Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By jamesxxx1997
      Hi everyone~
      My machine is thinkpad x1 yoga 2018 , uhd620 , WQHD resolution , with macos 10.14.6 installed.
       
      My efi patch seems to have some problems related improper graphic patch.
      1. The screen sometimes have flickers , especially on safari browser.
      2. Sometimes kernel panic happens after wake from sleep , black screen then reboot.
      3. I cannot enable specific resolution(1920*1080) in hidpi , using hackintool or FixEDID+DarwinDumper
       
      Any help is appreciated , thanks~
       
       
       
      28525.zip
    • By plasticduck35
      I have a hackintosh running 10.13.5 (High Serria) that works except it doesn't shutdown properly and it doesn't seem to be going to sleep. 
       
      Here are some diagnostics that I gathered 
       
      Davids-MacBook-Air-2:~ davidozersky$ sudo pmset -g Password: System-wide power settings: Currently in use: hibernatemode 0 womp 0 networkoversleep 0 sleep 5 (sleep prevented by diskmanagementd, UserEventAgent, mds, diskarbitrationd, coreaudiod, mds_stores, Disk Utility) Sleep On Power Button 1 ttyskeepawake 1 hibernatefile /var/vm/sleepimage disksleep 10 displaysleep 5  
      And I've attached files from a RunMe utility app I've found online. 
       
       
      Any ideas? 
       
      Thank you, 
      David
      runmereport.ioreg
    • By Drovosek
      Hey.
      I have a Dell Vostro 3267 system unit. It has a Skylake processor Intel Core i5-6400 with integrated graphics Intel HD 530, 8 GB RAM, 256 GB SSD. The monitor is connected via HDMI.
      I faced a problem that if I enter Hackintosh in a sleep mode, and then I press something on the keyboard, the system unit wakes up (I hear as coolers begin to turn), but the monitor does not react in any way.
      I tried to disconnect and reconnect the HDMI cord, tried to inject EDID in config tried to change SMBIOS on MacMini8,1, but it did not change the situation.
      How to solve the problem?
       
      P.S.
      All in Mojave 10.14.6
      CLOVER.7z
×