Jump to content
About Just Joined group Read more... ×
fantomas

Nvidia Web Driver updates for macOS High Sierra (UPDATE Sept 25, 2020)

2,165 posts in this topic

Recommended Posts

Anyone have a GTX 980 that won't do dual display at bootup with the last upteenth versions of the Nvidia web drivers? Any workaround other than using old web drivers? Right now I can connect the second after startup and all is well. 2x 2K displays via DP (also tried DVI).

 

I'm using the latest version of Lilu and WEG. I've also tried injecting GPU information via SSDT (I need at least an SSDT since I have system definition MacPro6,1)

Edited by maleorderbride

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Mac Pro and Hackintosh, (both in Signature), Updated to 2019-001 - (17G5019), and NVIDIA Web Driver 387.10.10.10.40.118.  No issues so far.  CUDA Crunching on BOINC without issues.  (SETI@Home Project.)  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/27/2019 at 4:26 AM, TimeLord04 said:

Mac Pro and Hackintosh, (both in Signature), Updated to 2019-001 - (17G5019), and NVIDIA Web Driver 387.10.10.10.40.118.  No issues so far.  CUDA Crunching on BOINC without issues.  (SETI@Home Project.)  :)

 

I assume that OpenGL and OpenCL are all good on both of your cards?

My triple cards rig does not have proper OpenGL with any of the drivers released after 378.10.10.10.25.10x so far. If NV managed to fix the problem I will update my driver.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/29/2019 at 1:49 AM, N01r said:

 

I assume that OpenGL and OpenCL are all good on both of your cards?

My triple cards rig does not have proper OpenGL with any of the drivers released after 378.10.10.10.25.10x so far. If NV managed to fix the problem I will update my driver.

Thanks.

I don't know if I've Posted here about this, BUT, the NVIDIA Web Driver, (even going back to El Capitan), has MANY issues!  First, it confuses the Slot Order of the GPUs installed, (if they are both NVIDIA Cards), ie:  the Card in Physical PCI-e Slot One is seen by the Driver as Slot 2 and the Card that is in Physical Slot 2 is seen as being Slot 1 by the Driver.

 

This Slot Reversal has the negative effect of rendering the Primary GPU WITHOUT OpenCL and OpenGL Support!  I discovered this on my Hackintosh, BUT, also had issues yesterday in adding a newly purchased Mac GTX-970 for my Mac Pro 5,1...  For my 5,1 I had to move the GTX-970 into Physical Slot 3, (as both my GPUs are Double Wide Cards), and the GTX-1050 into Slot 1.  This resolved the Driver issue and got the GTX-970 4GB Card the necessary and required OpenCL and OpenGL Support.

 

After switching the Cards' Locations and getting High Sierra and the Web Driver situated, I then had to boot into my Sierra Drive, (10.12.1 16G2657), and install the right Web Driver there so that I can use the 970 Card with the ADOBE CS-6 Suite that's installed in Sierra.  THEN, I had to go into BootCamp/Win 7 Pro SP-1 x64 and Reinstall NVIDIA Driver 388.13 so that Windows sees BOTH the 970 and the 1050.  (High Sierra sees both Cards...  ONLY Sierra does NOT see the 1050 as Pascal Support wasn't there until 10.12.4.)

 

So, bottom line, IF you have two NVIDIA Cards in your System, pull them and reverse their Slot Order...  Also, for Hackintosh, in placing your Primary Card into the Middle PCI-e Slot, do this all by itself and go into your BIOS and Update the Video PCI-e Slot Order to PCI-e Slot 2.  THEN you can reinstall your secondary GPU into PCI-e Slot 1.  From there, the Web Driver will THEN be able to assign OpenCL and OpenGL to the NOW Primary GPU in Physical PCI-e Slot 2.

 

Thank my friend TBar at SETI@Home for this wisdom and pearl of knowledge!

 

 

TL

 

[EDIT:]

 

Just realized that I did Post about this a couple Posts up...  Sorry for the repeat...

 

[EDIT 2:]

 

Also note that once your Primary GPU is given OpenCL and OpenGL Support from the Web Driver, your Secondary and Tertiary GPUs will be stripped of OpenCL and OpenGL by the Web Driver. (UNLESS you have a mixed GPU Setup of one ATI Card and one NVIDIA Card. Then both GPUs WILL have OpenCL and OpenGL as the ATI Card is handled by the OS.)  It seems, (at least on both of my computers), that this is the case.  ONLY ONE GPU is given full acceleration, and OpenCL and OpenGL Support by the NVIDIA Web Driver.  THIS IS A HUGE FLAW!

