Jump to content
Taruga

AppleHDA Solution - Work in progress

4,109 posts in this topic

Recommended Posts

hi....

 

I have a Realtek ALC268 @ intel 82801IB ICH9 Soundcard...

I have istalled idenb 10.5.5 in to my notebook,what's is the driver for ideneb for my soundcard?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I need mic and speaker out, my card is

 

06:01.0 Audio device: VIA Technologies, Inc. VT1708/A [Azalia HDAC] (VIA High Definition Audio Controller) (rev 10)

 

I get Detected unsupported VIA codec

 

My codec dump

 

codec_0.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dell m6300 ran applehdapatcher1.2 then the dell patcher 1.4 for sigmatel 9205 (82801H ICH8 Family)

 

and now got sound the dell patcher also fixed nvidia fx1600m video

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can somebody help me, Im dropping the txt dump file on the icon in my dock and nothing is happening. What am I doing wrong?

 

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Help please I have tryed every solution for ALC 888S for the mobo Intel DG35EC and I only can have sound via Azalia Driver.

 

Tryed:

 

Alcinject

alc888x

ad0

ad2

3 port line out

6 port

6 port digital

alc888 audio PKG

 

 

Nothing works

 

When I install them everythin appears to be recognized but no sound comes out even after check the system preferences.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is a dump for the

 

Asus Pundit2-P5945GC - ADI 1988B

Codec: Analog Devices AD1988B

Address: 0

Vendor Id: 0x11d4198b

Subsystem Id: 0x104381f6

Revision Id: 0x100300

Default PCM: rates 0x7ff, bits 0x0e, types 0x1

Default Amp-In caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Default Amp-Out caps: ofs=0x27, nsteps=0x27, stepsize=0x05, mute=0

Node 0x02 [Audio Output] wcaps 0x30311: Stereo Digital

PCM: rates 0x7e0, bits 0x0e, types 0x5

Connection: 1

0x1d

Node 0x03 [Audio Output] wcaps 0x405: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x27, nsteps=0x27, stepsize=0x05, mute=0

Amp-Out vals: [0x27 0x27]

Power: 0x0

Node 0x04 [Audio Output] wcaps 0x405: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x27, nsteps=0x27, stepsize=0x05, mute=0

Amp-Out vals: [0x1c 0x1c]

Power: 0x0

Node 0x05 [Audio Output] wcaps 0x405: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x27, nsteps=0x27, stepsize=0x05, mute=0

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Power: 0x0

Node 0x06 [Audio Output] wcaps 0x405: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x27, nsteps=0x27, stepsize=0x05, mute=0

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Power: 0x0

Node 0x07 [Audio Input] wcaps 0x130391: Stereo Digital

PCM: rates 0x7e0, bits 0x0e, types 0x5

Connection: 1

0x1c

Node 0x08 [Audio Input] wcaps 0x100501: Stereo

Power: 0x0

Connection: 1

0x0c

Node 0x09 [Audio Input] wcaps 0x100501: Stereo

Power: 0x0

Connection: 1

0x0d

Node 0x0a [Audio Output] wcaps 0x405: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x27, nsteps=0x27, stepsize=0x05, mute=0

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Power: 0x0

Node 0x0b [Audio Selector] wcaps 0x300301: Stereo Digital

Connection: 3

0x08* 0x09 0x0f

Node 0x0c [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x27, nsteps=0x36, stepsize=0x05, mute=1

Amp-Out vals: [0xa7 0xa7]

Connection: 10

0x38 0x39* 0x3a 0x3b 0x3c 0x18 0x24 0x25 0x3d 0x20

Node 0x0d [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x27, nsteps=0x36, stepsize=0x05, mute=1

Amp-Out vals: [0xa7 0xa7]

Connection: 10

0x38 0x39* 0x3a 0x3b 0x3c 0x18 0x24 0x25 0x3d 0x20

Node 0x0e [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x27, nsteps=0x36, stepsize=0x05, mute=1

Amp-Out vals: [0xa7 0xa7]

Connection: 10

0x38 0x39* 0x3a 0x3b 0x3c 0x18 0x24 0x25 0x3d 0x20

Node 0x0f [Audio Input] wcaps 0x100501: Stereo

Power: 0x0

Connection: 1

0x0e

Node 0x10 [beep Generator Widget] wcaps 0x70000c: Mono Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x0f, nsteps=0x0f, stepsize=0x0b, mute=1

