Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
shockforcetx

Custom Hackintosh with Pacific Liquid Cooling. RGB MADNESS!

5 posts in this topic

Recommended Posts

I finished my hackintosh a couple of days ago. I am a gamer, but I'm also a web programmer. For years i've struggled with the dilemma of running 2 different (and sometimes more) computers for work and for play. Anyone who's gone through this understands that pulling all your monitor cables, mouse, keyboard, headset and other peripherals out of one computer and into another is a gigantic pain. So my goal here was to build a bad ass gaming PC that would allow me to push the limits of my Acer 144hz gaming monitor (so 140 - 160fps @ 2560x1440 resolution), but also have FULL native compatibility with Mac osX with as little hacking as possible.

 

I can say after having used this for several days for web development and all of my routine mac osX tasks, it is an absolute dream mac. It's by far the fastest, most awesome mac computer I've ever used. The windows 10 gaming side is just as bad ass and I'm achieving 125 - 150fps in Battlefield one on high settings at max resolution. It's a beauty. You just restart and choose your OS and you're on your way. 

 

As far as the install goes, I didn't have to do anything special except use the nvidia web drivers flag when booting. The bluetooth on the ASUS rog Maximus Viii Formula works out of the box, the tp-link n900 wifi card works out of the box and all other hardware, so this was a completely painless osx install and so far I have not crashed or had a kernel panic even once.

 

Hardware:

Motherboard - ASUS ROG Maximus VIII Formula Motherboard

Processor - Intel i7 6700K @ 4.0Ghz

RAM - G.Skill DDR4 PC2133 64GB (4 x 16GB)

GFX - Gigabyte Aorus Nvidia GTX 1080 TI 11GB

WI-FI - PCI-E TP-Link N900 Wireless Card

Cooling - Thermaltake Pacific Liquid Cooling with Thermaltake RGB Waterblock and Dual Radiator with RGB 120 Fans

PSU - 850 Watt Thermaltake RGB Power Supply - Gold Certified

USB 3.0 - Working!

USB C - Working!

SSD - Samsung 850 Pro 256GB SSD

HDD - Western Digital Hybrid 3TB / Flash HDD X 2

 

Made a video about this here: https://www.youtube.com/watch?v=lyEqpFR12KE

 

 

post-2150568-0-83493400-1498356846_thumb.jpg

post-2150568-0-12750500-1498356859_thumb.jpg

post-2150568-0-64872300-1498356868_thumb.jpg

post-2150568-0-14525200-1498356879_thumb.jpg

post-2150568-0-26215500-1498356889_thumb.jpg

post-2150568-0-74590300-1498356900_thumb.jpg

post-2150568-0-45176700-1498356912_thumb.jpg

post-2150568-0-21537800-1498356925_thumb.jpg

post-2150568-0-94079000-1498356941_thumb.jpg

post-2150568-0-63655900-1498356959_thumb.jpg

post-2150568-0-25892800-1498356971_thumb.jpg

post-2150568-0-92344800-1498356987_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By ehijon
      Assemblato da me con le seguenti componenti tutte acquistate rispettando la lista compatibilità.
      Usato poco, principalmente per qualche ora serale tornando a casa dal lavoro per video editing (fluido in 4K con Premiere Pro).
      Mai un problema, sostituita pasta termica 2 mesi fa. Sempre tenuto in condizioni di pulizia interna. Vendo per cambio lavoro. 

      - i7 6700K 
      - NVIDIA GTX 970 G1 Gaming Edition 
      - 32GB RAM Ballistix Sport (Aumentabili a 64GB) 
      - Gigabyte GA-Z170X-UD5 TH Scheda Madre 
      - RAM Corsair vengeance PRO DDR4 16GB 2666 MHz 
      - Corsair CX750M 
      - Corsair Hydro H60 
      - Corsair Mid-Tower Carbide 300R 
      - Fenvi 802.11AC Desktop Wifi Card 802.11 A/B/G/N/AC Bluetooth 4.0 
      - Samsung 850 EVO SSD 
      - Seagate 3TB 

      Fornisco anche i kext per renderlo stabile.

      Appena preso ho realizzato questo video in YT, che ha un po' di visualizzazioni. per spiegare come sistemare i 3 bug di installazione e renderlo stabile.

      PREZZO 1.400 euro
      (Spedizione inclusa.)
       
      Regalo la tastiera Apple Magic Keyboard originale.
      Regalo pasta termica nuova per processore.

      Spedisco nel case originale
       
       
    • By UserUse
      Hello everybody,
      for a long time I was just a passive forum member, but now I have to ask you for help in this forum. I already have a working hackintosh (as of 2013), but now I need a bit more power for my photo and video editing. Based on the reviews and various compatibility lists on the internet, I bought a new system 5 weeks ago, on which I want to use Clover to install macOS 10.13.6. The configuration is in my profile. Windows will be installed later and doesn't matter right now. 
      I've read a lot of tutorials on Mainboard, Coffee Lake, NVIDIA & Co. and just can't get it to work. I have tried the great guides of Quattrofx and also of Hackintosher and many others several times - unfortunately no success.
       
