Jump to content

Can't boot into Hard Drive after Installation


2 posts in this topic

Recommended Posts

(sorry for my bad english, i speak spanish :P)

Hey guys, I'm new to this forum and I'm also new in the Hackintosh (OSx86) world.

 

I tried to install OS X 10.10.1 on VMware Workstation Pro 12 with my AMD PC.

Specs:
AMD FX-8300 Eight-Core Processor 3.30GHz
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 (Gigabyte)
x2 Kingston FURY HyperX 8GB DDR3 1600MHz (a.k.a 16GB)
Gigabyte GA-970A-DS3P AM3+ Socket Motherboard

 

When I tried to install it, I ran in some problems such as:
- Booting into CD drive (ISO) without flags = "The CPU has been disabled by the guest system"
- Booting into CD drive (ISO) with /amd flag = Kernel panic
- Booting into CD drive (ISO) with /amd1 flag = Success
- Booting into CD drive (ISO) with /amd2 flag = Success
- Booting into CD drive (ISO) with /amd32 flag = Kernel panic
- Booting into CD drive (ISO) with /amd64 flag = Kernel panic

 

I installed OS X with the /amd2 flag, everything normal, until it froze when it was in "2 minutes remaining". I decided to restart it, but I cannot boot into the hard drive because there is no /amd1 or /amd2 flag anymore. I searched "AMD Kernel for OS X 10.10.1" in Google without having any idea on how to install it. But anyways, hope you guys can help me :)

a suitable kernel was not included in your distro ?? Try it simply .... insert the amd1/or amd2 or what else for kernel, with which you could successfully start in to installation, into S/L/Kernels and then restart your system, then it should work

×
×
  • Create New...