Amp-Out vals: [0x00]

Node 0x11 [Pin Complex] wcaps 0x40018d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Pincap 0x08373f: IN OUT HP Detect

Pin Default 0x02214030: [Jack] HP Out at Ext Front

Conn = 1/8, Color = Green

Pin-ctls: 0xc0: OUT HP

Connection: 1

0x22

Node 0x12 [Pin Complex] wcaps 0x40018d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Pincap 0x08373f: IN OUT HP Detect

Pin Default 0x01014010: [Jack] Line Out at Ext Rear

Conn = 1/8, Color = Green

Pin-ctls: 0x40: OUT

Connection: 1

0x29

Node 0x13 [Pin Complex] wcaps 0x40010c: Mono Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x1f, nsteps=0x1f, stepsize=0x05, mute=1

Amp-Out vals: [0x00]

Pincap 0x0810: OUT

Pin Default 0x511711f0: [N/A] Speaker at Int Rear

Conn = Analog, Color = Black

Pin-ctls: 0x40: OUT

Connection: 1

0x2d

Node 0x14 [Pin Complex] wcaps 0x40018d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-Out vals: [0x80 0x80]

Pincap 0x08373f: IN OUT HP Detect

Pin Default 0x02a19021: [Jack] Mic at Ext Front

Conn = 1/8, Color = Pink

Pin-ctls: 0x24: IN

Connection: 1

0x2b

Node 0x15 [Pin Complex] wcaps 0x40018d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-Out vals: [0x80 0x80]

Pincap 0x083737: IN OUT Detect

Pin Default 0x0181302e: [Jack] Line In at Ext Rear

Conn = 1/8, Color = Blue

Pin-ctls: 0x20: IN

Connection: 1

0x2c

Node 0x16 [Pin Complex] wcaps 0x40018d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Pincap 0x083737: IN OUT Detect

Pin Default 0x01011012: [Jack] Line Out at Ext Rear

Conn = 1/8, Color = Black

Pin-ctls: 0x40: OUT

Connection: 1

0x2a

Node 0x17 [Pin Complex] wcaps 0x40098d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-Out vals: [0x80 0x80]

Pincap 0x083737: IN OUT Detect

Pin Default 0x01a19020: [Jack] Mic at Ext Rear

Conn = 1/8, Color = Pink

Pin-ctls: 0x24: IN

Connection: 1

0x26

Node 0x18 [Pin Complex] wcaps 0x400001: Stereo

Pincap 0x0820: IN

Pin Default 0x99331122: [Fixed] CD at Int ATAPI

Conn = ATAPI, Color = Black

Pin-ctls: 0x20: IN

Node 0x19 [Power Widget] wcaps 0x500500: Mono

Power: 0x0

Connection: 2

0x20* 0x21

Node 0x1a [Pin Complex] wcaps 0x400000: Mono

Pincap 0x0820: IN

Pin Default 0x91f711f0: [Fixed] Other at Int Rear

Conn = Analog, Color = Black

Pin-ctls: 0x20: IN

Node 0x1b [Pin Complex] wcaps 0x40030d: Stereo Digital Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x27, nsteps=0x27, stepsize=0x05, mute=1

Amp-Out vals: [0x27 0x27]

Pincap 0x0810: OUT

Pin Default 0x0145f1a0: [Jack] SPDIF Out at Ext Rear

Conn = Optical, Color = Other

Pin-ctls: 0x40: OUT

Connection: 1

0x02

Node 0x1c [Pin Complex] wcaps 0x40020b: Stereo Digital Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x17, nsteps=0x1f, stepsize=0x05, mute=1

Amp-In vals:

Pincap 0x0820: IN

Pin Default 0x41c5f1f0: [N/A] SPDIF In at Ext Rear

Conn = Optical, Color = Other

Pin-ctls: 0x20: IN

Node 0x1d [Audio Mixer] wcaps 0x200303: Stereo Digital Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-In vals: [0x00 0x00] [0x00 0x00]

Connection: 2

0x01 0x0b

Node 0x1e [Audio Mixer] wcaps 0x200103: Stereo Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-In vals: [0x80 0x80] [0x80 0x80]

Connection: 2

0x36 0x21

Node 0x1f [Volume Knob Widget] wcaps 0x600080: Mono

Node 0x20 [Audio Mixer] wcaps 0x20010b: Stereo Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x17, nsteps=0x1f, stepsize=0x05, mute=1

