Jump to content
  1. MARZILLO

    MARZILLO

  2. Ingwar77

    Ingwar77

  3. UcaUca

    UcaUca

  4. Peerke

    Peerke

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By NoEnd
      Hi team,
       
      I have tried to update to security update 2019-001 multiple time with no luck, today I've booted the update with -verbose and attached videos shows the details.
       
      Appreciate your help
       
      Thanks
      Untitled.mov
    • By JhonneR
      Good morning, everyone, I'm sorry if I was wrong in choosing the topic but I need help.
      I have found it extremely difficult to mount a Hackintosh in my acer.
      Setup;
      I5 2430m 2.4 6GB RAM
      Mobo P5we0 - Intel intel Graphics 3000
      At the moment I have not found out what my audio codecs are.
      but I'll leave the link on the motherboard.
      however, my real problem is several.
      I have already used the itakos image, I have already used several images that could be installed normally and that after installing the image I do not have internet via cable or wireless.
      And another, I already looked in other forums and I know that I will be called a donkey in the logical question but I have not been able to install the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] or clover to start from the Hard Disk, so I do not know what to do.At the moment I still do not know if there has already been someone who has already installed the High Sierra or just the Sierra in this notebook model and obtained permanent success.
      If anyone can help me, I'll be grateful.
      Installations without success, but with the system already installed in ACER;
      SIERRA
      HIGH SIERRA
      MOJAVE
      All with the same symptom. Starting only by the bootable USB stick and without internet connection via cable and wireless.
      Appreciate ! Acer 5750 Official Page
    • By TheAngryYeti
      So I FINALLY got my High Sierra thumb drive to boot and once I got to the language selection screen, I noticed I lost all connectivity to my keyboard and mouse.
       
      i tried plugging in both into all of my USB ports (2.0, 3.0, 3.1) to no avail.
       
      i made sure I had the latest USBInject kext and XHCI-Unsupported kext in the Other folder.
       
      i also noticed whilst troubleshooting, the thumb drive will ONLY boot using Verbose and plugged into one of the 2 3.1 ports.
       
      does anyone have ANY suggestions?? I’ve been struggling for a week now on this!!
       
      thanks in advance
       
      -Sin
       
      Build: Asus ROG Strix H370-I, i5 8400, 32Gb ddr 4 2133, 1Tb Samsung EVO 860 ssd
    • By al3asdfmovie
      Buongiorno a tutti,
      E la prima volta che scrivo su questo forum, spero di non sbagliare nulla!
      Scrivo qua sperando che qualcuno di voi possa darmi una grossa mano, perchè ho letto di tutto, visto qualsiasi video possibile, ma non riesco proprio ad uscirne fuori.
      Ci avevo già provato 3 anni fa, ma ero riuscito solo su un notebook Sony, sul fisso non ero riuscito a fare nulla. Dicevano che c'erano problemi con i driver della serie Skylake, così ho voluto riprovare ora a distanza di anni.
      Premetto che non sono un informatico, non ho conoscenze particolari. Sono semplicemente un ragazzo che si informa, legge tutorial ed esegue, quindi chissà che la soluzione non sia in realtà una banale sciocchezza.
       
      Dunque, il problema consiste nel fatto che, in circa 8 ore di prove, non sia ancora riuscito ad andare oltre il caricamento del logo, dopo aver selezionato la chiavetta da clover.
      Sto cercando di installare High Sierra, ho provato con una chiavetta con un programma che non ho capito bene perchè, ma non posso scriverlo qui, e una con Clover Configurator (che tra l'altro, nella schermata boot mi da un'interfaccia diversa da quella che ho visto nel tutorial, o anche solo 3 anni prima), ma il problema è sempre lo stesso: dopo circa metà caricamento, o mi esce il simbolo di divieto, o si riavvia il computer, riportandomi nel boot di clover.
      Ho provato un po' di flags, come -v, -x, -s, -f, nv_disable=1 (tra l'altro, per evitare problemi al principio, ho impostato la scheda video di intel come primaria), cpus=1, dart=0, Slide=0, insomma, qualsiasi cosa leggessi in giro che avesse portato esiti positivi, la provavo
      Ho provato su porte sub 3.0, 2.0 e le 2.0 dietro al pc.
      Penso sia irrilevante, ma nel caso, sto usando una chiavetta da 32 gb.

      Nella firma dovrebbero esserci tutte le specifiche del mio PC, non so se debba postare altro. Nel caso scusatemi, ditemi pure cosa manca che la aggiorno.
      Spero davvero che qualcuno di voi possa aiutarmi. Ho un MacBook Air (High Sierra l'ho scaricato da qui) e ho scoperto quanto sia più affidabile usare Final Cut rispetto a quel bug chiamato Premiére Pro che ho usato per anni, e vorrei poterlo usare anche sul fisso, senza dover acquistare un iMac. Ho letto in giro che con Mojave non è supportata l'accelerazione grafica, per questo vorrei installare High Sierra.

      Grazie mille a chiunque vorrà aiutarmi!
    • By PixelLover
      I'm in the middle of my first hackintosh (High Sierra) on my ZenBook Pro UX501VW-US71 laptop using the Vanilla Install. I've tried using different config.plst files and I've gotten the furthest with RehabMan's own (linked here). It hangs at error message IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0.   Can anyone help me figure out what changes to make to the config.plst file for my specific laptop (which is where I assume the problem lies)   System Specs: Intel Skylake Core i7­-6700HQ 2.6 GHz Quad­core
      Intel® HD Graphics 530 Nvidia GTX 960M 2G 15.6" Touch IPS 4K Ultra­-HD display, 3840 x 2160 resolution   Kexts: AppleALC.kext FakeSMC.kext Lilu.kext USBInjectAll.kext WhateverGreen.kext  
×