Jump to content
fantomas1

Nvidia Web Driver updates for macOS High Sierra (UPDATE May 15, 2019)

1,945 posts in this topic

Recommended Posts

8 minutes ago, Stixx1001 said:

Hello, thanks for all the help, Theres a lot of good stuff there. I ran through ralledtgts post and got everything done. Unfortunately it still didn't enable my GPU. I'm looking for a specific version of the web driver based on the screen shot form adobe'a blog. But that one won't install through normal means. Is there a way to use a terminal script or the device manager to install that specific version? 

 

 version 387.10.10.10.40.105

 

 

 

Screen Shot 2019-05-15 at 10.14.35 AM.png

Screen Shot 2019-05-15 at 10.09.26 AM.png

 

@Stixx1001

 

You can copy and paste In terminal the follwing:

 

bash <(curl -s https://raw.githubusercontent.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update/master/nvidia-update.sh) 387.10.10.10.40.105

 

The script will install and patch it for you..!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Posted (edited)

Thanks again. 

 

Looks like my OS was corrupted somehow. I got apple support to send me the link to High Sierra and reinstalled the OS and everything worked fine. Got GPU CUDA working!! 

Appreciate everyones help. 

 

Edited by Stixx1001

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Just Updated the Hackintosh in the last 2 Hours!!!  FRAKKED OVER ENTIRELY the "Open Tabs/Session Save" of FireFox!!!  Am having to recover Open Tabs from the Mac Pro, Copy Links To an e-Mail, then will Open Tabs ONE BY ONE on the Hackintosh with the e-Mail Links!  40+ Tabs to work with!!!  FRAKKING FRUSTRATING!

 

Update did successfully install 17G7024 onto Hackintosh-Andromeda, (other than FF Issues), NVIDIA Driver followed to .128.  Once I finish copying Web Links from Mac Pro - Daedalus to Hackintosh-Andromeda, will Update Daedalus to 17G7024 and Driver .128.

 

BOINC and SETI@Home work fine on both Systems.

 

Hope everyone else has better luck with their Open Tabs Sync in FF than I did.

 

[EDIT:]

 

4:45 PM - PDT

 

FINALLY!!!  Restored ALL Open Tabs in FF on Hackintosh-Andromeda!

 

WHAT A NIGHTMARE!

 

[EDIT 2:]

 

5:45 PM - Pacific

 

Mac Pro - Daedalus Updated to 17G7024 and NVIDIA Driver 387.10.10.10.40.128, and CUDA Driver 418.163.

 

NO ISSUES here, NOT even FireFox.

Edited by TimeLord04
Update to Post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/16/2019 at 2:15 AM, Stixx1001 said:

Thanks again. 

 

Looks like my OS was corrupted somehow. I got apple support to send me the link to High Sierra and reinstalled the OS and everything worked fine. Got GPU CUDA working!! 

Appreciate everyones help. 

 

hey man, think I've had the same issue as you. The terminal script has installed the driver for me (none of the direct downloads were working), but the CUDA panel shows it still hasnt detected a GPU. Think I need to reinstall the OS, would you have the link that Apple sent to you?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having problems with 387.10.10.10.40.128. We have a mid 2010 Mac Pro running the latest version of High Sierra 10.13.6(17G7024) and GTX 970. Every time I install or upgrade to 387.10.10.10.40.128 I get stuck in a boot loop. Boot restarts after displaying the Apple and the status bar gets to about half way. If I reinstall 387.10.10.10.40.127 the machine boots as expected, but doesn't appear to use default mac drivers even though the Nvidia driver is selected.

 

Any suggestions? besides reinstalling High Sierra?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, JasonG2214 said:

Having problems with 387.10.10.10.40.128. We have a mid 2010 Mac Pro running the latest version of High Sierra 10.13.6(17G7024) and GTX 970. Every time I install or upgrade to 387.10.10.10.40.128 I get stuck in a boot loop. Boot restarts after displaying the Apple and the status bar gets to about half way. If I reinstall 387.10.10.10.40.127 the machine boots as expected, but doesn't appear to use default mac drivers even though the Nvidia driver is selected.

 

Any suggestions? besides reinstalling High Sierra?

IF you have a Mac ATI Card on hand, shut down the System, pull the 970 install the ATI Card and Boot the System.  Once in, Install 387.10.10.10.40.128, then Shut Down the System again.  Pull the ATI Card, and reinstall the 970.  Reboot with the 970.

 

This should help get the New Driver Installed and working for the 970 without having to Reinstall High Sierra from scratch.