Amp-In vals: [0x80 0x80] [0x80 0x80] [0x80 0x80] [0x80 0x80] [0x80 0x80] [0x80 0x80] [0x19 0x19] [0x80 0x80]

Connection: 8

0x39 0x33 0x38 0x3d 0x34 0x3b 0x18 0x1a

Node 0x21 [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x1f, nsteps=0x1f, stepsize=0x05, mute=1

Amp-Out vals: [0x9f 0x9f]

Connection: 1

0x20

Node 0x22 [Audio Mixer] wcaps 0x200103: Stereo Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-In vals: [0x00 0x00] [0x00 0x00]

Connection: 2

0x37 0x21

Node 0x23 [Vendor Defined Widget] wcaps 0xf00100: Mono

Connection: 18

0x11* 0x12 0x13 0x14 0x15 0x16 0x17 0x18 0x24 0x25 0x38 0x39 0x3a 0x3b 0x3c 0x3d 0x20 0x21

Node 0x24 [Pin Complex] wcaps 0x40098d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Pincap 0x0837: IN OUT Detect

Pin Default 0x01016011: [Jack] Line Out at Ext Rear

Conn = 1/8, Color = Orange

Pin-ctls: 0x40: OUT

Connection: 1

0x27

Node 0x25 [Pin Complex] wcaps 0x40018d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Pincap 0x0837: IN OUT Detect

Pin Default 0x01012014: [Jack] Line Out at Ext Rear

Conn = 1/8, Color = Grey

Pin-ctls: 0x40: OUT

Connection: 1

0x28

Node 0x26 [Audio Mixer] wcaps 0x200103: Stereo Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-In vals: [0x80 0x80] [0x80 0x80]

Connection: 2

0x32 0x21

Node 0x27 [Audio Mixer] wcaps 0x200103: Stereo Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-In vals: [0x80 0x80] [0x80 0x80]

Connection: 2

0x05 0x21

Node 0x28 [Audio Mixer] wcaps 0x200103: Stereo Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-In vals: [0x80 0x80] [0x80 0x80]

Connection: 2

0x0a 0x21

Node 0x29 [Audio Mixer] wcaps 0x200103: Stereo Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-In vals: [0x80 0x80] [0x80 0x80]

Connection: 2

0x04 0x21

Node 0x2a [Audio Mixer] wcaps 0x200103: Stereo Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-In vals: [0x80 0x80] [0x80 0x80]

Connection: 2

0x06 0x21

Node 0x2b [Audio Mixer] wcaps 0x200103: Stereo Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-In vals: [0x80 0x80] [0x80 0x80]

Connection: 2

0x30 0x21

Node 0x2c [Audio Mixer] wcaps 0x200103: Stereo Amp-In

Amp-In caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1

Amp-In vals: [0x80 0x80] [0x80 0x80]

Connection: 2

0x31 0x21

Node 0x2d [Audio Mixer] wcaps 0x200100: Mono

Connection: 1

0x1e

Node 0x2e [Vendor Defined Widget] wcaps 0xf00000: Mono

Node 0x2f [Vendor Defined Widget] wcaps 0xf00100: Mono

Connection: 6

0x11* 0x12 0x14 0x15 0x16 0x17

Node 0x30 [Audio Selector] wcaps 0x300101: Stereo

Connection: 3

0x03* 0x04 0x06

Node 0x31 [Audio Selector] wcaps 0x300101: Stereo

Connection: 2

0x04* 0x0a

Node 0x32 [Audio Selector] wcaps 0x300101: Stereo

Connection: 2

0x05* 0x04

Node 0x33 [Audio Selector] wcaps 0x300101: Stereo

Connection: 3

0x3a* 0x25 0x24

Node 0x34 [Audio Selector] wcaps 0x300101: Stereo

Connection: 3

0x3c* 0x25 0x24

Node 0x35 [Vendor Defined Widget] wcaps 0xf00000: Mono

Node 0x36 [Audio Selector] wcaps 0x300101: Stereo

Connection: 3

0x03 0x04* 0x06

Node 0x37 [Audio Selector] wcaps 0x300101: Stereo

Connection: 3

0x03 0x04* 0x06

Node 0x38 [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x03, stepsize=0x27, mute=0

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Connection: 1

0x11

Node 0x39 [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x03, stepsize=0x27, mute=0

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Connection: 1

0x14

Node 0x3a [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x03, stepsize=0x27, mute=0

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Connection: 1

0x15

Node 0x3b [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x03, stepsize=0x27, mute=0

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Connection: 1

0x16

Node 0x3c [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x03, stepsize=0x27, mute=0

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Connection: 1

0x17

Node 0x3d [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out

Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x03, stepsize=0x27, mute=0

Amp-Out vals: [0x00 0x00]

Connection: 1

0x12

SoundcardPatch.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having a problem with Stigmatel9200 card. I lose sound through the headphone jack after sleep. Has anyone found a solution for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.

