Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By penghubingzhou
      VoodooI2C-DSDT is a repository that is aiming at collecting various successful DSDTs for Voodoo I2C.
      Purpose
      The purpose of this repository is to provide some useful code examples for people who haven't yet make Voodoo I2C work. Maybe It don't have your model of laptop, but code in this repository may have some help and references for you.
      Note that the code in this repository is ONLY FOR REFERENCES and it can‘t replace your own work!
      For Submission
      This repository welcomes everyone to submit DSDT code examples that have successfully made VoodooI2C work by PR. To submit your example, please put the DSDT file (or Hotpatch SSDT file), an ioreg without Voodoo I2C installed, and Info.txt in a folder named by your laptop model. Info.txt should include:
      Your CPU model (better for including CPU platform)
      Your touchpad Device ID
      The mode you use (GPIO interrupt or polling)
      Satellite Driver You Use
      Then, fork this repository and clone it, put your file in and commit it to your repository. After checking the conflicts, you can send your commit as a PR to me.
      An example for submitting can be found in Lenovo Xiaoxin Chao 7000-14.
      Credits
      @Alexandred for VoodooI2C @daggeryu for the idea in this repository @penghubingzhou and @williambj1 for maintaining
    • By MaLd0n
      ---INSTALLATION TUTORIAL---
       
      ---Original Post---
      https://olarila.com/forum/viewtopic.php?p=77102#p77102
       
      ---CLOVER FOLDER---
       
      CLOVER.zip
       
       
      --MOBO
      GigaByte Z390 M Gaming



      --PROCESSOR
      Intel Core i9-9900K


      --COOLER
      CoolerMaster MasterLiquid ML120R RGB


      --MEMORY
      Corsair Dominator Platinum 16GB (2 x 8GB)


      --GPU
      Sapphiretech Radeon RX 590 8 GB GDDR5


       
      --SSD
      Samsung 970 EVO NVMe M2 Flash Drive


      --POWER SUPPLY
      EVGA 750 N1, 750W


      --WIRELESS
      TP-Link Archer T9E


      --BLUETOOTH
      Orico BTA-403


      --CASE
      Thermaltake View 21 Tempered Glass Edition


      --DSDT Patches--
      -FIX ERRORS AND WARNINGS -FIX ACPI ERRORS -REMOVE UNUSED SCOPES / DEVICES -HIGH PRECISION EVENT TIMER -SATA SERIE 10 ID -DMAC -REMOVE 22K LINES, PROBLEMATIC and UNUSED -FIX K.P in REBOOT -NVRAM / REAL TIME CLOCK -SLPB -DARWIN / WINDOWS 2015 -XHCI -PLUGIN TYPE -HDAS to HDEF -HDEF -REAL TIME CLOCK -ARTC -IRQs -SBUS -MIKEY -BUS1 -MCHC -ALS0 -SHUTDOWN -UAR1 -LAN -FWHD -USBX -PMCR -PPMC -XSPI -GMM -IMEI -EC -PNLF -ARPT -GFX0 -NVME -DTGP -ACQUIRE MUT0 0XFFFF -OPERATION REGION GPIO -MUTEX MUT0 0x00 -EXTERNAL REFERENCES -UNKNOWNOBJ -HDMI / HDAU -FULL RENAMED DEVICES  
      --SCREENSHOTS--





























      --BruceX--
       
      --USB-C-- test with SanDisk Ultra USB-STICK 128gb


       
      -Credits and thanks to the old and new people in the community who developed patches, kexts and bootloaders!
      Slice, Kabyl, usr-sse2, jadran, Blackosx, dmazar, STLVNUB, pcj, apianti, JrCs, pene, FrodoKenny, skoczy, ycr.ru, Oscar09, xsmile, SoThOr, RehabMan, Download-Fritz, Zenit432, cecekpawon, Intel, Apple, Oracle, Chameleon Team, crazybirdy, Mieze, Mirone, Oldnapalm, netkas, Elconiglio, artut-pt, ErmaC, Pavo, Toleda, Master Chief and family, bcc9, The King, PMheart, Sherlocks, Micky1979, vit9696, vandroiy2013, Voodoo Team, Pike R. Alpha, lvs1974, Austere.J, CVad, Sampath007, onemanosx, erroruser, Jenny David, Olarila Facebook Community, Hackintosh Facebook Community and many others!
      We're all here to have fun and learn from each other!
    • By fighttoby
      I have tried to install clover via no UEFI legacy mode (and with UEFI method) using the method here (http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/144426-how-install-os-x-yosemite-using-clover.html)
      both times I can get to just past the clover boot screen and it freezes after that.
      I have verbose (-v) selected in boot options: On the non-UEFI install then it hangs on:
      "Waiting on <dict ID="0"><key>IOProviderClass</key>...."
       