 

Edited by TimeLord04
Post Clarification.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/30/2019 at 4:49 AM, TimeLord04 said:

I don't know if I've Posted here about this, BUT, the NVIDIA Web Driver, (even going back to El Capitan), has MANY issues!  First, it confuses the Slot Order of the GPUs installed, (if they are both NVIDIA Cards), ie:  the Card in Physical PCI-e Slot One is seen by the Driver as Slot 2 and the Card that is in Physical Slot 2 is seen as being Slot 1 by the Driver.

 

This Slot Reversal has the negative effect of rendering the Primary GPU WITHOUT OpenCL and OpenGL Support!  I discovered this on my Hackintosh, BUT, also had issues yesterday in adding a newly purchased Mac GTX-970 for my Mac Pro 5,1...  For my 5,1 I had to move the GTX-970 into Physical Slot 3, (as both my GPUs are Double Wide Cards), and the GTX-1050 into Slot 1.  This resolved the Driver issue and got the GTX-970 4GB Card the necessary and required OpenCL and OpenGL Support.

 

After switching the Cards' Locations and getting High Sierra and the Web Driver situated, I then had to boot into my Sierra Drive, (10.12.1 16G2657), and install the right Web Driver there so that I can use the 970 Card with the ADOBE CS-6 Suite that's installed in Sierra.  THEN, I had to go into BootCamp/Win 7 Pro SP-1 x64 and Reinstall NVIDIA Driver 388.13 so that Windows sees BOTH the 970 and the 1050.  (High Sierra sees both Cards...  ONLY Sierra does NOT see the 1050 as Pascal Support wasn't there until 10.12.4.)

 

So, bottom line, IF you have two NVIDIA Cards in your System, pull them and reverse their Slot Order...  Also, for Hackintosh, in placing your Primary Card into the Middle PCI-e Slot, do this all by itself and go into your BIOS and Update the Video PCI-e Slot Order to PCI-e Slot 2.  THEN you can reinstall your secondary GPU into PCI-e Slot 1.  From there, the Web Driver will THEN be able to assign OpenCL and OpenGL to the NOW Primary GPU in Physical PCI-e Slot 2.

 

Thank my friend TBar at SETI@Home for this wisdom and pearl of knowledge!

 

 

TL

 

[EDIT:]

 

Just realized that I did Post about this a couple Posts up...  Sorry for the repeat...

 

[EDIT 2:]

 

Also note that once your Primary GPU is given OpenCL and OpenGL Support from the Web Driver, your Secondary and Tertiary GPUs will be stripped of OpenCL and OpenGL by the Web Driver. (UNLESS you have a mixed GPU Setup of one ATI Card and one NVIDIA Card. Then both GPUs WILL have OpenCL and OpenGL as the ATI Card is handled by the OS.)  It seems, (at least on both of my computers), that this is the case.  ONLY ONE GPU is given full acceleration, and OpenCL and OpenGL Support by the NVIDIA Web Driver.  THIS IS A HUGE FLAW!

 

Thanks a lot.

 

I've tried to use 387 drivers for 4 months without success, call me a fool but I finally found a way.

 

10.13.6 / 1080ti + 1080ti + 1080 / 7980XE here. 378 drivers gave me frequent KP's and I finally decided to upgrade to 387 drivers.

 

I installed 387.10.10.15.15.108 - the one pulled down from NV's website, thinking it could make a difference. After reboot it was the same problem as usual. All applications which depends on GPU acc were broken, chrome, spotify, even VS Code.

 

BUT, Octane Render was all good. 3 GPUs recognized and rendered normally.

 

This, and what you said about the PCI orders, gave me a new idea. I connected my DP cable to my 3rd GPU - NV 1080 without ti. And all app including chrome, spotify etc. are good now. Octane runs normally as usual. It seems that macOS will only support the first GPU for all apps' acceleration, AND YOU NEED TO CONNECT YOUR MONITOR TO THAT ONE IN SYSTEM to make it work - and due to the reversed order it is the LAST GPU on your hackintosh now actually, or apps will not render properly.


 

 

Anyone still on 378 driver with multiple GPUs, you can give it a try:

 

1) Install 387 drivers normally

2) Connect DP cable to your LAST GPU

3) Test if Chrome and other apps work properly

 

With latest Lilu and Whatevergreen everything is so smooth now!