I've seen that some of you have solved the audio input enigma hehe

I want to know how, I've got an Realtek ALC861 wokin the output with azalia.

Please cold you guys help me out, I'm not too sure what shoul i do.

By the way, the drivers links inthe begining of this topic are unavaliable, can someone fix that or tell me where to download them please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Taruga, I've used your solution on my Laptop and it worked with no problem for ALC883, I tried to do the same on my deskop (MSI P965) using iAtkos v5 and 9.5.0 fassl kernel.

 

Sound works out of the box (before using the patcher), but when I apply the patcher with any dump (I even generated one using an Ubuntu Live CD) System Prefs shows all the INs and OUTs but there is no sound AT ALL, I tried restoring the Kexts, but I finally reinstalled everything.

 

Do you know what would be the problem in here?

 

Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi.

I've seen that some of you have solved the audio input enigma hehe

I want to know how, I've got an Realtek ALC861 wokin the output with azalia.

Please cold you guys help me out, I'm not too sure what shoul i do.

By the way, the drivers links inthe begining of this topic are unavaliable, can someone fix that or tell me where to download them please.

 

there's a specific driver for ALC861.

Ask it through maildoduro at gmail.com

 

ask for that driver at maildoduro at gmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

OSx86 Intel GC35EC (ICH8) with ALC888s audio. I have de audio-dump HEX & DEC, the verbs, ... but i don't know how include this in the info.plist of the AppleHDAControler.kext & AppleHDAPlatformDriver.kext for an AppleHDA.kext "vanilla" (10.5.6) ... any manual please???

 

Attach the codecs, the verbs & graph ... and the infos.plist.

 

Sound works fine in linux (input & output).

codec_ALC888.zip

codec_ALC888_decimal.zip

Info_controler.plist.zip

Info_driver.plist.zip

codec_ALC888.svg.zip

verbs_ALC888s.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

any help/new for AUDIO LINE IN on a P5B deluxe??

 

i have azalia and Audio Out works (but audio is not present on system profiler)

please help me!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

 

OSx86 Intel GC35EC (ICH8) with ALC888s audio. I have de audio-dump HEX & DEC, the verbs, ... but i don't know how include this in the info.plist of the AppleHDAControler.kext & AppleHDAPlatformDriver.kext for an AppleHDA.kext "vanilla" (10.5.6) ... any manual please???

 

Attach the codecs, the verbs & graph ... and the infos.plist.

 

Sound works fine in linux (input & output).

 

ask for a modded kext at maildoduro at gmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laptop Internal speaker is not working.

(Lenovo V100, ALC883)

 

Hi,

 

I have installed Kalyway 10.5.6 to my Lenovo V100.

Everything works fine except Audio and memory card reader.

 

Actually, before I patch audio, only internal speaker worked. Neither mic nor headphone jack has worked.

After I installed ALC883 codec downloaded from this site and the one I got fromm Ubuntu 8.10 live CD, only jack output/inputs are working. The internal speakers is disabled. I installed HDA enabler, soundsource applit and tried switch the output, but none of them are working. I can select the output as "internal speaker", but no sound from the speakers. Can anyone help?

 

I have attached the the scipt I installed.

codec0.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I would really like to get my surround sound working. I have a Geforce 7050m-m motherboard. That has a Realtek ALC662 audio card on it.

I have tried the different ALC662 text files running around and no go.

So I wanted to find out if any one has instructions on how I can create my own.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi crazy macpeople jajajja!!! i have just installed leopard on my lenovo r61 and i have just make some driver work for the ethernet jajaja !! the last thing is the sound!!!

 

i have sound on my built in speakers but no sound on my earpphones!!! i dont need mic hjaahh

 

 

i have a conexant audio hd

 

 

14f1 ven 5045

 

 

i downloaded the apple hda patcher with the 14f1 5045 codec dump!!! and when i drag the dump the patcher says

 

AppleHDA Patcher - 2006/2007 by Taruga v1.20

 

_______________________________________________________

Codec : Generic 14f1 ID 5045

Vendor Id : 0x14f15045

Subsystem Id : 0x103c30bb

_______________________________________________________

 

 

* Detected unsupported Generic Codec

 

 

what can i do???? does someone fixed the sound of a 14f1 5045 ????? help!!! i neede the leopard to make music with logic pro!! if i dont get this working theres no point!!!

