Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Tushark2
      Hello,
      1st my laptop spec. 
      CPU - 2.53 GHz Intel Core i3 380m
      RAM - 6 GB 1333 MHz DDR3
      GPU -  1st gen Intel HD Graphics 288 MB
      Laptop - Dell Vostro 3500 series
      BT/WIFI - AzureWave BCM94352HMB
       
      I installed Olarila Mojave 10.14.6 and managed to install 1st gen intel HD graphics but it was bit laggy bcos this gnu doest support metal and its a old machine, so I decided to move to Olarila High Sierra.
      I installed it with most of things working fine expect some issues, for that I want to make SSDT and DSDT to make it run without glitches.
       
      I am atteching my sendme.zip , can some take a look to my current settings and suggest me some changes  
      (Olarila down from few days for me )
       
      Send me MacBook-Pro.zip
    • By t3s8r8
      Hi, anyone here got those problems like me ? When I click play, the film load nothing, just show blackscreen like this (attached) or when I download an episode to the computer, it shows error (err = -11800)

      Anyone here knows a fix ? Maybe a bug or problem from Hackintosh ?


    • By mrwlkr
      Hello everyone, I've an Acer Aspire E5-574 running Mojave at last update, everything is fine, except by the laggy mouse, as the attached, when the system needs the graphic card (Intel HD 520) it's generates a lag.
       
      Thanks

      final_5e2761c58c6b910015da7cf6_967905.mp4 Send me MacBook-Pro-de-Murilo.zip
    • By _ivan_palmisano_
      Ho provato tutti i modi ma sono arrivato alla conclusione che ha bisogno di una patch DSDT.
      Ciao, ho recentemente un hackintosh nel mio laptop e devo risolvere l'attacco video HDMI che non ha eseguito quando collego il mio laptop alla TV.
      le foto con queste informazioni sono state fatte con un programma quando che avrei vinto 10 nell'altra foto l'informazione di hackintosh.
      Acer Aspire 5741g Modello High Sierra System!
      Caratteristiche:
      CPU: Intel Core I3 350M 2.27Ghz Arrandale 32nm Tecnologia
      Ram: 6: 00GB
      Grafica: Monitor Pnp generico (1366x768 Ghz) 1024mb Nvidia GeForce GT 320M (Acer Incorporated)
      Archiviazione: 465 GB Sata
      Driver Optiocal: Optiarc DVD RW- AS-7585H
      Audio: dispositivo audio ad alta degradazione
      Qualcuno può aiutarmi!?! E 'la terza volta che faccio questo post in questo gruppo visto che sono nuovo nel mondo hackintosh preferisco se qualcuno è capace a risolvere il mio problema che lo faccia in remoto così non faccio sbagli.
×