Now waiting for the Mojave webdriver....

 

Edited by N01r

Share this post


Link to post
Share on other sites

Replying verbosely to this for posterity, and searchability.

 

SOLVED -  Multi-gpu Nvidia problems in OSX High Sierra; (Tearing, garble, broken OpenCL OpenGL) Happens with all version of web driver and even apple driver, under any version of 10.13.

 

Solution was to plug monitors into LAST Nvidia card, rather than first Nvidia card.

 

In retrospect, this unexpected solution makes sense. This popped up as Apple (and consequently NVIDIA) attempt to account for eGPU's.  From Apple's POV, the eGPU becomes the main point of display output. Thus the primary card. In my case, I have additional dual GPU's connected to my MacPro 5,1 via a cubix expansion chassis. So it makes sense that I should be wiring it as if it were an eGPU.

 

Thanks to TimeLord04 for cluing me into PCI slot order. On my end, NV driver (118) actually does poll the PCI slots correctly. But the issue is still that only the primary display has OpenGL. And I simply hadn't understood that Apple now views the external GPU as the primary.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@N01r and @blase

 

I'm glad I could be of assistance.  I hope this helps others here as they stumble across my Posts in this Thread.

 

I Updated the Bug Report at NVIDIA to include cMP 5,1 Systems, (as my real Mac is a 5,1), as I had also reported here that this flawed Web Driver issue affects cMP Systems as well as Hackintoshes.  I just hope that someone at NVIDIA takes this all seriously and gets the NVIDIA Developers to address the issue(s).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I actually downgraded from Mojave after figuring out that CUDA isn't supported. So I just did a fresh install of High Sierra, version 10.13.6 (17G66). Apparently there is no web driver compatible with the latest version of High Sierra? This freakin sucks, I spent all this time downgrading for this reason only to find out out it STILL doesn't work?

 

Anyone know how often web drivers are released, or know of a workaround so that I can get CUDA to work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Matt Rittman said:

I actually downgraded from Mojave after figuring out that CUDA isn't supported. So I just did a fresh install of High Sierra, version 10.13.6 (17G66). Apparently there is no web driver compatible with the latest version of High Sierra? This freakin sucks, I spent all this time downgrading for this reason only to find out out it STILL doesn't work?

 

Anyone know how often web drivers are released, or know of a workaround so that I can get CUDA to work?

I think you are on 17G65, NOT 17G66...  This is "Early" High Sierra.  The latest is 17G5019.  Check for 'Updates' again from App Store, and get back to the Latest High Sierra - 17G5019.  The Latest NVIDIA Web Driver for 17G5019 is 387.10.10.10.40.118.  [EDIT:]  The Latest CUDA Driver is 410.130, and once you are Upgraded from 10.13.0 back to 10.13.6 - 17G5019, with the proper Web Driver then CUDA will work again for you.

Edited by TimeLord04
Added Clarification.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nvidia Web Driver 387.10.10.15.15.108 works will ALL versions of HS.  And, BTW, 17G66 is the last build of HS.

 

The latest Driver for Cuda is 410.130.

 

Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, flowrider said:

Nvidia Web Driver 387.10.10.15.15.108 works will ALL versions of HS.  And, BTW, 17G66 is the last build of HS.

 

The latest Driver for Cuda is 410.130.

 

Lou

Thanks, Lou.  I thought maybe he accidentally went back to 10.13.0 - 17G65...  I just checked App Store on my Hackintosh and I'm still getting "No Updates" available...  I'm still on 17G5019.

 

[EDIT:]  Just got through checking the Mac Pro.  It, too, states "No Updates Available" and is on 17G5019.  So, I called a friend who just Updated his iMac a week ago, and he is only on 17G5019.

 

When did 17G66 release?

Edited by TimeLord04
Addition and Question added.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I have GTX 760 which is natively supported. I'm on 17G65 and thinking to update to 17G5019. I never used NV's web drivers. What should I do to make CUDA working?? When I install official CUDA drivers from NV it says that it needs to update, but no updates available. My programs don't recognise any CUDA card installed. Any idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^^^Cuda is only supported with Nvidia Web Drivers.  AgaIn, Apple Drivers do not support Cuda.

 

Lou

Edited by flowrider

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/18/2019 at 6:37 PM, flowrider said:

^^^^Cuda is only supported with Nvidia Web Drivers.  AgaIn, Apple Drivers do not support Cuda.

