Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By ajmcello
      The following files exist on the github:
       
      a) Clover.app-v1.11-5100.zip
      b) Clover_v2.5k_r5100.pkg
      c) CloverISO-5100.tar.lzma
      d) CloverV2-5100.zip
      e) CLOVERX64.efi.zip
       
       
      Is (a) for installing as an app on OSX? What is it for?
       
      What is (b) for, the .pkg? Not exactly familiar with .pkg. I've seen it used in UNIX, but I believe it's also a PKG format for installing packages on OSX. So, what is the difference between this (b), and (a)? (a) is labeled v1.11-5100, while (b) is labeled v2.5k_r5100.
      (c) contains only this file, Clover-v2.5k-5100-X64.iso, which I assume is a pre-bootloader.
      (d) looks like the NON ISO version, to build an ISO?
      (e) Contains CLOVERX64.efi, which is the same CloverX64.efi for Clover.app-v1.11-5100 and CloverV2-5100.zip
       
      Thanks for any explanations. 
       

       
       
       
       
    • By Dolamarv
      Hi all, I have been using an x240 thinkpad for more than 2 months as hackintosh and it is very stable. As of now I am in Catalina 10.15.1 and it’s running great until I updated it to the new clover build r5100. My laptop won’t automatically sleep when I close the lid down now. I reverted back to 5099 and close-lid automatic sleep works. I don’t know what caused the problem but I think 5100 fixed a dsdt patching of some sort that that conflicted with my config plist? Thanks in advance!
    • By ricardos7
      Preciso de ajuda para terminar um meu hackintosh, alguém poderia me ajudar?
       
      Boa tarde a todos, gostaria de ajuda com o meu hackintosh, estou fazendo um hack em um notebook Dell 5557, as configurações estão abaixo.
       
      ESPECIFICAÇÕES TÉCNICAS
      Processador
      Modelo: Intel Core i7 - 6ª Geração Intel Core i7-6500U
      Velocidade: 2.5 GHz até 3.1 GHz com Max Turbo Cache: 4Mb
      Memória RAM Quantidade: 16GB DDR3L 1600MHz (2X8).
      Armazenamento Capacidade: 240 GB SSD
      Tela Tamanho:15.6” Resolução: FULL HD 1920x1080p Touch
      Webcam integrada de alta definição (720p) com microfone digital
      Gráfico Integrado Intel HD 520
      NVIDIA® GeForce 930M com 4GB DDR3 Dedicada
      Áudio Realteck 

      Dell Wireless 1705 WiFi
      1x  HDMI 1.4ª
      2x USB 3.0
      1x USB 2.0
      1x Ethernet 10/100 RJ-45
      1x Entrada de Cartão 5 em 1 (SD, SD 3.0, SDHC, MS e MS PRO)
      Leitor de Cartão
      Tipo: SD, SDHC, SD3.0, MS, MS Pro
      Alimentação Bivolt 3 células 43Wh
       
      Os problemas que encontrei ate agora foram.
      O que não funciona?
      WIFI
      AUDIO
      BRILHO DA TELA
      BLUETOOTH
      GERENCIAMENTO DE ENERGIA NAO SEI COMO SABER SE FUNCIONA
      GRAFICOS DEDICADOS NVIDEA 930M
       
       
      O QUE FUNCIONA?
      GRAFICOS INTEL
      TECLADO
      TRACKPAD
      TECLAS FN
      PLACA DE REDE
       
      AS DSDT E AS SSDT?
      Nao sei como fazer para esse modelo mais ja extrai as originais mais nao sei quais arquivos usar e quais pachs ativar,
      alguém poderia me ajudar a terminar esse hack por favor. Desde ja obrigado.




    • By chummdoggin
      A setup with an IVY bridge e5430 dell worked fine. but now seems the XHC device
      is a hardware issue. There is no bios setting to enable disable. Only enable/disable boot/external.USB in general.
      All set to enable. Also just mention of USB in power settings wake on USB.
       
      Did show up when I set up the ports w/USBINJECTALL, then was working on imessage isssue when the DSDT
      stopped loading after updating clover. I had two versions of MAcIasl. One with iasl 6. and one had 6.2a. Kept
      the 6.2a, was RM's most recent. One problem Im confused by is it compiles fine but after saved if its opened,
      the error that was repaired comes back.
       
      This part:
       
                      If (LEqual (PM6H, One))
                      {
                          CreateBitField (BUF0, \_SB.PCI0._Y0C._RW, ECRW)  // _RW_: Read-Write Status
                          Store (Zero, ECRW (If (PM0H)
                                  {
                                      CreateDWordField (BUF0, \_SB.PCI0._Y0D._LEN, F0LN)  // _LEN: Length
                                      Store (Zero, F0LN)
                                  }))
                      }
       
      Loads with the error but not sure what happened on the original that worked.
       
      Any Idea?
       
      Going over the boot log, The XHC device is there under the PCI readings dont think hardware issue... 1e31 Just seems the saved DSDT should not
      have errors after saved, but using the other version of Maciasl, the DSDT would save without errors and open without but it would not load.
      acted like there was no FakeSMC... 
       
      Edit: Seems all the saved DSDT have that error when re-opened using that version  RM's Maciasl w/iasl v.6.2a but seems to load fine.

       
      debug_8785.zip
×