Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
MartinOrtizAmoroso

[Ayuda] Probook 640 g2 Sierra problemas on WIFI

4 posts in this topic

Recommended Posts

Hola gente, al fin logre instalar Sierra en mi HP probook 640 g2 con procesador I5 6200U, con tarjeta grafica intel hd520, todo funcionando correctamente, utilize el metodo de Tonymac para probooks, el audio, la grafica, el brillo esta funcionando correctamente, el problema radica en el WIFI, mi adaptador es el BCM943228Z el cual hasta lo que se no es compatible, quisiera pedirles ayuda, si es que alguien sabe como hacerlo funcionar o en locontrario que adaptador podria usa, que modelo seria compatible, ya que no es una opcion usar un usb ya que el computador solo tiene dos puertos, aparte tengo un problema con el ethernet, el cual si se desconecta el cable de red y se lo vuelve a conectar deja de funcionar, gracias de antemano.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

You have two options: BCM94352HMB/Azurewave AW-CE123H (802.11a/b/g/n/ac, 2x2 dual band + BT 4.0) and BCM943225HMB/Azurewave AW-NB290H (802.11b/g/n, 2x2 single band + BT 3.0). If you don't need 802.11ac, the second one will serve you well, there are plenty of it in eBay and it's cheap.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hola gente, al fin logre instalar Sierra en mi HP probook 640 g2 con procesador I5 6200U, con tarjeta grafica intel hd520, todo funcionando correctamente, utilize el metodo de Tonymac para probooks, el audio, la grafica, el brillo esta funcionando correctamente, el problema radica en el WIFI, mi adaptador es el BCM943228Z el cual hasta lo que se no es compatible, quisiera pedirles ayuda, si es que alguien sabe como hacerlo funcionar o en locontrario que adaptador podria usa, que modelo seria compatible, ya que no es una opcion usar un usb ya que el computador solo tiene dos puertos, aparte tengo un problema con el ethernet, el cual si se desconecta el cable de red y se lo vuelve a conectar deja de funcionar, gracias de antemano.

 

Buenas Martín,

 

Puedes probar un instalador que cree para el modelo BCM94352HMB/Azurewave AW-CE123H. Creo que puede ser compatible con tu modelo de tarjeta Wifi. Si te animas a probarlo, te agradecería que me comentes los resultados obtenidos.

 

Antes de instalar nada, te recomiendo que hagas una copia de la carpeta /System/Library/Extensións. En caso de problemas podrás revertir cualquier cambio efectuado.

 

Un saludo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buenas Martín,

 

Puedes probar un instalador que cree para el modelo BCM94352HMB/Azurewave AW-CE123H. Creo que puede ser compatible con tu modelo de tarjeta Wifi. Si te animas a probarlo, te agradecería que me comentes los resultados obtenidos.

 

Antes de instalar nada, te recomiendo que hagas una copia de la carpeta /System/Library/Extensións. En caso de problemas podrás revertir cualquier cambio efectuado.

 

Un saludo

Hola, perdon por la demora, me retire un tipo del hackintosh, hoy mismo voy reinstalar cierra en mi laptop, y claro voy a testear tu instalador, cualquier problema te lo enviare, muchas gracias de antemano.

You have two options: BCM94352HMB/Azurewave AW-CE123H (802.11a/b/g/n/ac, 2x2 dual band + BT 4.0) and BCM943225HMB/Azurewave AW-NB290H (802.11b/g/n, 2x2 single band + BT 3.0). If you don't need 802.11ac, the second one will serve you well, there are plenty of it in eBay and it's cheap.

 

I'm going to buy one of them, thank you very much

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Bushi93
      Finally Manage to make on of the most powerful and compact Hackintosh available with > the i9-9940X 14 cores + the AsRock X299e motherboard and Vega RX 64 8GB.
      Used for Editing, Motion Design and VFX on Mojave 10.14.3
      Exports time >Four time faster compared to my last i7 6 cores hackintosh.

      Need to add a lot of parameters to get the config.plst to work but once it's right it Works very smoothly!
      Turbo Boost up to 4.2 Ghz all core

      Geekbench scores
      Multi core : 54000 (above the iMacPro 18 cores)
      Single core : 5200
      GPU : 186 800

      Ethernet & Audio work without kext
       
      GPU : The Gygabite VEGA RX 64 required a lowfanspeed.kext otherwise it will always have the fans running in full speed mode (and it can get really noisy).