 

Lou

 

Is this something new?? Because until Sierra, I only had to install CUDA without any webdriver. And it was fully supported. 

Also, when I go to the Nvidia drivers page it lists all the models which the driver pack supports.. My GTX 760 is not listed there..

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^^^Been that way for as long as I can remember.  The supported page only lists "Mac Edition" cards, not all cards that work in a Mac environment.  My card is a GTX 1080 flashed by MVC.

 

Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites
^^^^Been that way for as long as I can remember.  The supported page only lists "Mac Edition" cards, not all cards that work in a Mac environment.  My card is a GTX 1080 flashed by MVC.
 
Lou
Make a dump share with people

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, flowrider said:

^^^^Been that way for as long as I can remember.  The supported page only lists "Mac Edition" cards, not all cards that work in a Mac environment.  My card is a GTX 1080 flashed by MVC.

 

Lou

Yes, BUT, the GTX-760, (no matter what make of card), is "Native" to MacOS and thus won't be listed as requiring Web Drivers.  The only concern on a Non-Mac-Flashed GTX-760 is the fact that in Sierra and above that the card WON'T display a Boot Screen.

 

I agree, though, that for CUDA Driver Support that he should install the appropriate NVIDIA Web Driver for the OS.  MacVidCards, (MVC - abbreviated by Lou), charges around $100 for Flashing a Non-Mac Card - AND they still sell that card themselves, used of course.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I updated my system to 17G5019 and I found the appropriate Nvidia web drivers for this version. Installed them, and then installed CUDA and it works well now! Thank you for your information. My graphics card don't need any patch, it was handled natively by OSX out of the box, until 10.13 which now I needed to install web drivers for CUDA to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Mr. Par said:

I updated my system to 17G5019 and I found the appropriate Nvidia web drivers for this version. Installed them, and then installed CUDA and it works well now! Thank you for your information. My graphics card don't need any patch, it was handled natively by OSX out of the box, until 10.13 which now I needed to install web drivers for CUDA to work.

I'm glad that everything is working now.  Yes, as previously stated, ANY GTX-760 is "Native" to MacOS; just that IF the card is a PC Card/Non-Flashed you won't get the Apple Boot Screen.  Sorry that you had this experience with High Sierra, and now need the additional Web Drivers to keep the CUDA Driver working.  Again, I'm glad it's all working for you now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

New NVIDIA Driver 387.10.10.10.40.122 released in the past hour and a half.  (Now 7:43 PM - Pacific.)

 

I didn't have to do anything special, just came back from dinner to check on the Hackintosh, and found the NVIDIA Updater Popup stating the new Driver was ready to Install.

 

OpenCL and OpenGL are present on the MacVidCards' GTX-1070 8GB Card on the Hackintosh.  (Still being stripped from the EVGA GTX-1050 2GB Card which is Secondary.)

 

I will Update the Mac Pro tomorrow.

 

Good luck everyone.

 

387.10.10.10.40.122
Edited by TimeLord04
Put in Link.

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, TimeLord04 said:

New NVIDIA Driver 387.10.10.10.40.122 released in the past hour and a half.  (Now 7:43 PM - Pacific.)

 

I didn't have to do anything special, just came back from dinner to check on the Hackintosh, and found the NVIDIA Updater Popup stating the new Driver was ready to Install.

 

OpenCL and OpenGL are present on the MacVidCards' GTX-1070 8GB Card on the Hackintosh.  (Still being stripped from the EVGA GTX-1050 2GB Card which is Secondary.)

 

I will Update the Mac Pro tomorrow.

 

Good luck everyone.

 


387.10.10.10.40.122

 

Installed without issues. Performance is about the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just Updated the Mac Pro to 387.10.10.10.40.122. All is well, just like on the Hackintosh.  The Mac GTX-970 4GB GDDR5 VRAM Card on the Mac Pro has OpenCL and OpenGL.  The Secondary EVGA GTX-1050 2GB GDDR5 VRAM Card is still STRIPPED of OpenCL and OpenGL.  (Just like the Hackintosh.)

 

Battle.net App and StarCraft:Remastered run fine on both machines.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, after update, black screen and stuck at IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3

rollback to older version
any idea how to fix that?

regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just downloaded the new update on High Sierra, and the random 1-2 sec freeze/lag problem is still there...

Still having them every time one of these happen:

  • Quit an app
  • Close a Safari tab
  • Sutting down / restarting
  • + other instances... (closing processes?)