 

 

thanks all 4 reading and making this posible and if you are going to answer with some help as well!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

 

are there any news about the headphone jack of the AD1981HD? Watching movies and hearing music with internal laptop speakers is not satisfying...

 

Best regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

XxX 10.5.5 wPPF3

Running on IBM/Lenovo M52 (Model 8215-Y3Q)

Sound Device: Audio Device [0403]: Intel Corp 82801G (ICH7 Family) High Definition Audio Controller (8086:27d8)

Audio Chipset: ADI1981HD

 

all works out of the box except the sound.. I've patched, modified kexts and followed all of the suggestions that I can find which has led me to here.

 

Ran Linux eLive Live CD and generated my codec dump, but plugging it into AppleHDA Patcher 1.20, shows "The codec is not working at the moment. It needs more research." So... I've attached my codec dump, in the hopes that a patch for these M52s will be included in a later revision.

 

Thanks for all your work on this!

 

-- Jim

 

HDAIntel_IBM_M52.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
any help/new for AUDIO LINE IN on a P5B deluxe??

 

i have azalia and Audio Out works (but audio is not present on system profiler)

please help me!

 

 

Which ALC is that?

ask for help, after you figure that out at: maildoduro at gmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same card with the same problem.

 

On my system Everest identifies it as a Cx20549. Have you had any luck with this?

 

 

 

 

 

hi crazy macpeople jajajja!!! i have just installed leopard on my lenovo r61 and i have just make some driver work for the ethernet jajaja !! the last thing is the sound!!!

 

i have sound on my built in speakers but no sound on my earpphones!!! i dont need mic hjaahh

i have a conexant audio hd

14f1 ven 5045

i downloaded the apple hda patcher with the 14f1 5045 codec dump!!! and when i drag the dump the patcher says

 

AppleHDA Patcher - 2006/2007 by Taruga v1.20

 

_______________________________________________________

Codec : Generic 14f1 ID 5045

Vendor Id : 0x14f15045

Subsystem Id : 0x103c30bb

_______________________________________________________

* Detected unsupported Generic Codec

what can i do???? does someone fixed the sound of a 14f1 5045 ????? help!!! i neede the leopard to make music with logic pro!! if i dont get this working theres no point!!!

thanks all 4 reading and making this posible and if you are going to answer with some help as well!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

SOLUTION FOR 14F1 5045 CONEXANT AUDIO~!!!!

 

 

i dont know why the people that had fix this long time ago didint make a post with it!!! but anyways!!!

 

 

 

YOU HAVE TO BUY A usb SOUND APDATOR!!! NOT A USB SOUND CARD! JUST AN ADAPTOR USB TO JACK! THE CONNECT IT AND MAKE SURE THAT IN SYSTEM/AUDIO/OUTPUT YOU SELECT IT!!! THEN U HAVE TO CONNECT THE JACK OF THE SPEAKERS TO THE ADAPTOR AND THATS IT!!!

 

 

 

:wacko:)!!!!!!

NOW I HAVE A FULLY 100% MAC WORKING IN MY LAPTOP LENOVO R61 FOR 0 EUROS!

 

I have the same card with the same problem.

 

On my system Everest identifies it as a Cx20549. Have you had any luck with this?

 

 

 

 

 

 

SOLUTION FOR 14F1 5045 CONEXANT AUDIO~!!!!

 

 

i dont know why the people that had fix this long time ago didint make a post with it!!! but anyways!!!

 

 

 

YOU HAVE TO BUY A usb SOUND APDATOR!!! NOT A USB SOUND CARD! JUST AN ADAPTOR USB TO JACK! THE CONNECT IT AND MAKE SURE THAT IN SYSTEM/AUDIO/OUTPUT YOU SELECT IT!!! THEN U HAVE TO CONNECT THE JACK OF THE SPEAKERS TO THE ADAPTOR AND THATS IT!!!

 

 

 

;) )!!!!!!

NOW I HAVE A FULLY 100% MAC WORKING IN MY LAPTOP LENOVO R61 FOR 0 EUROS!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×