Jump to content
  1. kif.007

    kif.007

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By JRevenge
      Ciao ragazzi,
      alla fine sono riuscito a risolvere il problema che riscontravo qualche mese fa, dopo l'ottima EFI sistemata da @gengik84 e l'ho risolto rimuovendo dart=0 che creava kernel panic e problemi quando la batteria scendeva sotto ad un livello di batteria basso. Adesso il sistema non crea più problemi di kernel panic, ma volevo chiedervi se allo stato attuale secondo voi c'è qualcos'altro da ottimizzare.
       
      Vi allego la EFI.
       
      Grazie anticipatamente.
      CLOVER.zip
    • By TheAngryYeti
      So after a gazillion tries with High Sierra, i gave up and decided to try Mojave. I had nothing to lose, afterall.
       
      I started from scratch. I reformatted my thumb drive. Made it bootable from the Mojave [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]. Booted with it. Selected my language. It installed a little bit. Rebooted. I Booted from the SSD. Installed a bit more. Rebooted. I Booted from the SSD again and it finished the installation.
       
      I went through the basic setup and got to the desktop. I ran [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and selected my options and "built" it.
       
      Thinking i was a-ok, i decided to reboot, just to make sure all was well.
       
      After about 1min, i lose display.
       
      I thought i had messed something up in [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], so i decided to go back to my mac mini, redo the thumb drive all over again.
       
      I go to boot from the thumb drive and when i get to the language selection screen, i lose all USB usage, so i cant even get in to wipe the SSD and start over. So, Mojave is still on the SSD, but i cant get to it because i lose display.
       
      Im attaching a screenshot of Verbose mode right before i lose display.
       
      I would greatly appreciate any help to get back into it or at least help getting it re-installed!!
       
      -Sin

    • By TheAngryYeti
      First, my build:
       
      Asus ROG Strix H370-I mobo
      i5 8400 cpu
      32gb ddr 4 2133
      1tb samsung evo 860 ssd
       
      Ive finally gotten to the point where the installation of HS loads to the language selection screen, but then i lose all usage of every USB port.
       
      Im at a loss of what to do from here.
       
      According to others, i have the proper files in the kexts/other folder as well as the drivers64UEFI folder.
       
      Does anyone have any suggestions as to what i can do? Im getting kinda desperate as ive been at it for a week now and this is as far as ive gotten.
       
      -Sin
       
       
    • By NoEnd
      Hi team,
       
      I have tried to update to security update 2019-001 multiple time with no luck, today I've booted the update with -verbose and attached videos shows the details.
       
      Appreciate your help
       
      Thanks
      Untitled.mov
    • By JhonneR
      Good morning, everyone, I'm sorry if I was wrong in choosing the topic but I need help.
      I have found it extremely difficult to mount a Hackintosh in my acer.
      Setup;
      I5 2430m 2.4 6GB RAM
      Mobo P5we0 - Intel intel Graphics 3000
      At the moment I have not found out what my audio codecs are.
      but I'll leave the link on the motherboard.
      however, my real problem is several.
      I have already used the itakos image, I have already used several images that could be installed normally and that after installing the image I do not have internet via cable or wireless.
      And another, I already looked in other forums and I know that I will be called a donkey in the logical question but I have not been able to install the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] or clover to start from the Hard Disk, so I do not know what to do.At the moment I still do not know if there has already been someone who has already installed the High Sierra or just the Sierra in this notebook model and obtained permanent success.
      If anyone can help me, I'll be grateful.
      Installations without success, but with the system already installed in ACER;
      SIERRA
      HIGH SIERRA
      MOJAVE
      All with the same symptom. Starting only by the bootable USB stick and without internet connection via cable and wireless.
      Appreciate ! Acer 5750 Official Page
×