 

IF you do NOT have a Mac ATI Card, I'm NOT sure what to suggest.  Hopefully someone else will chime in.  My Mid-2010 5,1 System came with a Mac ATI HD5770 1GB VRAM Card.  I no longer use it, I have a Mac GTX-970 4GB GDDR5 VRAM Card myself along with a secondary EVGA GTX-1050 2GB GDDR5 VRAM Card.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/4/2019 at 6:38 PM, TimeLord04 said:

IF you have a Mac ATI Card on hand, shut down the System, pull the 970 install the ATI Card and Boot the System.  Once in, Install 387.10.10.10.40.128, then Shut Down the System again.  Pull the ATI Card, and reinstall the 970.  Reboot with the 970.

 

This should help get the New Driver Installed and working for the 970 without having to Reinstall High Sierra from scratch.

 

IF you do NOT have a Mac ATI Card, I'm NOT sure what to suggest.  Hopefully someone else will chime in.  My Mid-2010 5,1 System came with a Mac ATI HD5770 1GB VRAM Card.  I no longer use it, I have a Mac GTX-970 4GB GDDR5 VRAM Card myself along with a secondary EVGA GTX-1050 2GB GDDR5 VRAM Card.

Could you please upload your config.plist? I can't get my hackintosh's graphics to work with HDMI on 10.13.6 (17G7024), a friend of mine got it to work but with displayport instead.

My specs: i5 3570k, GTX 1050TI 4GB, Gigabyte H61M-S2PV motherboard and a LG 2560x1080 monitor (HDMI).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
18 minutes ago, Nicola Ananda said:

Hi, I have already install nvidia, but in About Mac still use Intel. how to solved this problem?

pic.png

Post config.plist

 

What is your graphics card??

 

Make a signature of hardware on your profile

Edited by chris1111

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/16/2019 at 3:53 PM, LireMei said:

Could you please upload your config.plist? I can't get my hackintosh's graphics to work with HDMI on 10.13.6 (17G7024), a friend of mine got it to work but with displayport instead.

My specs: i5 3570k, GTX 1050TI 4GB, Gigabyte H61M-S2PV motherboard and a LG 2560x1080 monitor (HDMI).

The Post that you've quoted from me pertains to the Real Mid-2010 Mac Pro 5,1 System; NOT a Hackintosh.  So, NO Config.plist File to attach...

 

As for my Hackintosh settings, unfortunately I've NOT used the InsanelyMac method to "build" the System, I used "The-Unmentionable-Place's" Method.  So, I'm NOT sure my Config.plist will help.  Sorry....  :(  Also, I don't connect a monitor, at all, to my 1050 Card; I just use it for CUDA Number Crunching.  The Primary Card on the Hackintosh is the MacVidCards' GTX-1070 and IS connected via HDMI.  The Primary Card on the Mac Pro is the Mac GTX-970 and is connected via DVI-D.

 

Good luck, I hope someone else will be able to get you a good Config.plist file for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, 

Sorry to be a newb about this but where does this driver come from? Nvidia does not seem to have a later driver for Mac than 387.10.10.10.40.105 - I did find an updated CUDA driver 418.163 and update to that. And will this install normally or does it need to be done in the shell?

 

Thanks for the help

 

Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.128 --> build 17G7024 (thanks to flowriderNew!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi folks,

 

Not a hackintosh question, but maybe you experts can help me. I have been using the web driver on my 2012MBP (Geforce 650M) for a long time, but not without issues... which started at 'sierra' and kept going at first it would crash (kernel panic), but with this latest updates the problem changed (for the better) - instead of crashing it starts 'glitching' (screen artifacts) then the window server (or whatever that is called on osx) dies and takes me back to login screen - works fine when I log back in (for a while). Feels like somehting is getting corrupted in the driver code and the UI restart fixes it.

 

Ideas on how to make it better (except reverting to the vanilla driver, that performs like arse esp. on 2D accel). One thing that might be contributing to this is that I use windows 10 VM on Fusion with accel enabled (because without accel it performs like arse too :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
2 hours ago, b0fh said:

Hi folks,

 

Not a hackintosh question, but maybe you experts can help me. I have been using the web driver on my 2012MBP (Geforce 650M) for a long time, but not without issues... which started at 'sierra' and kept going at first it would crash (kernel panic), but with this latest updates the problem changed (for the better) - instead of crashing it starts 'glitching' (screen artifacts) then the window server (or whatever that is called on osx) dies and takes me back to login screen - works fine when I log back in (for a while). Feels like somehting is getting corrupted in the driver code and the UI restart fixes it.

