Jump to content
Mr Rager

Mirror Display in HDMI does not worki

4 posts in this topic

Recommended Posts

Hey guys, what's up.
So, I'm trying to fix my HDMI, but, until now, I couldn't.
I'm using Intel HD Graphics 620, and I got full Q/E on my laptop, but when I connect my HDMI cable, the TV shows without problem, but my laptop screen goes black, and even though I disconnect the cable, it does not come back, only restarting.

I got HDMI Audio working, but still have this issue and it's driving me crazy.

My Clover folder is attached.
Thanks!

CLOVER.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hi,

 

Can you provide some details about your system? A temporary solution is to adjust the OS settings to actually mirror the screen instead of projecting it on the external device. 

I see the Clover folder contains your complete ACPI, adjusting the PRW resources under iGPU if you renamed the devices (GFX0 otherwise) might resolve the issue also.

 

I have no option to look at iasl files at the moment and can not make edits. 

 

A recent topic, in which a user solved his problem might be usefull, it was about USB, but might for your issue also (Under GFX0 ofc) ; http://www.insanelymac.com/forum/topic/326980-immediate-wake-from-sleep-wake-reason-gbe-usbe/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Can you provide some details about your system? A temporary solution is to adjust the OS settings to actually mirror the screen instead of projecting it on the external device. 

I see the Clover folder contains your complete ACPI, adjusting the PRW resources under iGPU if you renamed the devices (GFX0 otherwise) might resolve the issue also.

 

I have no option to look at iasl files at the moment and can not make edits. 

 

A recent topic, in which a user solved his problem might be usefull, it was about USB, but might for your issue also (Under GFX0 ofc) ; http://www.insanelymac.com/forum/topic/326980-immediate-wake-from-sleep-wake-reason-gbe-usbe/

So..  first things first.

 

Specs:

 

Dell Inspiron 7460

120GB SSD ADATA

i5-7200U 2.5 until 3.1 turbo.

Intel HD Graphics 620 

Nvidia 940MX (disabled using APCI files)

ALC256

Realtek 8111

Resolution: 1920x1080

macOS Sierra

 

 

In my preferences it's checked "Mirror Displays", and still, does not work.

I'm gonna take a look at the topic.

Thanks! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did the changes you said, did not worked.
I think it's related to Framebuffer, but have no idea on data to "Find" and "Replace" like this one: http://www.insanelymac.com/forum/topic/327119-no-hdmi-video/

Intel HD Graphics 620. 
When I connect the HDMI cable, it's work perfect in the TV, but my laptop goes black, and do not turn back even though I disconnect the cable (only restating).
Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×