Anyone have any idea how to work around this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI I updated with last security and now I got a 17G6022 version and I can't find the right web driver for. I tried to patch with Easy web driver patcher without success. Can someone give some advice? Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements

  • Similar Content

    • By fantomas
      Hi InsanelyMacaholics   

      Use this thread to link / talk about of the future Nvidia Web Driver updates for macOS Sierra.
       
      10.12.6
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f19 --> build 16G2136 (thanks to BreBo) New!
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f18 --> build 16G2028 (thanks to Riley Freeman)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f16 --> build 16G2016 (thanks to Cyberdevs)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f15 --> build 16G1918 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f14 --> build 16G1917 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f13 --> build 16G1815 (thanks to flowrider)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f12 --> build 16G1710 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f11 --> build 16G1618 (thanks to Frank Nitty)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f10 --> build 16G1510 (thanks to BreBo) 
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f09 --> build 16G1408 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f08 --> build 16G1314 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f07 --> build 16G1314 (thanks to haring)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f06 --> build 16G1212 (thanks to WeBeRiO)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f04 --> build 16G1114 (thanks to lukazm)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f03 --> build 16G1036 (thanks to Gradou)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f01 --> build 16G29 (thanks to Badruzeus)
       
       
      10.12.5
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.15f01 --> build 16F73 (see this post)
       
       
      10.12.4
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.05f02 --> build 16E195(thanks to crachmaster4999)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.05f01 --> build 16E195 (thanks to Moviemakergr)  Pascal support!!!
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.45f01 --> build 16E195 (thanks to Lanc)
       
       
      10.12.3

      Nvidia Web Driver - 367.15.10.35f01 --> build 16D32 (thanks to shatterhenner)
       
       
      10.12.2
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25f02 --> build 16C68 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25f01 --> build 16C67 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25b06 --> build 16C60b/16C63a (see this post)
       
       
      10.12.1
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.15f03 --> build 16B2657/16B2659 (thanks to Moviemakergr).
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.15f01 --> build 16B2555 (thanks to Moviemakergr)
       
       
      10.12.0
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.05f01 --> build 16A323 (thanks to phi777)
       
       
      GM
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A323 (same driver since DP4/PB3)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A322 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A320 (see this post)
       
       
      DP/PB
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A313a (DP8 & PB7) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A304a (DP7 & PB6) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A294a (DP6 & PB5) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A286a (DP5 & PB4) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A270f (DP4 & PB3) (thanks to TheRacerMaster)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A254g (DP3 & PB2) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A238m (PB1) (thanks to Faun) 
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A239j (DP2) (thanks to Faun)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b03 --> build 16A201w (DP1) (thanks to Xmedik)
       
    • By fantomas
      hi people  
       
      you can use this thread to link / talk about of the future Nvidia Web Driver updates for El Capitan
       
      10.11.6
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f16 --> build 15G22010 (thanks to BreBo)  New!
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f15 --> build 15G21013 (thanks to BreBo) 
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f14 --> build 15G20015 (thanks to DMCrimson)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f13 --> build 15G20015 (thanks to Louvier)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f12 --> build 15G19009 (thanks to WeBeRiO)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f11 --> build 15G18013 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f10 --> build 15G17023 (thanks to Badruzeus)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f09 --> build 15G1611 (thanks to Badruzeus)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f08 --> build 15G1510 (thanks to Badruzeus)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f07 --> build 15G1421 (thanks to bb1045)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f06 --> build 15G1217 (thanks to bb1045)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f05 --> build 15G1212 (thanks to WeBeRiO)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f04 --> build 15G1108 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f03 --> build 15G1004 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f02 --> build 15G31 (thanks to Moviemakergr)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f01 --> build 15G31 (thanks to WeBeRiO)
      [uPDATE_3]Nvidia Web Driver - 346.03.15b01 --> build 15G24b (thanks to DMCrimson)
       
      10.11.5
      Nvidia Web Driver - 346.03.10f02 --> build 15F34 (thanks to marcozardi)
      Nvidia Web Driver - 346.03.10f01 --> build 15F34 (thanks to WeBeRiO)
      [uPDATE_2] Nvidia Web Driver - 346.03.10b01 --> build 15F31a (see this post)
       
      10.11.4
      Nvidia Web Driver - 346.03.06f01 --> build 15E65 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 346.03.06b01 --> build 15E (see this post)
       