 

Ideas on how to make it better (except reverting to the vanilla driver, that performs like arse esp. on 2D accel). One thing that might be contributing to this is that I use windows 10 VM on Fusion with accel enabled (because without accel it performs like arse too :)

Well, as to the 650M and Web Drivers....  Yes, Web Drivers have had issues even going back to El Capitan.  However; the "glitching and artifacts" that you state are now cropping up happened to me on a used EVGA GTX-750TI SC Card in my first Hackintosh on El Capitan, 10.11.6.  Thankfully, I had a Secondary and identical card in another PCI-e Slot.  I called EVGA on this issue, and they told me that the Card was at fault - it was a "...Video Pipeline Issue...." AND TO no longer use the card to display to a monitor.  It WAS; however, just fine at Number Crunching calculations.  My solution was to reverse order the Cards in the respective PCI-e Slots, and make the Secondary Card now Primary, and the failing Card Secondary.

 

Thus, I suspect, (due to the age of that System you have, and the age of that particular Card/Device), that the 650M may be having internal issues.  Before stating this for fact, as you mention, you can force use the Apple Default Driver.  I would do this first and see if your artifact problems subside or continue.  IF they continue, the Card would be the likely culprit.

 

Since then; however, the MOBO on that Hackintosh took a dump, and I had to build the New Hackintosh listed in my Signature.

 

As to your Windows 10 issues, IF possible, stop using VM, purchase a 2TB Western Digital "MyPassport" USB Drive and use BootCamp to have Windows 10 installed Natively and just Dual Boot when you need Windows access.  Perhaps NOT as convenient as launching the VM in MacOS, BUT you'd get Native Speeds from Windows on the External Drive.  (Minus any bottleneck at the USB controller(s).  Or even USB 3 vs USB 2.)  At last check, the 2TB MyPassport USB Drive was going for $79 Plus Tax at my local computer source.  I'm sure you can get it off Amazon as well.

 

ymmv

 

Good luck, my friend.  :)

 

[EDIT:]

 

Also, as a recommendation...  Since you are using both Windows and MacOS, IF you take the External Drive route for Win 10, I HIGHLY recommend Paragon's NTFS for Mac application.  ($19.95 USD, one time charge.)  NTFS for Mac will allow you, from within MacOS, to Read AND Write to the Windows Drive.  I'm NOT entirely sure that this is possible in VM; however.  I use NTFS for Mac daily.  AND since going Hackintosh and using MacOS as my Primary Daily System, I have NOT rebooted into Windows since 2016.  However; as stated, I use NTFS for Mac daily.  I make new Folders on the Windows Drive from within MacOS and Save new Windows Files and Apps that I "might" choose to use should I reboot to Windows.

 

Like I said, though, since going MacOS I haven't needed nor had the desire to go back into Windows 7 Pro.  (AND I will NEVER have Win 10 on ANY of my personal Systems.  Unfortunately, dad has no choice.  So, I maintain his two Win 10 Pro Systems as needed.)

 

[EDIT 2:]

 

I also have Triple Boot on the Mac Pro 5,1 in my Signature.  (All drives listed in Sig.)  (MacOS High Sierra, Sierra, and BootCamp Win 7 Pro x64.)  For the BootCamp Drive situation; here too, I have NTFS for Mac on the High Sierra Drive.  Again, I'm able to Read AND Write from within MacOS to the Win 7 Pro x64 Drive.  NO VM needed...

Edited by TimeLord04
Notation on USB speeds.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey, thanks for chiming in... an no, the default driver of macos never caused issues (other than being slow/jerky)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can somebody confirm that gtx 1650 works in high Sierra (10.13.6) with this new driver (Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.128)?  Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
11 hours ago, ashol_ said:

Can somebody confirm that gtx 1650 works in high Sierra (10.13.6) with this new driver (Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.128)?  Thanks

Unfortunately, NO, because it IS a Turing, (RTX Style), Card that has been "cut down" and labelled as "GTX".  IT WILL NEVER be able to run in MacOS, UNTIL Apple and NVIDIA 'kiss-and-make-up' and release New Web Drivers WITH Turing Support.

 

[EDIT:]

 

ONLY Cards UP TO Pascal will work.  Pascals are "10x0".  (NOT 16x0, NOR 20x0.)

Edited by TimeLord04
Card Classification Clarification.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 5/14/2019 at 7:30 PM, Melonsuti said:

 

It worked!!! I've followed your instructions and voilà. Running flawlessly again. Thanks a lot!!!!:thumbsup_anim:

 

hello, can you tell me that you how to patch it after install the web driver ?

