Jump to content
Nancy10

Lost bluetooth after fixing wifi

4 posts in this topic

Recommended Posts

Hey all !

 

I am running Mac OS high Sierra on my Asus X556U with I5 6198DU 2,8ghz, Qualcom Atheros AR9565 (AR956x) with integrates bluetooth and wifi together. 

 

After the installation went successful, I had wanted to fix wifi ( my bluetooth is working at this stage, natively working ) so I installed these (CoreCapture...) kexts I found on youtube. I know they work because they worked with me before on an other installation. 

 

After doing so, I had my wifi to work. but I lost the bluetooth. bluetooth doesn't detect, get detected or connect to previously connected devices anymore. 

I don't really have any idea on why it happened. 

 

NOTE : tell me if you need any files.  I added my booting Clover folder, and my debug files, Please help. 

CoreCaptureResponder.kext.zip

corecapture.kext.zip

CLOVER.zip

Send me Thes-MacBook-Pro.zip

Edited by Nancy10

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
54 minutes ago, lucas123 said:

Check with  10.14.2 Beta (18C52a), bluetooth ok!

 

I am still with HS 10.13.6, I don't think I will upgrade to Mojave yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×