      Currently, the following problem appears:
      First installation screen goes through to about two minutes remaining time, then automatic reboot. After the first reboot, I boot to the M.2 via the Clover stick so that the installation can continue and an error message appears that the installation can not be completed. = Restart
       
      The following steps I have taken so far:
       
      BIOS version and configuration adapted several times. Many guides work with the version F7h, which is no longer available as download. In this version you should set the Windows 8/10 features to "Other OS". I have now the latest version F10 installed (I have also tested all former versions), where you should put the setting to "Windows 8/10" according to a comment under a guide (not "Windows 8/10 WHQL").
       
      Various different sticks tried, several times the installation file from the AppStore loaded, sticks in the terminal and via apps recreated etc., PRAM and NVRAM reset, ...
      I attached my last EFI and screenshots

      Here is my hardware in detail:
      Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming
      Intel i7-8700K
      GeForce GTX 1080 G1 Gaming
      16GB DDR4-2400 Corsair Vengeance LPX
      Samsung SSD 970 EVO 500GB M.2
       
      After 5 weeks of countless tries and tests I just can not get on and need help.
       
      Thanks in advance for your help!!!
       
      screen insanelymac.zip
      EFI insanelymac.zip
    • By Insanelymac_user_abc
      Is it possible to install an older OS X.5 Leopard or OS X.6 Snow Leopard Hackintosh system on a modern i7 processor PC?  
       
      I need to to run either of those systems using an Intel Core i7-4770K Quad-Core Desktop Processor on a Gigabyte GA-Z87MX-D3H motherboard.
       
      I saw this post where someone said “Clover 32Bit should boot Leopard as well, using Legacy mode. You will need 32bit kexts as well.”  https://www.insanelymac.com/forum/topic/331457-bootloader-for-leopard/ .. Would that be valid advice for me to follow up on for my configuration?  I see that Clover 32 bit is no longer in development.. https://www.insanelymac.com/forum/topic/317521-good-bye-clover-32/
       
    • By TimNeumann
      MB: Asus X99 A-II
      RAM: G.Skill Ripjaws V F4-3200C16D-32GVK (3200MHz, 4x 16GB DIMMs, so Total 64GB) in quad-channel configuration.
      CPU: i7 6800k @4.0Ghz
      GPUs: GTX 1080 Ti and GTX 1060 3GB
      (each one a monitor, because I can't get DVI to run parallel with DP on the 1080Ti, and my second monitor only has DVI/VGA)
      OS: High Sierra 10.13.2 (17C88) / Clover revision: 4392
       
      Hello everybody,
      I occasionally have system crashes and suspect that it is related to RAM. However, this RAM is completely new, and a run with MemTest86+ from the USB stick showed no errors. However, if I use Memtest on MacOS, I get a bunch of error messages, but sometimes none (I restart the computer between tests).  
      As I just discovered, my RAM is not on the recommended vendor list of my motherboard, nor is it on the manufacturer side of the RAM. I have read several times that the RAM may not have been tested by the manufacturer on this platform. Not a single X99 motherboard is listed for this RAM.
      So I also suspect that my RAM is not compatible.
      But if that were the case, how could it sometimes work completely error-free?
       
      During RAM tests in summer 2017 (a slightly different setup, 4x8GB but still G.Skill Ripjaws V) I had no errors at Memtest under MacOS, if I remember correctly. At that time it ran under Sierra 10.12.6. AptioMemoryFix.efi could also cause problems.
      I am appreciative for any help!
       
      Here is an excerpt from a faulty test.
      It is noticeable that it is always the same address during the test, but a different one after each test.
      Memtest version 4.22 (64-bit) Copyright (C) 2004 Charles Cazabon Copyright (C) 2004-2008 Tony Scaminaci (Macintosh port) Licensed under the GNU General Public License version 2 only Mac OS X 10.13.2 (17C88) running in multiuser mode Memory Page Size: 4096 System has 12 Intel core(s) with SSE Requested memory: 57232MB (60012990464 bytes) Available memory: 57232MB (60012990464 bytes) Allocated memory: 57232MB (60012990464 bytes) at local address 0x00000001033e1000 Attempting memory lock... locked successfully Partitioning memory into 2 comparison buffers... Buffer A: 28616MB (30006495232 bytes) starts at local address 0x00000001033e1000 Buffer B: 28616MB (30006495232 bytes) starts at local address 0x00000007ffc4d800 Running 1 test sequence... (CTRL-C to quit) Test sequence 1 of 1: Running tests on full 57232MB region... Stuck Address : ok Linear PRN : testing 7 of 16 FAILURE! Data mismatch at local address 0x0000000e88133d30 Expected Data: 0xc4c340079ac9a645, Actual Data: 0xc4c3400788468846 Running comparison tests using 28616MB buffers... Random Value : ok Compare XOR : ok Compare SUB : ok Compare MUL : ok Compare DIV : ok Compare OR : ok Compare AND : ok Sequential Increment: ok Solid Bits : ok Block Sequential : testing 80 of 256 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x4f4f4f4f4f4f4f4f, BUFB Data: 0x4f4f4f4f88468846 Checkerboard : testing 3 of 64 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x5555555555555555, BUFB Data: 0x5555555588468846 Bit Spread : testing 1 of 128 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x0000000000000005, BUFB Data: 0x0000000088468846 Bit Flip : testing 74 of 512 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x0000000000000200, BUFB Data: 0x0000000088468846 Walking Ones : testing 40 of 128 Clover Files attached
      config.plist
      drivers64UEFI.zip
      kexts.zip
      ACPI.zip
×