 

I installed the webdriver. but it can not worked. My graphics is nv quadro p1000 4G./i9 9900k/Gigabyte Z390 UD

image.png.0bca79951df2a73fd931dc59dae465cb.png

Edited by ping

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

The graphics is Unknown 8MB...If I do not inject nvdriver on boatload.

--------------------------------------------------------------------------------------------

I seems know the script will install and auto patched it....  But my graphic show display 8MB remain....

not recongnition.

Edited by ping

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By fantomas1
      Hi InsanelyMacaholics   

      Use this thread to link / talk about of the future Nvidia Web Driver updates for macOS Sierra.
       
      10.12.6
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f16 --> build 16G2016 (thanks to Cyberdevs) New!
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f15 --> build 16G1918 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f14 --> build 16G1917 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f13 --> build 16G1815 (thanks to flowrider)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f12 --> build 16G1710 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f11 --> build 16G1618 (thanks to Frank Nitty)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f10 --> build 16G1510 (thanks to BreBo) 
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f09 --> build 16G1408 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f08 --> build 16G1314 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f07 --> build 16G1314 (thanks to haring)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f06 --> build 16G1212 (thanks to WeBeRiO)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f04 --> build 16G1114 (thanks to lukazm)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f03 --> build 16G1036 (thanks to Gradou)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f01 --> build 16G29 (thanks to Badruzeus)
       
       
      10.12.5
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.15f01 --> build 16F73 (see this post)
       
       
      10.12.4
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.05f02 --> build 16E195(thanks to crachmaster4999)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.05f01 --> build 16E195 (thanks to Moviemakergr)  Pascal support!!!
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.45f01 --> build 16E195 (thanks to Lanc)
       
       
      10.12.3

      Nvidia Web Driver - 367.15.10.35f01 --> build 16D32 (thanks to shatterhenner)
       
       
      10.12.2
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25f02 --> build 16C68 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25f01 --> build 16C67 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25b06 --> build 16C60b/16C63a (see this post)
       
       
      10.12.1
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.15f03 --> build 16B2657/16B2659 (thanks to Moviemakergr).
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.15f01 --> build 16B2555 (thanks to Moviemakergr)
       
       
      10.12.0
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.05f01 --> build 16A323 (thanks to phi777)
       
       
      GM
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A323 (same driver since DP4/PB3)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A322 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A320 (see this post)
       
       
      DP/PB
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A313a (DP8 & PB7) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A304a (DP7 & PB6) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A294a (DP6 & PB5) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A286a (DP5 & PB4) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A270f (DP4 & PB3) (thanks to TheRacerMaster)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A254g (DP3 & PB2) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A238m (PB1) (thanks to Faun) 
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A239j (DP2) (thanks to Faun)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b03 --> build 16A201w (DP1) (thanks to Xmedik)
       
    • By fantomas1
      hi people  
       
      you can use this thread to link / talk about of the future Nvidia Web Driver updates for El Capitan
       
      10.11.6
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f16 --> build 15G22010 (thanks to BreBo)  New!
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f15 --> build 15G21013 (thanks to BreBo) 
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f14 --> build 15G20015 (thanks to DMCrimson)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f13 --> build 15G20015 (thanks to Louvier)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f12 --> build 15G19009 (thanks to WeBeRiO)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f11 --> build 15G18013 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f10 --> build 15G17023 (thanks to Badruzeus)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f09 --> build 15G1611 (thanks to Badruzeus)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f08 --> build 15G1510 (thanks to Badruzeus)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f07 --> build 15G1421 (thanks to bb1045)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f06 --> build 15G1217 (thanks to bb1045)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f05 --> build 15G1212 (thanks to WeBeRiO)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f04 --> build 15G1108 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f03 --> build 15G1004 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f02 --> build 15G31 (thanks to Moviemakergr)
      Nvidia Web Driver - 346.03.15f01 --> build 15G31 (thanks to WeBeRiO)
      [uPDATE_3]Nvidia Web Driver - 346.03.15b01 --> build 15G24b (thanks to DMCrimson)
       
      10.11.5
      Nvidia Web Driver - 346.03.10f02 --> build 15F34 (thanks to marcozardi)
      Nvidia Web Driver - 346.03.10f01 --> build 15F34 (thanks to WeBeRiO)
      [uPDATE_2] Nvidia Web Driver - 346.03.10b01 --> build 15F31a (see this post)
       
      10.11.4
      Nvidia Web Driver - 346.03.06f01 --> build 15E65 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 346.03.06b01 --> build 15E (see this post)
       
