Jump to content

There's nothing here yet

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Drovosek
      Unfortunately this is not my PC, I just decided to share the found config successful installation.
      https://vk.com/photo-12954845_457251886
       
      Hardware:
      OS X 10.15.0 Beta 2 
      CPU Intel XEON E5 2650 v3
      MB MSI X99A RAIDER
      AMD Radeon RX VEGA 56 video card
      Kingston HyperX Fury DDR4 2133Mhz 20gb memory
      Crucial 4gb 2400Mhz
      Sound E-MU 0202, Alc892 and AMD DisplayPort Audio
      Intel Gigabit LAN network
      WI-FI Broadcom BCM94360CS2
      BCM20702 BT (trackpad and keyboard work in the BIOS)
      BP Enermax Platimax 1000W
      AirDrop works.
      SSD NVMe Reina 480gb
      Samsung 850 Pro 120gb
      Dell U2713H monitor
      USB 15 ports are registered manually. 3.0 works. 
      Services usual, SpeedStep instituted through kekst. 
      Sleep is unstable.
       
      EFI: https://vk.com/doc207634019_512032268
       

      EFI.zip
    • By MaLd0n
      ---INSTALLATION TUTORIAL---
       
      ---Original Post---
      https://olarila.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=9172
       
      ---USB---
      https://pikeralpha.wordpress.com/2016/07/13/simple-skylake-usb-fix-no-kexts-required/
       
      ---CLOVER FOLDER---
       
      CLOVER.zip
       
       
      --MOBO
      GigaByte Z390 M Gaming



      --PROCESSOR
      Intel Core i9-9900K


      --COOLER
      CoolerMaster MasterLiquid ML120R RGB


      --MEMORY
      Corsair Dominator Platinum 16GB (2 x 8GB)


      --GPU
      Sapphiretech Radeon RX 590 8 GB GDDR5


       
      --SSD
      Samsung 970 EVO NVMe M2 Flash Drive


      --POWER SUPPLY
      EVGA 750 N1, 750W


      --WIRELESS
      TP-Link Archer T9E


      --BLUETOOTH
      Orico BTA-403


      --CASE
      Thermaltake View 21 Tempered Glass Edition


      --DSDT Patches--
      -FIX ERRORS AND WARNINGS -FIX ACPI ERRORS -REMOVE UNUSED SCOPES / DEVICES -HIGH PRECISION EVENT TIMER -SATA SERIE 10 ID -DMAC -REMOVE 22K LINES, PROBLEMATIC and UNUSED -FIX K.P in REBOOT -NVRAM / REAL TIME CLOCK -SLPB -DARWIN / WINDOWS 2015 -XHCI -PLUGIN TYPE -HDAS to HDEF -HDEF -REAL TIME CLOCK -ARTC -IRQs -SBUS -MIKEY -BUS1 -MCHC -ALS0 -SHUTDOWN -UAR1 -LAN -FWHD -USBX -PMCR -PPMC -XSPI -GMM -IMEI -EC -PNLF -ARPT -GFX0 -NVME -DTGP -ACQUIRE MUT0 0XFFFF -OPERATION REGION GPIO -MUTEX MUT0 0x00 -EXTERNAL REFERENCES -UNKNOWNOBJ -HDMI / HDAU -FULL RENAMED DEVICES  
      --SCREENSHOTS--





























      --BruceX--
       
      --USB-C-- test with SanDisk Ultra USB-STICK 128gb


       
      -Credits and thanks to the old and new people in the community who developed patches, kexts and bootloaders!
      Slice, Kabyl, usr-sse2, jadran, Blackosx, dmazar, STLVNUB, pcj, apianti, JrCs, pene, FrodoKenny, skoczy, ycr.ru, Oscar09, xsmile, SoThOr, RehabMan, Download-Fritz, Zenit432, cecekpawon, Intel, Apple, Oracle, Chameleon Team, crazybirdy, Mieze, Mirone, Oldnapalm, netkas, Elconiglio, artut-pt, ErmaC, Pavo, Toleda, Master Chief and family, bcc9, The King, PMheart, Sherlocks, Micky1979, vit9696, vandroiy2013, Voodoo Team, Pike R. Alpha, lvs1974, Austere.J, CVad, Sampath007, onemanosx, erroruser, Jenny David, Olarila Facebook Community, Hackintosh Facebook Community and many others!
      We're all here to have fun and learn from each other!
    • By DFacco
      Salve a tutti,
      premetto di essere nuovo in questo mondo dell'hackintosh e, come avrete letto dal titolo, ho un problema molto strano al momento dell'installazione.
       
      Creo la chiavetta usb, metto tutti i kext, driver eccetera da un vecchio MacBook Pro ma, quando la vado a mettere sul pc e provo a bootare, Clover non mi trova l'os. In alto c'è lo stemma di clover, in basso i settings ma dove dovrebbero esserci i SO non c'è nulla.
       
      Nel pc avevo ssd e hardest per windows ma ho pensato di toglierli per non creare conflitti con un nuovo ssd da 120gb comprato apposta per il Mac OS.
       
      La penna usb ho provato a farla in tutti i modi che ho trovato e che mi hanno consigliato: sia con Tino, sia con terminale scrivendo il codice. Ho usato clover per selezionare kext e drivers ma nulla.
       
      Questa è la guida che ho seguito inizialmente  https://hackintosher.com/builds/asrock-z370-extreme4-pro4-hackintosh-high-sierra-guide/ 
       
      Non so più cosa fare, HELP!
×