Jump to content
Meowthra

Qualcomm Atheros AR9565 Wireless for OS X 10.8 - 10.14

21 posts in this topic

Recommended Posts

Atheros AR9565 Wireless for OS X  10.8.x/10.9.x / 10.10.x / 10.12.6/10.13.6/10.14

 

# Install Atheros AR9565 Driver for MacOS  10.8 - 10.14

curl -O https://raw.githubusercontent.com/kalifans/Darwin/Driver/ar956x-drv-osx.tar.gz
tar zxvf ar956x-drv-osx.tar.gz
cd ar956x-drv-osx
./ar956x-inst.sh

 

Reboot

 

 

Preview

 

wLKQ95s.png

 

eaUqGsr.png

 

iaeq8WI.png

 

V0ftGMq.png

 

 

 

 

 

Edited by Meowthra

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
On 1/23/2019 at 9:31 AM, Meowthra said:

tNOjBsr.png

 

ulVRBiu.png

 

3qfk4kG.png

Dear Meowthra

 

ATHREOS AR 956x worked perfectly,

I installed kext in S/L/E  Bluetooth not working any solution ?

Edited by majoract100

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 2/22/2019 at 7:53 AM, majoract100 said:

Bluetooth not working any solution

For Bluetooth I use this kexts, just put they to /EFI/CLOVER/kexts/Other/ directory (unzip they before) 

BrcmFirmwareRepo.kext.zip

BrcmPatchRAM2.kext.zip

 

Integrated bluetooth device found other devices but I didn't try to connect they.

screenshot.png

Edited by Tatanka

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/23/2019 at 5:51 PM, Tatanka said:

For Bluetooth I use this kexts, just put they to /EFI/CLOVER/kexts/Other/ directory (unzip they before) 

BrcmFirmwareRepo.kext.zip

BrcmPatchRAM2.kext.zip

 

Integrated bluetooth device found other devices but I didn't try to connect they.

screenshot.png

Could not find other devices (not discoverable) using Brcm kexts in Clover.  WiFi works very well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't get the bluetooth to work - the "turn off" button is greyed out, and while it says it's scanning, no devices show up and the device isn't discoverable itself. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/18/2019 at 7:57 PM, majoract100 said:

Excellent Work for me with your kext thanks Meowthra :thumbsup_anim:

Screen Shot 2019-02-18 at 10.51.45 PM.png

Wich kext did u use and which version of osx?

because I have exactly the same card and never get it worked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×