me to keep all the things inside the ROM. You make the life easier for me with that file today, because i tried to delete too much things from the ROM, just to add that damn 289Kb APFS. You came up with a good job MAN, really thanks :hammer: :D :thumbsup_anim:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes with that Mojave beta, it doesn't allow kext injection from the ROM, but maybe it'll be fixed on the first official release! Otherwise, Ozmosis need to be patched, which is maybe not possible at the moment :cry: .

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, ammoune78 said:

 

This is absolutely awesome, as it will allow me to keep all the things inside the ROM. You make the life easier for me with that file today, because i tried to delete too much things from the ROM, just to add that damn 289Kb APFS. You came up with a good job MAN, really thanks :hammer: :D :thumbsup_anim:

you are the real Hero here, if you had not offered to help me with my Ozmosis rom I would have completely forgotten about the jumpstart mod that was made last year.

 

TY again for that help. and will see if the tearing with the GFX disappears with Beta 1. now just need sound and I will deal with that later, to exhausted to do anymore tonight.

 

have a great evening.

HBP

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, HBP said:

now just need sound and I will deal with that later, to exhausted to do anymore tonight.

 

I just have to install Xcode and I'll compile one for you and one for me, but the good thing should be rolling back from the High Sierra AppleHDA to have sound working, because of -alcbeta and -lilubeta and unreleased yet AppleALC. Just deal with High Sierra one, and sound will be back, until the AppleALC released :D

 

Good evening to my friend :thumbsup_anim:

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, HBP said:

its just 156b because it is a jumpstarter. it makes your Ozmosis run more like a Mac by triggering the APFS init.

That sounds really good... Does it load the apfs from the installdrive, e.g from /usr/standalone/i386/ or is it a different init? Do you have or remember a source by any chance?

 

The file has very little code and the ffs version does not have a file subtype so it doesn't get recognized as a freeform, driver, etc. Are you sure that it works like this? Just being curious:huh: 

Edited by TypeThree

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Pavo said:

This is not a complete dump, this is only IOReg dump. Please re-run the app and wait until its 100% completed and upload the zip it creates on the desktop The IOReg dump part might take a few times for it to work. Its glitchy on Mojave.

I think it is complete now... but the tool is a little unstable but this time it completed...

Send me iMac-de-AC.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements

×