Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Shaneee

USB Audio Stuttering/Crackling

6 posts in this topic

Recommended Posts

Ok so I was having issues with on-board and HDMI audio using VoodooHDA. No AppleALC due to AMD setup. VoodooHDA was crackling on on-board and couldn't sort and there was no HDMI output. So I bought a Sabarent AU-MMSA USB Audio device. Issue is it's acting just like the on-board audio was. With or without VoodooHDA being injected.

 

Any suggestions?

 

https://i.imgur.com/AU5uzEQ.png

 

https://i.imgur.com/I1tmrhk.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Tried with HPET enabled and disabled so I don't think it's that. I'd tried with bus ratio before to no effect but wouldn't hurt to try again. The clock runs at the correct speed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had this problem with any USB device on my old setup, as a workaround I used to use my old SoundBlaster PCI for sound. No problems there... (kX audio). There are even working PCIe versions, maybe you want to give it a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thought I'd update this. It was an issue with FSB speed detection in my kernel. This has now been fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×