      I have had a lot of issues with trying to get the installer working and many different things that had to be disabled but now it just gets to here and stops. Some times it will glitch out on this screen and give me a the circle with the line through it and text garbage around it where the text in the pictures are.
       
      Need help please.
       
      This is the laptop im using the specs are the same nothing has changed.
      https://www.asus.com/Laptops/ASUS_VivoBook_X202E/


      config.plist
    • By Gorec
      Hi.
      I apologize in advance if I didn't post in the right category and if my title and description aren't specific enough :c
       
      My config in a nutshell:
      CPU: i7 5820k GPU: MSI GTX 1060 3GB RAM: 16 GB MOBO: MSI X99 SLI PLUS I attached RunMe output with all the details of my built.
       
      Some background:
      I have my Hackintosh for about half a year. That time I managed to make it works and fix major issues, but some of them left unresolved since then and I ignored them until now.
      I use my Hackintosh for Adobe projects (PR, AE, PS, IL, AU and a lot more) - most of them connected with video editing of course browsing with Chrome and other small tasks.
       
      Problems:
      Random restarts - this is the biggest one. I'm starting to work on bigger and bigger projects and at this time I think I can't allow this to happen that often. In the past, they happened like once a day or a couple of times a week. However, now it's just frustrating when it happens even 5 or more times a day. I've tried to observe and find out what can be the cause but I haven't managed to find any connections. I thought it happens when Premiere or another app is using GPU, but I haven't seen increased usage when it restarts. I think that it can be connected with GPU, memory or PSU or... meh, anything else. I don't have resources to check if it'll work with other components. There should be some fix for this. I will really appreciate any help with this :c Restart instead of shutdown & sleep doesn't work. I've tried to look through some Google results for this and tried many solutions (as you can see in attached Clover folder), but I think the right one for many of these issues is to make my own DSDT. Glitches, freezes and other things while encoding a video. It happens very often when I try to do this. Maybe it is an issue with GPU or (hopefully) only with GPU drivers which can be fixed with some patch. Today my headphones stopped working. I have a multi-output device configured in the Audio MIDI Setup app which includes my headphones (HyperX Cloud via USB) and Soundflowerbed virtual audio device for capturing system audio. Today while I was trying (like 15 times) to encode a video in Media Encoder in the background and watch video on YouTube I stopped hearing anything from my system. Of course, it restarted a couple of times as always, but even this didn't solve this. If I plug them directly with mini jack (not via USB Soundcard which was in the box and which I always used) in the front IO or the back I only hear some loud noise It takes EX-Fat formatted volumes a few minutes to mount after each restart. I found a workaround to format it with NTFS since I have Tuxera installed and I will reformat these volumes when I will find time for this, but maybe there is some fix for this. GPU is a little bit hot. HW Monitor shows it is only 45-55 degrees, but for my hand is a little bit hot, idk. Also related to GPU - glitch after POST but before entering Clover boot menu. It is a black screen with little white squared glitches for a few seconds. Maybe it indicates the GPU drivers are loading, but maybe it shouldn't be like this. And if I can ask about that - I can't make all applications hide on startup. I, obviously, have "Hide" checkbox checked on every login item in settings, but it doesn't work, none of the apps is hidden in the dock. Is there a way to fix this? Also a small but annoying problem - I can't turn off permanently Mojave update notification (since I tried to install it, and I had to reverse to High Sierra because I had a black screen and I didn't have time for repairing all of them. Tags are not working in Finder - every time I tag a file or folder and make a change in it (for example save a text file) the tag disappears.  
      So, with knowing all of that, is there a way to make a proper DSDT file for my Hackintosh? I tried to look through some guides on how to make it but I think I reached my abilities to understand how Mac OS works and what all of these things are, so I'm asking you guys politely, would someone like to help me? At least with these random restarts? :/
      I really begin to think that I'm a newbie in configuring all of that Clover things - even after what I managed to do with my PC. Help me, pleease... :c
       
      If you have any questions post it below, I will really appreciate any help <3
      Send me MBP-Gorec.home.zip
    • By mossy
      so im trying to install El Capitan on my old laptop but im having mouse issues i tried all the kext and looked online 
       
      this is TUT i followed 
       
      https://osxlatitude.com/forums/topic/8645-dell-latitude-d630-with-core2duo-and-nvidia-quadro-nvs-135m-el-capitansierra/
       
      ASUS K50IN T6500
×