      10.11.3
      Nvidia Web Driver - 346.03.05f02 --> second release for build 15D21 (thanks to Fljagd)
      Nvidia Web Driver - 346.03.05f01  --> build 15D21 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 346.03.05b02 --> build 15D (see this post)
       
      10.11.2
      Nvidia Web Driver - 346.03.04f02 --> second public release (see this post)
      Nvidia Web Driver - 346.03.04f01 --> build 15C50 (see this post)  
      Nvidia Web Driver - 346.03.04b02 --> build 15C48a (see this post) 
      Nvidia Web Driver - 346.03.04b01 --> build 15C47a (see this post)
       
      10.11.1
      Nvidia Web Driver - 346.03.03f02 --> second public release (see this post) 
      Nvidia Web Driver - 346.03.03f01 --> build 15B42 (thanks to jperkins909)
       
      10.11.0
      Nvidia Web Driver - 346.03.02f02 --> build 15A284 (thanks to MTWomg)
      Nvidia Web Driver - 346.03.02f01 --> build 15A284 (see this post)
       
      DP
      Nvidia Web Driver - 346.03.01b07 --> GM/DB/PB6/DB7/PB5 (thanks to BreBo) 
      Nvidia Web Driver - 346.03.01b06 --> build 15A (thanks to MTWomg) 
    • By ivanmacx85
      NVIDIA ha rilasciato i driver grafici per macOS High Sierra 10.13

      Questi driver sono attualmente l’unico metodo per ottenere l’accelerazione grafica delle schede:

      -Pascal   GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1070, 1080, 1080 Ti, TITAN Xp
      -Maxwell GTX 750, 750 Ti, 950, 960, 970, 980, 980 Ti, TITAN X


       
      Per disinstallare i vecchi WebDriver attenersi alla seguente procedura: 

      1.) Aprire l'NVIDIA Driver Manager nella voce della barra dei menu.

      2.) Fare clic sull'icona del lucchetto e immettere la password dell'amministratore.

      3.) Fare clic sul pulsante disinstallazione.

      4.) Fare clic su disinstalla e continuare con la disinstallazione. Riavviare il sistema come indicato

      5.) Installare la versione originale del kext AppleGraphicsControl.kext (solo se lo avevate modificato in precedenza) in / S / L / E / tramite Kext Utility

      Ignorate questi passaggi se venite da un'installazione pulita di High Sierra


      Per installare il nuovo pacchetto WebDriver NVIDIA 10.13 distribuito ufficialmente, procedere come segue:

      1.) Scaricare e installare il pacchetto NVIDIA WebDriver HighSierra 10.13.pkg Durante l'installazione comparirà un messaggio di errore, ignoratelo e continuare l'installazione finché non vi verrà richiesto di riavviare il sistema.

      2.) Solo per chi ha smbios iMac 15,1 - iMac 17,1 - MacPro 6.1 Prima di riavviare mettere nella cartella kext other NVWebDriverLibValFix.kext.zip, NvidiaGraphicsFixup.kext.zip e Lilu.kext per evitare il problema dello schermo nero dopo l'avvio del sistema
       
      3.) In alcuni casi è necessario impostare nel file .config il SIP (CsrActiveConfig) su 0x3

      4.) Ora riavviate il sistema. Al momento dell'avvio del sistema, avrete il WebDriver Nvidia completamente funzionante con supporto OpenGL e Metal 2


    • By spec3
      ciao, 
       
      Ho appena acquistato una GTX 980, ho due partizioni , una con Sierra . e una con Yosemite, su Sierra ho installato i Web driver , messo webdriver al config.plist e tutto funziona a dovere. In Yosemite ho fatto la stessa cosa, al riavvio  non sono  piu  riuscito ad entrare nel sistema operativo, ovviamente ho usato le versioni dedicate per ogni sistema operativo a meno che non mi sia confuso e ho installato i driver sbagliati. Per rientrare ho provato di tutto, safe mode, staccando l'nvidia , provando ad entrare con l'intel integrata, provato a cambiare SMBIOS dalla partizione di Sierra.
       
      Come posso rientrare nel sistema? ce un modo per eliminare i driver manualmente da un altra partizione?
       
      grazie

    • By imatefx
      I have a nvidia gt425M on my asus n53jq laptop almost everything is working correctly audio , lan , wifi
      even display is detected , I was not using nvidia web driviers on el capitan
       
      Only some windows and desktop background are distorted the resolution is 1920x1080, 
      The Video ram is 1024 MB but the "About mac" window shows only 1023 MB 
       

       
      Can someone help me out.
×