      10.11.3
      Nvidia Web Driver - 346.03.05f02 --> second release for build 15D21 (thanks to Fljagd)
      Nvidia Web Driver - 346.03.05f01  --> build 15D21 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 346.03.05b02 --> build 15D (see this post)
       
      10.11.2
      Nvidia Web Driver - 346.03.04f02 --> second public release (see this post)
      Nvidia Web Driver - 346.03.04f01 --> build 15C50 (see this post)  
      Nvidia Web Driver - 346.03.04b02 --> build 15C48a (see this post) 
      Nvidia Web Driver - 346.03.04b01 --> build 15C47a (see this post)
       
      10.11.1
      Nvidia Web Driver - 346.03.03f02 --> second public release (see this post) 
      Nvidia Web Driver - 346.03.03f01 --> build 15B42 (thanks to jperkins909)
       
      10.11.0
      Nvidia Web Driver - 346.03.02f02 --> build 15A284 (thanks to MTWomg)
      Nvidia Web Driver - 346.03.02f01 --> build 15A284 (see this post)
       
      DP
      Nvidia Web Driver - 346.03.01b07 --> GM/DB/PB6/DB7/PB5 (thanks to BreBo) 
      Nvidia Web Driver - 346.03.01b06 --> build 15A (thanks to MTWomg) 
    • By ivanmacx85
      NVIDIA ha rilasciato i driver grafici per macOS High Sierra 10.13

      Questi driver sono attualmente l’unico metodo per ottenere l’accelerazione grafica delle schede:

      -Pascal   GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1070, 1080, 1080 Ti, TITAN Xp
      -Maxwell GTX 750, 750 Ti, 950, 960, 970, 980, 980 Ti, TITAN X


       
      Per disinstallare i vecchi WebDriver attenersi alla seguente procedura: 

      1.) Aprire l'NVIDIA Driver Manager nella voce della barra dei menu.

      2.) Fare clic sull'icona del lucchetto e immettere la password dell'amministratore.

      3.) Fare clic sul pulsante disinstallazione.

      4.) Fare clic su disinstalla e continuare con la disinstallazione. Riavviare il sistema come indicato

      5.) Installare la versione originale del kext AppleGraphicsControl.kext (solo se lo avevate modificato in precedenza) in / S / L / E / tramite Kext Utility

      Ignorate questi passaggi se venite da un'installazione pulita di High Sierra


      Per installare il nuovo pacchetto WebDriver NVIDIA 10.13 distribuito ufficialmente, procedere come segue:

      1.) Scaricare e installare il pacchetto NVIDIA WebDriver HighSierra 10.13.pkg Durante l'installazione comparirà un messaggio di errore, ignoratelo e continuare l'installazione finché non vi verrà richiesto di riavviare il sistema.

      2.) Solo per chi ha smbios iMac 15,1 - iMac 17,1 - MacPro 6.1 Prima di riavviare mettere nella cartella kext other NVWebDriverLibValFix.kext.zip, NvidiaGraphicsFixup.kext.zip e Lilu.kext per evitare il problema dello schermo nero dopo l'avvio del sistema
       
      3.) In alcuni casi è necessario impostare nel file .config il SIP (CsrActiveConfig) su 0x3

      4.) Ora riavviate il sistema. Al momento dell'avvio del sistema, avrete il WebDriver Nvidia completamente funzionante con supporto OpenGL e Metal 2


    • By spec3
      ciao, 
       
      Ho appena acquistato una GTX 980, ho due partizioni , una con Sierra . e una con Yosemite, su Sierra ho installato i Web driver , messo webdriver al config.plist e tutto funziona a dovere. In Yosemite ho fatto la stessa cosa, al riavvio  non sono  piu  riuscito ad entrare nel sistema operativo, ovviamente ho usato le versioni dedicate per ogni sistema operativo a meno che non mi sia confuso e ho installato i driver sbagliati. Per rientrare ho provato di tutto, safe mode, staccando l'nvidia , provando ad entrare con l'intel integrata, provato a cambiare SMBIOS dalla partizione di Sierra.
       
      Come posso rientrare nel sistema? ce un modo per eliminare i driver manualmente da un altra partizione?
       
      grazie

    • By imatefx
      I have a nvidia gt425M on my asus n53jq laptop almost everything is working correctly audio , lan , wifi
      even display is detected , I was not using nvidia web driviers on el capitan
       
      Only some windows and desktop background are distorted the resolution is 1920x1080, 
      The Video ram is 1024 MB but the "About mac" window shows only 1023 MB 
       

       
      Can someone help me out.
×