      Bluetooth & wifi (you can get a blue tooth dongle - the Azus works but you may experience some issue or lag sometime so the best solution is to replace the Bluetooth/Wifi card with the Bcm94360cs2 AC + its adaptor:
      https://www.amazon.fr/gp/product/B07HFQKC2Z/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1
      https://www.amazon.fr/gp/product/B073XHY68N/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
      With this card you won't need any kext to make it work : you will get native bluetooth and wifi support and even be able to control your bios and clover with your bluetooth magic mouse / keyboard !
       
      USB3 PORTS : need to add some kext
      1 of the 2 USB 3.1 WORK in full speed > USB C  in 3.1 and for some mysterious reson the other USB type A in 3.1 work as USB 2 only
      The other 4 USB3 work fine and the 2 USB3 of my front IO (NCASE M1) work fine too 

      XRP RAM OVERCLOCK : YES
      CPU Overcloking to 4.5GHz may work but did experience some freeze/crash and didn't notice any increase in render time when activated.

      Here is a quick overview of my setup
       
       
       
       
    • By NoEnd
      Hi team,
       
      I have tried to update to security update 2019-001 multiple time with no luck, today I've booted the update with -verbose and attached videos shows the details.
       
      Appreciate your help
       
      Thanks
      Untitled.mov
    • By JhonneR
      Good morning, everyone, I'm sorry if I was wrong in choosing the topic but I need help.
      I have found it extremely difficult to mount a Hackintosh in my acer.
      Setup;
      I5 2430m 2.4 6GB RAM
      Mobo P5we0 - Intel intel Graphics 3000
      At the moment I have not found out what my audio codecs are.
      but I'll leave the link on the motherboard.
      however, my real problem is several.
      I have already used the itakos image, I have already used several images that could be installed normally and that after installing the image I do not have internet via cable or wireless.
      And another, I already looked in other forums and I know that I will be called a donkey in the logical question but I have not been able to install the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] or clover to start from the Hard Disk, so I do not know what to do.At the moment I still do not know if there has already been someone who has already installed the High Sierra or just the Sierra in this notebook model and obtained permanent success.
      If anyone can help me, I'll be grateful.
      Installations without success, but with the system already installed in ACER;
      SIERRA
      HIGH SIERRA
      MOJAVE
      All with the same symptom. Starting only by the bootable USB stick and without internet connection via cable and wireless.
      Appreciate ! Acer 5750 Official Page
    • By valueimagery
      Hello,

      I've updated via system preference fro 10.14.2 to 10.14.3 successfully. However, I've lost location services for Siri and Maps.

      Anyone else?

      I've tried a little trial and error troubleshooting but no luck...
      SysPref->Privacy->Location Services is enabled with all settings checked. I've tried to disable and enable, but not luck.

      I tested booting from previous backup of 10.14.2 install/uefi (pre update) and Location Services worked.

      Prior to OSX update I also updated to latest clover, WEG, Lilu, AirportBrcmFixup, AppleALC.

      So I tested by downgrading all of the above one at a time to the previous state, and still no Location services on 10.14.3

      I've used kext utility to repair any broken kexts.

      I've also tried forcequiting from activity monitor:
      com.apple.geod

      And I've Try Deleting:
      Library/Preferences/com.apple.GEO.plist
      Library/Containers/com.apple.geod

      I've booted into a guest user and this did not allow location services either.

      My build is using a native Broadcom BCM94352Z Dell DW1560 and BrcmPatchRAM2.kext + BrcmFirmwareRepo.kext

      Any thoughts?
    • By ucif19
      Hi, First of all, sorry for my English.
      I want to buy a WiFi/bt card for my hackintosh. I want a card that have a native support for MacOS because I need to use Handoff and AirDrop. I saw the card in the link below: anyone could tell me if the card have the requirements I mentioned before?
       
      wifi/bt card  Broadcom 94352Z DW1560: https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.it%2Fulk%2Fitm%2F272204993348
       
      my build
      macos Mojave 10.14.3
      mobo: H170N-WiFi 
      cpu: i5-6500
      gpu: gtx 1060 6gb (not work on Mojave)
      Ram: 16Gb ddr4 2133 MHz
×